Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Δε πιστευω τιποτα πια αν δε δω με τα ματια μου
και ξερετε κατι τελικα;
η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καλυτερη ειναι σε τετοια.
αν πει κατι το κανει...
στο πασοκ ειναι ολοι λαμογια
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Χρόνια τώρα φίλε μου... Το Πασοκ είναι βαθιά χωμένο στο σύστημα και στην διαφθορά... Κινεί τα πάντα... Η ΝΔ δεν πρόλαβε να καταντήσει έτσι...
G-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από G-PAP »

Ε ρε παπαδοπουλε... τριζουν τα κοκκαλα σου...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από laios »

G-PAP έγραψε:Ε ρε παπαδοπουλε... Τριζουν τα κοκκαλα σου...
οπα δημοκρατη! Παπαδοπουλε; Βρε ουτε τα κοκαλα ταου να μη μεινουν, οχι και να τριζουν!
nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikos7 »

Οποιος εχει πανω απο 2300 περιπου ειναι μεσα και αυτο επειδη ανεβηκαν καποια προσοντα θα ευνοηθουν βεβαια αυτοι που εχουν τελειωσει ειδικες και οποιος εχει μηχανη ανεξαρτητου... Τι κανει νιαου νιαου για να κανουν περα τις κοπελες
nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos7 »

Μην λετε για βισματα και ***** ειδικα οι ειδικοι φρουροι ειναι το πιο αξιοκρατικο οποιος εχει μορια περναει τελος... Βισμα επερνε επι νεας δημοκρατιας μονο στην συνεντευξη αφου ειχες περασει ομως με τα μορια αλλα τωρα την καταργησαν την συνεντευξη

spiros

Δημοσίευση από spiros »

Φιλε νικο θα μας τρελανεις; ! παρακολουθεις το φορουμ κ ο καθενας λεει οτι θελει; Πιο πανω λες οτι θα βγει μεσα σεπτεμβρη επιδη το ακουσες λες. Επισης λες πως οποιος εχει 2300 κ πανω περναει! Λες. Παπατζες δεν λες; Ετσι λενε ολοι μαγκακο μου...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Εγω αν δε βγει δε πιστευω τιποτα παιδια.
βαθια μεσα μου το εχω γραψει λιγο και δεν ασχολουμαι πια.
απο κει και περα ο καθενας ας λεει οτι θελει.
και εγω πιστευω οτι ειναι αξιοκρατικα
μα λενε πολυς κοσμος οτι αν εχεις μεσον αυτοι που εχουν τα μορια κοβονται μετα ετσι καπου δε ξερω στ5η συνεντευξη καπου τελος παντων και οτι περναν τα βισματα.
δεν ξερω.
δεν μπορω να πω οτι γινεται κατι τετοιο.
αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν γινεται κιολας...
ioanna

Δημοσίευση από ioanna »

Παιδιά οι συζητήσεις με την τρόικα τελείωσαν χθες (Παρασκευή). Οπότε από την ερχόμενη εβδομάδα ίσως βγει κάποιος αρμόδιος και ρίξει φως στο τούνελ!
nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos7 »

Παλικαρι πρωτον δεν ειπα οτι το ακουσα ασε που το ξερω και ποιες ειναι οι πηγες μου οκ; Δευτερον ποσο λες οτι θα παιξουν τα μορια φετος με την ανεργια και με τα μορια που ανεβηκαν για καποια προσοντα; Γραψε την γνωμη σου; Και ειπα περιπου 2300 αυτο σημαινει οτι μπορει οτι ο τελευταιος να εχει 2260 μεχρι 2340 και πανω οτι αναφερω δεν το λεω τυχαια εδω μεσα εχτες εστειλα πρωτη φορα και το οτι θα βγει σεπτεμβρη δεν το ξερω τωρα αλλα απο φεβρουαριο το ξερω
nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos7 »

Α και κατι αλλο αυτος που αναφερει οτι η συγκεκριμενη προσληψη των ειδικων φρουρων χωραει το βισμα αυτος λοιπον ειναι που δεν εχει και τα συγκεκριμενα μορια... Μην το ψαχνεται τσεκαρισμενο. Ξερει τα μορια του ο καθενας, αν δεν δει στην ονομαστικη καρτελα που θα αναρτηθει απο το υπουργειο οτι εχει τα συγκεκριμενα μορια κανει ενσταση εντος 20 ημερων και αλλαζουν μην ανχωνεστε οποιος εχει μορια θα περασει δεν ειναι λιμενικο που εχει και γραπτα και δεν ξερεις ποσο μπορει να εχεις γραψει και κατι τελευταιο να εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε τα μορια του καθενα περνανε απο επιτροπη 3 ατομων 1 αξιωματικο της αστυνομιας 1 υπευθυνο για να τσεκαρει τα μορια και 1 του ασεπ
nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos7 »

Οποιος εχει διαφορετικη αποψη ας στειλει...

nikos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos7 »

Μαγκες θυμηθητε α κατηγορια περιπου απο 2260 και πανω[περιπου] και β κατηγορια απο 2670 περιπου... Μην βγει κανενας ανικητος με 2600 για α κατηγορια και ρωτησει αν εχει ελπιδες θα ειναι απαλευτος! Και μερικοι μερικοι μην δειχνεται το επιπεδο σας
Λισταρχος

Δημοσίευση από Λισταρχος »

Ας μιλησουμε λιγο σοβαρα τωρα ρε σεις... Ολες αυτες οι συμπεριφορες ειναι αποτελεσμα της αναμονης... Τι λετε να γινει με αυτην την προκυρηξη παιδια; Θα βγει τελικα λετε; Καπου πηρε το ματι μου για ακυρωση και εκδοση μετα το καινουργιο ετος λογο προϋπολογισμου τον Δεκεμβριο... Για σκεφτειτε απο τον Μαρτιο το πανε απο βδομαδα σε μηνα και παει λεγοντας...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Οπως ειπες ας μιλησουμε λιγο σοβαρα! Λογικα θα βγει καποια στιγμη αργα η γρηγορα, υπαρχουν ελειψεις στο σωμα κ τους συμφερει να καλυφθουν με ειδικους φρουρους!(στοιχιζουν λιγοτερα) το θεμα ειναι να ειμαστε σοβαροι κ συγκεντρομενοι σε αυτο, εχω ακουσει για παιδια που αφησαν τις δουλειες τους για αυτη την προκηρυξη κ τωρα εχουν μεινει ανεργοι κ με ενα σωρο προβληματα να τους ακολουθουν. Αυτη η αναμονη μας τσακιζει ολους αλλα δεν εχουμε επιλογη. Ουτε υπουργοι ουτε βουλευτες ειμαστε για να ξερουμε! Οσο για την αξιοκρατια που λετε μερικοι το ασεπ το πασοκ το δημιουργησε εαν δεν κανω λαθος! Η Νδ ποτε δεν ειχε ελενχο πανω του. Να παρακαλατε να μην βγει παραλληλα με της εκλογες γιατι εκει την μαμησαμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες