Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλα τι εγινε; Γιατι δεν εμφανιζονται τα μηνυματα μου?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
giorgos έγραψε:Καλα τι εγινε; Γιατι δεν εμφανιζονται τα μηνυματα μου;
Είναι ο νέος τρόπος λειτουργίας του φόρουμ δες εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=6737&PN=1
Greek_Army έγραψε:giorgos έγραψε:Καλα τι εγινε; Γιατι δεν εμφανιζονται τα μηνυματα μου;
Είναι ο νέος τρόπος λειτουργίας του φόρουμ δες εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=6737&PN=1
μαλιστα! Οντως τελευταια υπηρξαν καποια κακοπροαιρετα μελη! Ελπιζω να μην επηρεασει το θεμα μας με την προκηρυξη η καινουργια λειτουργια γιατι υπαρχει πολυ ενδιαφερον και θα ηταν κριμα!
-
- Στρατηγός
giorgos έγραψε:μαλιστα! Οντως τελευταια υπηρξαν καποια κακοπροαιρετα μελη! Ελπιζω να μην επηρεασει το θεμα μας με την προκηρυξη η καινουργια λειτουργια γιατι υπαρχει πολυ ενδιαφερον και θα ηταν κριμα!Greek_Army έγραψε:giorgos έγραψε:Καλα τι εγινε; Γιατι δεν εμφανιζονται τα μηνυματα μου;
Δεν θα το επηρεάσει εμείς θα συνεχίζουμε να ενημερώνουμε σωστά και έγκυρα

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Αύγ 04, 2010 7:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντωνη η αληθεια ειναι οτι τα μορια σου ειναι λιγα. Δεν υπαρχει λογος ομως να μην κανεις τα χαρτια σου! Εχεις ελπιδες κ πρεπει να κανεις τα χαρτια σου!(παντα υπαρχει μια πιθανοτητα! Ακομη κ οταν τα παντα ειναι εναντιον μας) κυνηγησε το λοιπον.
Ρε παιδια να ρωτησω κατι; Το πτυχιο μου (β κυκλου τεε- ΝASA) Μου εχει σαν βαθμο 16 1/11. Σε μεταφραση ειναι ειναι 16.1;1610 μορια δηλαδη?
-
- Στρατηγός
Ναι περίπου 1610 μόρια
Ευχαριστω greek army. Λοιπον εκανα μια ερευνα, για καποιους ισως ηλιθια μπορει να χαρακτηριστω κ εγω ετσι αλλα δεν με νοιαζει! Εριξα μια ματια στην περσυνη προκηρυξη κ θα ηθελα να πω κατι σε σχεση με τα μορια στην β κατηγορια! Απο τους 2500 που ηταν η επιλαχοντες μπηκαν οι πρωτοι 300 σωστα;(χονδρικα παντα) απο αυτους o πρωτος ειχε 3122,222. Κ ο 300ος ειχε 2345,455. (μιλαω λιγο γενικα γιατι μπηκαν παιδια κ με λιγοτερα μορια λογο οτι καποιοι απο τους πρωτους 300 με βαση τα μορια κοπηκαν για διαφορους λογους) Φετος προσθεσαν 100 μορια στις ειδικες δυναμης κ +100 μορια για διπλωμα μοτοσυκλετας. Εαν τα προσθεσουμε στον 301 με βαση την περσυνη προκηρυξη πιστευω οτι η βαση στην β κατηγορια θα ειναι καπου 2550 με 2650 τονιζω κ παλι χονδρικα γιατι φετος ισως κανουν παρα πανω ατομα τα χαρτια τους. Ευχαριστω!
Η βαση φετος στην α' θα ειναι 2300 κ πανω κ στην β' 2600 κ πανω σιγουρα. δυστυχωσ
Δηλαδη παιδια στην β κατηγορια με ποσα μορια λετε μπορει να προκυψει καποιος επιλαχοντας; Εγω με 2460 στην β ποσες ελπιδες εχω στατιστικα για επιλαχοντας; Οσες ο Παοκ με τον Αγιαξ; Μολις εχασε :(
-
- Στρατηγός
Μαγειρας έγραψε:Δηλαδη παιδια στην β κατηγορια με ποσα μορια λετε μπορει να προκυψει καποιος επιλαχοντας; Εγω με 2460 στην β ποσες ελπιδες εχω στατιστικα για επιλαχοντας; Οσες ο Παοκ με τον Αγιαξ; Μολις εχασε :(
Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις κάνε τα χαρτιά σου και ότι γίνει
Πως εισαι τοσο σιγουρος ρε Φανη ; Ρε σταματηστε να λετε οτι θελετε και να τρομαζετε τον κοσμο με... Υποθεσεις ! Οτι ειναι να γινει θα γινει.φανης έγραψε:Η βαση φετος στην α' θα ειναι 2300 κ πανω κ στην β' 2600 κ πανω σιγουρα. Δυστυχωσ
Περνουν λιγους και μαλον θα ειναι περιπου αυτες οι βασεις εγω εχω 2300 στην β μαλον απιθανο γιατη απο τους 500 οι 150 θα ειναι β! Οποτε δεν θα βρεθουν σε ολη την χωρα 150 ατομα με 2800++ μορια; Οπως επισης και στην α 350 ατομα με 2600++; Μακαρι να κανω λαθος αλλα τα δεδομενα αυτα μου λενε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες