Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
simos

Δημοσίευση από simos »

Πεγκυ ποσα μορια εχεις και σε ποια κατηγορια΄; Αν θελεις μου λες βεβαια;
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Τι να σου πω αγορι μου. και θες να ονομαστεις και αστυνομικος! ωραια συμπεριφορα.

1988peggy

Σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα... οπως ειπα κ πριν κ επεσαν να με φανε... εχω απολυτηριο απο ενιαιο και διπλωμα αυτ/του... και τα αθληματα που δεν εχω προβλημα.

simos

Δημοσίευση από simos »

Ελατε ρε παιδια μια ερωτηση εκανε η κοπελα; Αλλωστε για ενα σκοπο ημαστε ολοι στο φορουμ να υπηρετησουμε την αστυνομια
simos

Δημοσίευση από simos »

Φιλε σωστε σε αυτο εχεις δικιο οι γυναικες στην αστυνομια πιστευω οτι ειναι περισσοτερο για δουλεια γρραφειου εξω ειναι αντρικη υποθεση
1988peggy

Οι προκηρυξεις λοιπον ας παιρνουν μονο αντρεσ... για να λενε και γυναικες δε νομιζω να κανουμε κακο να προσπαθουμε.
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Στους στρατονομους γιατι δεν δινουν μορια βρε παιδια; Μπορει να μου εξηγησει κανεις;

pavlos

Δημοσίευση από pavlos »

Τι ακριβως ειναι οι κατηγοριες; Α και Β; Μπορει να εξηγησει καποιος;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Α = οσοι εχουν απολυτηριο εννιαιου λυκειο Β = οσοι εχουν απολυτηριο ΤΕΕ Β' κυκλου

TEO

Δημοσίευση από TEO »

Γιατι δεν ανοικουν ουτε στις ειδικες δυναμεις ουτε ειναι αξιωματικoi. Καλη η στρατονομα αλλα το ιδιο μπορουν να πουν και οι τσολιαδες ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 03, 2010 11:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Ακομη και οι τσολιαδες εχουν εξτρα εκπαιδευση! Δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αυτουνου που εβγαλε τη μοριαδοτηση! Μεγαλυτερη σχεση εχει η στρατονομια με την αστυνομια παρα οι ειδικες δυναμεις!(οχι οτι δεν πρεπει να παρουν τα μορια τα παιδια που υπηρετουν εκει γιατι εχει ζορι αρκετο)

Anonymous

ΔΙΑΣ έγραψε:Ακομη και οι τσολιαδες εχουν εξτρα εκπαιδευση! Δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αυτουνου που εβγαλε τη μοριαδοτηση! Μεγαλυτερη σχεση εχει η στρατονομια με την αστυνομια παρα οι ειδικες δυναμεις!(οχι οτι δεν πρεπει να παρουν τα μορια τα παιδια που υπηρετουν εκει γιατι εχει ζορι αρκετο)

Ακριβως. Και οι τεθωρακισμενοι επρεπε να επαιρναν μορια στην τελικη οχι μονο ειδικες δυναμεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να την αλλάξουμε την προκήρυξη να βάλει μέσα όποιος θέλει δικά του κριτήρια, δεν σοβαρεύεστε λέω εγώ λιγάκι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΙΑΣ έγραψε:Ακομη και οι τσολιαδες εχουν εξτρα εκπαιδευση! Δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο αυτουνου που εβγαλε τη μοριαδοτηση! Μεγαλυτερη σχεση εχει η στρατονομια με την αστυνομια παρα οι ειδικες δυναμεις!(οχι οτι δεν πρεπει να παρουν τα μορια τα παιδια που υπηρετουν εκει γιατι εχει ζορι αρκετο)

Τον θεσμό (άρα και την μοριοδότηση) τον ίδρυσε ο σημερινός υπουργός το 1999 ο κύριος χρυσοχοίδης, καλημέρα ΔΙΑΣ
Anonymous

Οχι Χρυσοχοϊδης, Κοεμτζογλου παρακαλω. Και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες