κατι πρεπει να μπορει να γινει με επικυρωση απο δημοσια υπηρεσια η απτο υπουργειο μεταφορων αν παει ο εκπαιδευτης κ το φτιαξει το θεμαpanos έγραψε:Με το που τελειωσει η καταθεση των δικαιολογητικων στο διαστημα 20 ημερων εχεις δικαιωμα να προσκομησεις βεβαιωση οπως ειπε ο φιλος αλλα μετα την προθεσμια σε διαστημα 10 ημερων αν δεν προσκομισεις το γνησιο διπλωμα να χανεις φιλε μου...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Hyper έγραψε:εχει ακουστει το οτι ισως μελλοντικα περνουν μονο απτην σχολη αστυφυλακων αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν θα γινει αυτο... Χρειαζοντε κ ατομα μεσω μοριων διοτι διαθετουν διαφορετικα χαρακτηρηστικα κ θελουν να καλυψουν διαφορες θεσεις. Τωρα για το 2011 εγω πιστευω θα γινει μεγαλυτερη προσληψη απτην φετινη.xristos έγραψε:Αληθεια φιλε μου; Ειναι βασιμη πληροφορια αραγε; Αληθεια οι ελειψεις στο προσωπικο της αστυνομιαςHyper έγραψε: xristo ναι μεσα στο 2011 ακουγεται για μεγαλη προσληψη ισως και 1500 ατομα αλλα δεν ειναι τπτ σιγουρο
θα εκτοξευθουν και αλλο; Υπαρχει περιπτωση να μην παιρνουν πλεον ειδικους φρουρους παρα μονο να παιρνουν ατομα στην αστυνομια μεσω της σχολης αστυφυλακων; Η λετε να μας επιφυλασει μια προκηρυξη για προσληψη 1500+ ειδικων φρουρων το 2011;
Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι!(για το τελευταιο) Μακαρι φιλε μου γιατι σε αυτη του 2010 με 2470 στην Β' ουτε με σφαιρες δυστυχως...
Ναι δυσκολο αλλα αν μπορεις αυξησε τα με κανα διπλωμα επιπλεον μη ξεχνας οτι 100 μορια κανουν την διαφορα
Μαγκες εχο 2425 μορια Α κατηγορια Και μιλησα με τον γραμματεα τον ειδ. Φρ. Και μου ειπαι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εκτος απροοπτον Με βαση τα περσινα ο #400 στην Α κατηγορια μπηκε με 2060 μορια και τα 2425 μορια ηταν #87,86,85 Αρα εχο αρετο περιθοριο τη λετε; Καλη επυτιχια! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΜΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
μαγκες μηλισα με ενα κολυτο φιλο μου που ειναι εκπεδευτης στην διας αρχιφιλακας προην ειδ. Φρ. Και μου ειπε οτι και οι 500 πανε για διας κατευθιαν Και σας περιμενουμε μολις τελειοσετε την σχολη και μου ειπε οτι τον αυγουστο θα βγει σιγουρα αλλα δεν χερουν πια μερα ακριβοσ
μαγκες μηλισα με ενα κολυτο φιλο μου που ειναι εκπεδευτης στην διας αρχιφιλακας προην ειδ. Φρ. Και μου ειπε οτι και οι 500 πανε για διας κατευθιαν Και σας περιμενουμε μολις τελειοσετε την σχολη και μου ειπε οτι τον αυγουστο θα βγει σιγουρα αλλα δεν χερουν πια μερα ακριβοσ
Ρε αλανια ακομα δν βγεικε αυτη η προκυρηξη που υποτιθεται οτι εινα ετοιμη και εχει υπογραφθει κ. Λ. Π κ. Λ. Π και μιλαμε για το 2011;too much... Εχει κανεις κανενα νεο; Περιμενουμε την προκυρηξη μεσα στον Αυγουστο; Λιγο χλωμο δν ειναι;
Παιδια χρονια πολλα σε εορταζομενους και μη! Ευχομαι η προκηρυξη να βγει συντομα και η Παναγια να μας βοηθησει ολους παιδια!
Ρε παιδια μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ ελεος πια. Αμαν ρε φιλε και τι μας νοιαζει αν εχεις 2425 να τα εχεις και να τα χαιρεσαι. Βαλτα κατω απο το μαξιλαρι σου για να κοιμασαι ηρεμα. Δηλαδη προσπαθεις να αγχωσεις καποιους εδω μεσα λεγοντας οτι ο γ. Γ σου ειπε οτι μαλλον με τοσα μορια εισαι μεσα εκτος απροοπτου; Μην λετε μ@@@@@@ς. Εγω παντως πιστευω δεν θα εισαι μεσα. Δυστυχως
νικο χαλαρωσε θα παθεις τιποτα απτο αγχος, λογικα θα μπεις τωρα για τα αλλα που λες μην ακους κανεναν ολοι λενε λενε κανεις δεν ξερει σιγουρα. Οποτε ηρεμισε κ οταν βγει θα το μαθειςνικοσ έγραψε: Μαγκες εχο 2425 μορια Α κατηγορια Και μιλησα με τον γραμματεα τον ειδ. Φρ. Και μου ειπαι κατα πασα πιθανοτητα ειμαι μεσα εκτος απροοπτον Με βαση τα περσινα ο #400 στην Α κατηγορια μπηκε με 2060 μορια και τα 2425 μορια ηταν #87,86,85 Αρα εχο αρετο περιθοριο τη λετε; Καλη επυτιχια! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΜΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
Αρχικα φαινοταν χλωμο αλλα εδω που φτασαμε και εχει περασει κ τοσος καιρος δεν ειναι κ τοσο. Ισως βγει αυτη την εβδομαδα γιατι θελουν σεπτεμβριο να γινει κ εκπαιδευση κ να ενταχθουν σιγα σιγα στο σωμαasimike έγραψε:Ρε αλανια ακομα δν βγεικε αυτη η προκυρηξη που υποτιθεται οτι εινα ετοιμη και εχει υπογραφθει κ. Λ. Π κ. Λ. Π και μιλαμε για το 2011;too much... Εχει κανεις κανενα νεο; Περιμενουμε την προκυρηξη μεσα στον Αυγουστο; Λιγο χλωμο δν ειναι;
Πανο μετα απο αυτα που του ειπες οχι μονο δεν θα κοιμηθει αλλα θα βλεπει και εφιαλτεςpanos έγραψε: Ρε παιδια μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ ελεος πια. Αμαν ρε φιλε και τι μας νοιαζει αν εχεις 2425 να τα εχεις και να τα χαιρεσαι. Βαλτα κατω απο το μαξιλαρι σου για να κοιμασαι ηρεμα. Δηλαδη προσπαθεις να αγχωσεις καποιους εδω μεσα λεγοντας οτι ο γ. Γ σου ειπε οτι μαλλον με τοσα μορια εισαι μεσα εκτος απροοπτου; Μην λετε μ@@@@@@ς. Εγω παντως πιστευω δεν θα εισαι μεσα. Δυστυχως

Την Τριτη 17/08 ανακοινωνεται η προκυρηξη.http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=blogcategory&id=243&Itemid=510&lang=. Οι αιτησεις των υποψηφιων θα μπορουν να κατατεθουν μεχρι 07/09. Καλη επιτυχια
Μαγκες νταξει εχει το αγχος του το παιδι και ειπε οτι εχει 2425. δεν πειραζει καλο ειναι να λεμε να ξερουμε και που θα κυμανθουν οι βασεις. ελπιζω αυτη η εμβομαδα να ειναι εμβομαδα με νεα. χροια πολλα και στους εορταζοντεσ-ζουσες οτι επιθυμουν...
Τζων στο λινκ που έδωσες δεν λέει κάτι τέτοιο... Που το είδες; Μήως το έβγαλαν?
Commandos. Ετοιμαστειτε ολοι. Αυριο ανακοινωνεται στο site της αστυνομιας, Μην αγχωνεσται και προπαντος μην πτοειστε. Η ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΗ ΣΕΙΡΑ...
Εγω παντως παιδια αν δεν βγει επιισημα δεν πιστευω κανεναν. Δεν ειπε οτι το λεει καπου το λινκ αλλα οτι εκει θα ανακοινωθει και καλα αυριο τριτη. Παντως μακαρι να βγει... Παντως μην σας ανχωνουν καποιοι με τις βασεις. Το εχουμε ξαναπει στην α το πολυ 2200 και στην β 2700.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες