Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Κωστα εγω εδωσα για παραβολα-σχολη οδηγων 600!80 ευρο πηγε το δωρακι στον εξεταστη. γιατι ομως σε πηγαν ομως 2 ημερες μπροστα για την εξεταση; να θυμασε οτι σε καθε περιοχη υπαρχουν διαφορετικες τιμες. αθηνα πχ μπορει να ειναι πιο ακριβα!c
ΔΙΑΣ

Δημοσίευση από ΔΙΑΣ »

Δλδ φιλε ποσα μορια απο οτι υπολογιζεται μου λειπουν για να εχω ελπιδες;

δημητρης

Κανε τα χαρτια σου εσυ, ποτε δεν ξερεις ποσα μορια χρειαζεσαι! Να εισαι ετοιμος για την επιτυχια αλλα κ για την αποτυχια! Μακαρι να τα καταφερεις.
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Πως υπολογίζονται τα μορια... ; Δεν Ξερω καθολου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

1988peggy έγραψε:Να προσθεσω επισης πως αυτα που λεει για να υπηρετησαμε αξιωματικοι στο στρατο και και και... Πωσ... ; Ακομα, δεν μετραει και το πτυχιο πανεπιστημιου ουτε οτιδηποτε εχουμε τετοιο... Δεν τους νοιαζει. Ειμαι κοπελα και για αυτο θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει με τα κριτηρια των γυναικων τι παιζει... Ευχαριστω πολυ.

είσαι κοπέλα συμφωνώ αλλά αν το είχες ψάξει πριν 2-3 χρόνια τι παίζει με την προκήρυξη θα είχες μαζέψει τα μόρια και θα έμπαινες όλα τα άλλα που λες δεν με συγκινούνε
Αναστασια

Δημοσίευση από Αναστασια »

Παιδια ενδιαφερετε ο αδελφος μου για ειδικους φρουρος, εχει υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις και τςρα εχει 4 χρονια ειναι ΕΠΟΠ στις ειδικες δυναμεις ομως δεν εχει απολυτηριο λυκείου ειναι αποφοιτος α κυκλου τεχνικου. Μπορει να κανει τα χαρτια του η πρεπει να εχει και β κυκλο?
1988peggy

Δημοσίευση από 1988peggy »

Δηλαδη τι... ; για να καταλαβω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πρέπει να έχει β κύκλο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1988peggy έγραψε:Δηλαδη τι... ; Για να καταλαβω.

Η προκήρυξη βγαίνει από το 1999 έχει τα ίδια κριτήρια από το 2006 και μετά βγαίνει κάθε χρόνο αν πραγματικά ενδιαφερόσουνα να μπεις στο σώμα επειδή σ'αρέσει θα μπορούσες να το ψάξεις και να μαζέψεις τα μόρια όπως έκαναν πολλά παιδιά που είχαν θυσιάσει τα τει και την φοιτητική ζωή για να πάνε σε ένα ξεχασμένο ιεκ για να πάρουνε τα μόρια και να δίνουνε 1500+ ευρώ για να βγάλουνε τα διπλώματα οδήγησης για να πραγματοποιήσουνε το ονειρό τους
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από dimitris mak »

Πες τα γκρικ αρμυ! Πες τα... Ελεος πια...
petros

Δημοσίευση από petros »

Α ρε δημητρη. Πολλυ σιγουρο σε βλεπω... !2610 κ αισθανεσαι ανετοσ; ! χλωμο σε κοβω κ εσενα κ εμενα με 2650! Μακαρι να κανω λαθος.
petros

Δημοσίευση από petros »

Πολυ σωστος ο greek army.
petros

Δημοσίευση από petros »

Ξερω πως εγκυρη πηγη πλεον δεν υπαρχει αλλα μου ειπαν πως σιγουρα μεχρι κ την αλλη εβδομαδα θα βγει κ πως θα προσπαθησουν να βαλουν τους επιτυχοντες στην σχολη το πολυ μεχρι αρχες σεπτεμβρη
δημητρης

greek army κ εγω θα συμφωνησω μαζι σου! Φιλε πετρο δεν αισ8ανομαι σιγουρος, κανεις λαθος. Πιο κατω ανεφερα οτι παντα υπαρχει καποιος φοβος. Ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Ειχα 2510 κ πηρα 100 μορια απο το διπλωμα κ πηγα 2610. Εσυ δεν θα αισθανοσουν λιγο πιο ανετος; Δεν ξερεις πως θα ειναι οι βασεις φετοσ, κανενας μας δυστηχος δεν ξερει! Λιγη αισιοδοξια χρειαζεται ομως κ μακαρι ολοι μας να φανουμε τυχερη. Καλη επιτυχια σου ευχομαι οπως κ σε ολα τα αλλα παιδια!
alexunder

Δημοσίευση από alexunder »

Απο τι πηγη το εμαθες φιλε πετρο; Κανεις αλλος εχει ακουσει κανενα νεο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες