Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Φιλε μου αυτο το κοστος που αναφερει για τον προυπολογισμο 2010 2011 2012 2013 2014 και 2015 δεν σημαινει οτι μετα θα παρουν δρομο...
αλλα δε σημαινει ομως ουτε αυτο που ελεγαν πριν ενα μηνα περιπου μερικοι οτι λενε ειναι ο προυπολογιμος στο ποσους ειδικους φρουρους θα παρει ανα ετος...
κατα τη γνωμη μου αυτος ο προυπολογισμος ειναι το κοστος των 500 ειδικων φρουρων ανα καθε ετος ποσο υπολογιζεται...
εχω δικιο;
αλλα δε σημαινει ομως ουτε αυτο που ελεγαν πριν ενα μηνα περιπου μερικοι οτι λενε ειναι ο προυπολογιμος στο ποσους ειδικους φρουρους θα παρει ανα ετος...
κατα τη γνωμη μου αυτος ο προυπολογισμος ειναι το κοστος των 500 ειδικων φρουρων ανα καθε ετος ποσο υπολογιζεται...
εχω δικιο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Έτσι είναι
Ρε μαγκες δεν χρειαζεται να κανουμε αλλα σχολια εκτος απο του θεματος που μας απασχολει ολους... Ας συζηταμε ηρεμα και ωραια αυτα που ξερει ο κα8ενας για την προκυρηξη μπας και βγαλουμε καμια ακρη!
vag στο διπλωμα του φορτηγου λαδωσες; Αν ξερεις τι παιζει πες μου γιατι δινω εξετασεις συντομα.
Τα σηματα τα περνας μονος σου. απο εκει κ περα οτι σου πει ο δασκαλος!
Που θα ειναι η βαση φετος στο περιπου ευχαριστω;
Στον θέο! Με 2250 και πανω εχεις ενα 80% πιθανοτητεσ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Στο περίπου και πάντα προσωπική μου άποψη στην Α θα είναι 2200 και στην Β 2600 μιλώντας πάντα με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις
Συμφωνω με Τον στρατοπεδαρχη 2200α και 2600. Τωρα διαφημησε στο εθνος και λεει για το χρονοδιαγραμμα για του ειδικους φρουρους
{Τωρα διαφημησε στο εθνος και λεει για το χρονοδιαγραμμα για του ειδικους φρουρους} δηλαδη φιλε τι ειπε συγκεκριμενα θα εχει ημερομηνια εκδοσης στο περιπου;
Νεος εδω. Συγχαρητηρια γ την προσπαθεια κ την ενημερωση... μια ερωτηση, αν καπιος εχει δουλεψει χρονια ως σεκιουριτυ, χωρις ν χει τελειωσει τ αναλογο ιεκ
-ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ τοτε-
ΑΛΛΑ εχει κανονικα ενσημα, εχει ελπιδες ν παρει επιπλεον μοριοδοτηση;
γιατι στις εφημερ λενε για δεα κ ειδ. Δυν 1-4 και στο pdf που ανεβασε τ παλικαρι τα παραπανω δινουν 500 μορια.
ευχαριστω εκ των προτερων...
γιατι στις εφημερ λενε για δεα κ ειδ. Δυν 1-4 και στο pdf που ανεβασε τ παλικαρι τα παραπανω δινουν 500 μορια.
Παιδια για ε. Φ ειναι αναγκαιο να χεις εκπληρωσεις τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις; Αυτο για απαλλαγη που λεει τι ειναι?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
χαρης έγραψε:Νεος εδω. Συγχαρητηρια γ την προσπαθεια κ την ενημερωση... μια ερωτηση, αν καπιος εχει δουλεψει χρονια ως σεκιουριτυ, χωρις ν χει τελειωσει τ αναλογο ιεκ
Δυστηχώς φίλε όλα είναι πληρως ξεκάθαρα σε οτι αφορά την μοριοδότηση, και οι securitάδες δεν πέρνουν κάποια μόρια.
Όσο για την άλλη ερωτηση, για να γίνεις ΕΦ πρέπει απαραίτητα να έχεις πάει στρατό και διευκρινίζει πως και ακόμα εάν έχεις απαλλαγή μόνιμα απο αυτές ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Ευχομαι σε οσους θελουν να μπουν, να μπουν και να μας λενε τα νεα τους.
Ρε νεοοοοοο... !
χαχαχαχαχα
εδω δε δινουν μορια σε οσους εχουν τρια ετη εποπ...
και το θεωρω αδικο.
θα δωσουν μορια σε οσους εχουν εργαστει ως security;
χαχαχαχαχα
εδω δε δινουν μορια σε οσους εχουν τρια ετη εποπ...
και το θεωρω αδικο.
θα δωσουν μορια σε οσους εχουν εργαστει ως security;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες