Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδια προβλεψεις εχουν γινει απειρες μεχρι τωρα... Μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες θα σας πεισει. Κανεις δεν ξερει με σιγουρια. Ολοι εικασιες κανουν! Υπομονη χρειαζεται και ψυχραιμια
Μακαρι οπως ειπε και η ζετα που ειναι ηδη μεσα να βγει 17 με 18 να δρομολογηθει η διαδικασια επιτελους.
Παιδια με 1700 μορια στην Α' κατηγορια κανω τιποτα ή να μην τα κανω καν τα χαρτια! ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Αύγ 13, 2010 1:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανε τα ρε μπιλ και οτι γινει... Εδω θα τα κανω εγω με 2470 στην Β' που δεν εχω καμια ελπιδα λογικα και δεν θα τα κανεις εσυ?
Γιαννη εκτος συγκλονιστικου απροοπτου εισαι μεσα.
Αν μπορεις προσπαθησε να τα ανεβασεις διοτι οι θεσεις ειναι λιγες οποτε η βαση θα αναιβει αρκεταBILL έγραψε:Παιδια με 1700 μορια στην Α' κατηγορια κανω τιποτα ή να μην τα κανω καν τα χαρτια! ...
Σιγουρα τα μορια ειναι 1700 εγω γιατι τα εβγαλα 1600 και νομιζω τα μορια δοκιμος πεζικου ειναι 400 Πως τα βλεπεις τα πραγματα ειμαι καλα με αυτα τα μορια;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
μαυρος σαμουραι έγραψε:Αυριο κατα 90% βγαινει η προκυρηξη
Να δείς που θα συμβεί το 10%!
για ξαναπες ταgiannis έγραψε:Σιγουρα τα μορια ειναι 1700 εγω γιατι τα εβγαλα 1600 και νομιζω τα μορια δοκιμος πεζικου ειναι 400 Πως τα βλεπεις τα πραγματα ειμαι καλα με αυτα τα μορια;
χαχαχαχαχα καλο valantivalantis315 έγραψε:μαυρος σαμουραι έγραψε:Αυριο κατα 90% βγαινει η προκυρηξη
Να δείς που θα συμβεί το 10%!

Έχω απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου με 12,lower, δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής,ecdl και πτυχίο ΤΕΙ αλλά από αυτά δεν παίρνεις τίποτα πόσα μόρια βγάζω 1700 χλωμό μάλλον!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες