Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Ναι ρε αγορι μου συμφωνω απλα λεω να μην εκμηδενιζουμε την αξια των πτυχιων. Οκ νομιζω δεν διαφωνουμε καπου τελικα απλα ισως να παρεξηγησα τα λεγομενα σου.
δημητρης24

Δημοσίευση από δημητρης24 »

Το ειναι ευκολο και τι οχι το ξερει ο καθενας μας και μονο. το πως σπουδαζε το πως εζησε και το πως περασε στο στρατο παλι το ξερει μονο ο ιδιος. ειναι μεγαλη κουβεντα και καλο ειναι να μην μηδενιζουμε τις προσπαθειες του καθενος.
καη τυχη σε ολους.
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Με 2490 ειμαι καλα ρε παιδια η μηπως ανεβει τοσο πολυ η βαση στην α
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Δημητρη 24 Αλλαξε ονομα γιατι βλεπω να μας βριζουν παρεα! Περα απο την πλακα κυριοι οι εποχες ειναι δυσκολες, ειμαστε ολοι πιεσμενοι κ πολλες φορες βλεπουμε κ ακουμε οτι θελουμε! Ειμαστε κ περιεργος λαος απο την φυση μας αλλα ενταξει το παλευουμε. Δεν υπαρχει λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεισ. Ολοι θελουμε να πετυχουμε εδω για πολλους κ διαφορους λογους που ξερει κ εχει ο καθενας μας στο κεφαλι του μεσα! Η στιγμη τις αληθειας εφτασε, σε λιγο καιρο σε λιγες ημερες θα λυθουν οι αποριες μας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

πετρος έγραψε:Με 2490 ειμαι καλα ρε παιδια η μηπως ανεβει τοσο πολυ η βαση στην α

Mια χαρά είσαι φίλε
NIKOS-SEA

Δημοσίευση από NIKOS-SEA »

Ας πηγαινες ρε δημητρη τοτε δικηγορος. ασε εμας τους αγραμματους να γινουμε ε. φ. του σωρου. εμεις υπηρετησαμε π. ν. σε νευραλγικη υπηρεσια ναρκοπολεμου με συνεχη ταξιδια κ ασκησεις με ελλατωματικο εξοπλισμο τις περισσοτερες φορες.

σε πληροφορω οτι εχω τελειωσει ακαδ. εμπορικου ναυτικου κ ειμαι υποπλοιαρχος αυτη τη στιγμη.

ομως τη δουλεια του αστυνομικου τη γουσταρω παρα πολυ περισσοτερο.

γι'αυτο κατι αξιζουν αυτα τα μορια κ τα περνουν οι ΔΕΑ και οι σεα.

no hard fellings

ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Παιδια να σας ρωτισω κατι; Μεσα γραφει οτι αυξανονται κατα 500 θεσεις; Ειναι αληθεια; Γινονται 1000 η εγω καταλαβα λαθος και παραμενουν 500?
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Dimitrios »

Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά ενοεί ότι αυξάνονται κατα 500 τα Άτομα απο την ήδη υπάρχουσα Δύναμη που έχει τώρα η Αστυνομία και όχι απο τα άτομα που έιχαν ανακοινώσει οτι θα πάρουν.
giannis_gian

Δημοσίευση από giannis_gian »

Με τα διπλωματα τι θα γινει περνουμε παραπανω μορια αυτοι που εχοθμε για μηχανη και γ κατηγορια?
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

Μάγκες, μην λέμε ότι να ναι, θέλετε να μου πείτε πως συγκρίνετε τον στρατό με το πανεπιστήμιο; Εγώ πάντος ξεσκίστικα για να μπορέσω να πάρω το πτυχίο, διότι έβγαζα μόνος μου τα έξοδα, δυστυχώς δεν είχα κανεναν απο πίσω να με τροφοδοτεί ώστε να κάνω αυτό που λέτε "φοιτητική ζωή". Και άλλο το γα****σι για 4 χρόνια και άλλο για 1 που είναι ο στρατός και σου τα παρέχουν όλα. Μερικοί εδω μέσα την έχουνε δεί πολύ κομμάντα και θα φάνε το κεφάλι τους.giannis_gian κατέβασε ενα βοηθημα για να υπολογίσεις τα μόρια σου ακριβώς. www.filozwos.gr/Moria2010.xls
thanos

Δημοσίευση από thanos »

Οσο πλησιαζει ο καιρος ανχωνομαστε ολο και περισσοτερο... Με 2180 για την α' πως το βλεπετε
TAKIS ELE

Δημοσίευση από TAKIS ELE »

Ξερεις κατι σχετικα με τα μορια Ποσο ειναι για μηχανη και γ κατηγορια
Thanos

Δημοσίευση από Thanos »

Ανοιξε αυτο το exelακι και θα δεις ακριβος ποσα μορια εχεις www.filozwos.gr/Moria2010.xls

Ars

Δημοσίευση από Ars »

Με 2280 στην α μπηκα η εμεινα απεξω;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Απο το Μαρτη διαβαζω χιλιαδες post και περιμενω και εγω οπως πολλοι αλλοι μια προκυρηξη.
Ειπαν Απριλη, μετα ειπαν Μαιο και μετα ειπαν με στο καλοκαιρι.
Τωρα κοντευει να τελειωσει το καλοκαιρι και δεν εχει βγει τιποτα.
Τελικα πιστευω οτι μας δουλευουνε.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες