Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Τι ωρα δηλ. Θα μας ανακοινωσει κατι ο κ. Ντουμας; !
ANT

Δημοσίευση από ANT »

Φανη εσυ τι αγχωνεσαι; Αφου υποτιθεται σε πληροφορησαν για την προκυρηξη και η πηγη ηταν τοσο εγκυρη που ετρεξες να μας το πεις κιολας...
Μηπως λεω μηπως μας ελεγες παπατζες;
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Basilis NtoumasH διαδικασία της πρόσληψης 500 Ειδικών Φρουρών εξαντλήθηκε, παρα ταύτα όμως δεν εκδόθηκε ακόμη η προκήρυξη. Η απόφαση του υπουργείου οικονομικών και η έγκριση της ανάλογης δαπάνης έγινε με τη διαδικασία προ Δ. Ν. Τ, χωρίς να έχει λάβει την έγκριση από την τρόικα! Η εμπλοκή για το θέμα είναι προσπελάσιμη και το χειρίζεται ο Υπουργός Προστασίας κ Χρυσοχοείδης. Εύχομαι το συντομότερο να εκδοθεί!
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Μα πόσο γιούχου είναι τελικά αυτό το κράτος; Εικόνα
Shaguar

Δημοσίευση από Shaguar »

Καλα παιδια παπαλα η προκυρηξη αντιος... Τωρα μεχρι να διευθετηθουν γραφειοκρατικα θεματα τροικα κλπ θα παρει μηνες η ολη υποθεση... Αρα πολυ σωστα καποιος ειπε οτι το 3ο παιδι του ηλια οχι μονο θα εχει γεννηθει αλλα θα πηγαινει και σχολειο!Sandy στην ΔΙ. ΑΣ εισαι?
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Τελικά τι γίνεται; Καμία απο τις τόσες ''έγκυρες Πηγές'' έχει ακούσει Κάτι; Που χαθήκατε όλοι ρε παιδιά;
thanos

Δημοσίευση από thanos »

Μαγκες εγω εδω κ καιρο ξερω απο την δικη μου πηγη οτι θα βγει αρχες αυγουστου. Εαν δεν βγει κ τοτε αστα να πανε!
alex

Δημοσίευση από alex »

Εγω κατι ακουσα για σεπτεμβρη γιατι το πανε τρενο τωρα με την τροικα τις αλλαγες και τα γραφειοκρατικα θεματα. Οψωμεθα

10ALELEGOHOME

Δημοσίευση από 10ALELEGOHOME »

Μπορει να βγει μεσα οκτοβρη; Να προλαβω!Εικόνα Πλεον εχω αρχισει να πιστευω οτι εχω ελπιδες!

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από nic007 »

Οι πηγες σου ποιες ειναι θανο;
γιατι μεχρι και οι πηγες εχουν βγει ολες ακυρες απο τον μαιο...
εγω επαψα να ασχολουμαι και πολυ.
δεν αξιζει.
και μην ακουτε τον κ. Ντουμα που ειχε πει σε ενα διαλογο οτι παντα λεει η διαδικασια της εκδοσης της προκυριξης ηταν ετσι με τοση καθυστερηση.
ακυρο αυτο.
παλια δηλαδη τι παλια;
μεχρι και περσυ εβγαιναν ετσι στο αψε σψησε.
οδυσσεας24

Δημοσίευση από οδυσσεας24 »

Απλα θελω να μαθω ποσα μορια εχω: Ειμε ΟΒΑ στον στρατο ξηρας, εχω διπλομα αθτοκινιτου, και εχω βγαλει τεε με 14. Εθχαριστω
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

1500 μορια εχεις για β κατηγορια

αν δεν εχεις αλλα μορια μη το σκεφτεσαι καν

μπες στο σαιτ της αστυνομιας να δεις ποια ειναι η μοριοδοτηση
Β' ΜΟΙΡΑ

Δημοσίευση από Β' ΜΟΙΡΑ »

Γραφει μια τοπικη εφημεριδα εδω στο βολο η "θεσαλλια" οτι απαραιτητη πλεον προυποθεση για να μπεις ειδικος φρουρος θα πρεπει να εχεις τελειωσει το ιεκ σωματων ασφαλειας καπος ετσι νομιζω λεγεται το ιεκ και καλα οτι δυσκολεψαν τα πραγματα στην επιλογη! υσχιει κατι τετοιο;
και αναφερει επισης πως μεχρι τελος του μηνα θα βγει (μακαρι)
L.K.S

Δημοσίευση από L.K.S »

καλα νταξει το ακουσαμε και αυτο. αντε γειααααααααααααααααααα.
δημοσιογραφοι εισαστε για τα σιδερα ρεεεεεεε παρτε το χαμπαρι. εχετε διαλυσει το κοσμο και ειδικα την αστυνομια.
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Τι ειναι αυτα ρε παιδια; Η δεν ξερετε να διαβαζετε η οι δημοσιογραφοι ειναι για ξυλο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες