Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Johnnys Aigaleo

Δημοσίευση από Johnnys Aigaleo »

Αυτη δεν ειναι η προκυρηξη απλα η εγκριση απο τον Προεδρο για την συσταση 500 οργανικων θεσεων το λεει ξεκαθαρα. Η κανονικη προκυρηξη αναμενεται εντος ημερων, λογικα απο την αλλη βδομαδα.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Ακριβως. Ευχαριστω τεο!
χ

Δημοσίευση από χ »

Το φεκ 109 ειναι ο αριθμος εγκρισης των 500 εφ. Το επομενο σταδιο θα ειναι και η προκηρυξη με τις προθεσμιες και τα προσοντα
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

δημητρης έγραψε:Φιλε μου οπως εχεις την απαιτηση να υπαρχει σεβασμος αναμεσα στα μελοι του φορυμ ετσι εχω κ εγω την απαιτηση να προσεχεις πως μιλας! Παπατζες δεν εχω λογο να πω. Ουτε θελω να καροιδεψω καποιον ουτε τιποτα! Εαν κανω λαθος με τις περσυνες βασεις ζηταω συγνωμη! Αμα θελεις σου στελνω κ το ονομα του παιδιου που μπηκε με αυτα τα μορια (διχος να εχει βησμα το τονιζω αυτο) κ μετα εχεις το ελευθερο να με προσβαλεις οσο θελεις! Καλημερα

ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΔΟΚΙΜΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟΣ ΚΑΝΕΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΕΓΩ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ 17 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 500 ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΤΟ 9 ΜΗΝΟ; ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Αδελφε σε λαθος δημητρη μιλας! Δες καλυτερα την προηγουμενη σελιδα! Εγω για τον greek αρμυ μιλισα. Οχι για εσενα, προς θεου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

δημητρης έγραψε:Φιλε μου οπως εχεις την απαιτηση να υπαρχει σεβασμος αναμεσα στα μελοι του φορυμ ετσι εχω κ εγω την απαιτηση να προσεχεις πως μιλας! Παπατζες δεν εχω λογο να πω. Ουτε θελω να καροιδεψω καποιον ουτε τιποτα! Εαν κανω λαθος με τις περσυνες βασεις ζηταω συγνωμη! Αμα θελεις σου στελνω κ το ονομα του παιδιου που μπηκε με αυτα τα μορια (διχος να εχει βησμα το τονιζω αυτο) κ μετα εχεις το ελευθερο να με προσβαλεις οσο θελεις! Καλημερα

Ε ωραία ρε φίλε πριν γράψεις τότε καλό θα είναι να έχεις κοιτάξει πιο προσκεκτικά γιατί αν το βλέπανε παιδιά αυτό που λες και είχανε κάνει τα χαρτιά τους θα είχανε αφηνιάσει και θα είχαμε πόλεμο εδώ μέσα
δημητρης24

Δημοσίευση από δημητρης24 »

Ναι ρε φιλε να δωσει μορια στους δοκιμους που εκαναν 5 μηνες παραπανω αλλα δεν θεωρεις οτι θα ηταν σωστο να δινει και σε αυτους που 4 χρονια σπουδαζανε να παρουνε ενα χαρτι;4 χρονια αει δεν παιρνουν τπτ,5 μηνες (επι πληρωμη παρακαλω) περνουν 500 μορια. Το θεωρεις δικαιο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

To θεωρεί δίκαιο η κυβέρνηση γι'αυτό δεν αλλάζει το σύστημα μοριοδότησης εδώ και 10 χρόνια αυτό ισχύει τι να κάνουμε τώρα
petros

Δημοσίευση από petros »

Ρε φιλε αφου σου βγηκε η παναγια στο διαβασμα γιατι δεν ασχολησαι μαυτο που σπουδασες; Οι αλοι γαμηθηκαν μεγαλε 17 μηνες ενω εσυ εκανες φοιτητικη ζωη... ! Κ εγω σπουδασα αλλα πηγα κ αλεξιπτωτα! Δεν ειπα παω φανταρος να τελειωνω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ το έχω ξαναγράψει όποιος ενδιαφερότανε έστω και λίγο για ειδικός φρουρός θα ήξερε τι παίζει με την μοριοδότηση η προκήρυξη βγαίνει από το 1999 και έχει τα ίδια κριτήρια απλά υπάρχει αλλαγή σε μόρια (αύξηση)
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Ξερεις ποσα ξοδευει το κρατος αιτησιος για να σπουδαζεται αδελφε; η αστυνομια δεν θελει σπουδαμενους αλλα κομαντα ετοιμα να φανε ακομη κ σφαιρα!
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Σιγα εσυ ρε κομαντο. Πηγες στις ειδικες και νομιζεις οτι κατι εκανες. Σε πληροφορω οτι υπαρχουν σωματα στο στρατο που σε τεντωνουν πολλυ περισοοτερο απ τα ΛΟΚ και ειναι αναλογα με τους Που εχεις να κανεις. Και αν το θεωρεις εσυ πιο χαλαρα να σπουδασεις και να βγαλεις 50 μαθηματα απο 300 σελιδες το καθενα ευκολο καντο κι εσυ ρε μαγκα. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Ιούλ 16, 2010 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για να τελειώνουμε εδώ μιλάμε για την προκήρυξη όποιος έχει παράπονα η πιστεύει ότι το σύστημα είναι άδικο να πάρει τηλέφωνο τον υπουργό
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:Για να τελειώνουμε εδώ μιλάμε για την προκήρυξη όποιος έχει παράπονα η πιστεύει ότι το σύστημα είναι άδικο να πάρει τηλέφωνο τον υπουργό

Συμφωνω απολυτα φιλε μου... Καλα τι θελουν να γινουν γραπτες εξετασεις οπως στο λιμενικο; ... Που ηταν απο τα ποιο αντικειμενικα συστηματα συμφωνα με την προυγουμενη κυβερνησηΕικόνα
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Και εμεις σπουδασαμε Ι! Πηγαινε αλεξιπτωτα κ μετα πες για στρατο μεγαλε! γιαυτο λεγονται ειδικες δυναμεις! Αν δεν ξερεις μην μιλας! Κ καμια σχεση σπουδες με στρατο! Τα εκανα κ τα δυο κ λεω μακαρι να ημουν ακομη φοιτητης!Εικόνα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες