Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
petros

Δημοσίευση από petros »

Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο χαμηλα δημητρη αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευται! Εγω ξεκινησα την αιτηση για ε. Φ εδω κ 4 χρονια με 2100 μορια! Ποτε δεν ξερεις.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Ολα για ολα παιδια, περση η βαση ηταν 2400-2500 μορια, ενας γνωστος μου μπηκε με 1850 τον πηρα τηλ. οταν οι αλλοι ηταν στην σχολη, καποιοι κοπηκαν κ πηραν αυτον στην θεση τους, διχος βισμα διχος τιποτα! αυτο μου δινει κουραγιο, θα βαλω τα δυνατα μου για να πετυχω οσο απογοητευμενος κ να ειμαι! πολλα παιδια ειστε οπως ειμαι εγω αλλα να κανετε τα χαρτια σας, μην φοβαστε τιποτα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αποκλείεται φιλαράκο να ήτανε η βάση στην β 2400 και να μπήκε ο φίλος σου με 1850 μόρια. Τις παπάτζες αλλού έλεος να πούμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Ιούλ 16, 2010 4:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

vaseis έγραψε:Στην α απο 2400 και πανω και στην β απο 2800 και πανω απο εγκυρες πηγες

Πές την πηγή σου να πάει καμια βόλτα να την χτυπήσει λίγο ο αέρας, εκτός εαν διαθέτει μαντικές ικανότητες... Κανένας δεν μπορεί να ξέρει πόσο θα είναι οι βάσεις, καλό θα ήταν σε τέτοια θέματα να λέμε "η προσωπική μου αποψη είναι ότι η βάσεις θα είναι τόσο" και να μήν επικαλούμαστε λεγόμενα του Του Μπάμπη του σουγιά του Κώστας του Γκοτζίλα και του Νίκου του Πεταλούδα, ώστε να αποπροσανατολίζουμε κόσμο. Καλή επιτυχία σε όλους και 100 μόρια να έχετε κάντε τα χαρτιά σας, ποτέ δεν ξέρετε...
ΝΙΚΟΣ - ΣΕΑ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ - ΣΕΑ »

Φιλε greek-army σε καποιο μην. σου ανεφερες οτι ανεβηκαν τα μορια για ειδικες δυναμεις κ εφεδρους. μπορεις σε παρακαλω να γινεις πιο συγκεκριμενος γιατι δεν το γνωριζω.

ποσο πηγε για τους εφεδρους.

σε ευχαριστω εκ των προτερων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από 400 μόρια πήγανε 500
δημητρης24

Δημοσίευση από δημητρης24 »

Δηλαδη καποιος που πληρωνοτανε στο στρατο και επειδη εκανε ενα 5μηνο παραπανω θα παρει τοσα πολλα μορια; Ελεος ρε παιδια, εδω εχουμε εμεις 18 γενικο βαθμο εννιαου, πτυχιο αει ξενες γλωσσες κτλ και τοσα μορια απο πουθενα δεν τα παιρνουμε. Αδικια τεραστια κατα τη γνωμη μου.
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Φιλε μου οπως εχεις την απαιτηση να υπαρχει σεβασμος αναμεσα στα μελοι του φορυμ ετσι εχω κ εγω την απαιτηση να προσεχεις πως μιλας! Παπατζες δεν εχω λογο να πω. Ουτε θελω να καροιδεψω καποιον ουτε τιποτα! Εαν κανω λαθος με τις περσυνες βασεις ζηταω συγνωμη! Αμα θελεις σου στελνω κ το ονομα του παιδιου που μπηκε με αυτα τα μορια (διχος να εχει βησμα το τονιζω αυτο) κ μετα εχεις το ελευθερο να με προσβαλεις οσο θελεις! Καλημερα
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Αν ηθελες φιλε δημητρη να περνουσες αστηφυλακων οι 5 μηνες παραπανω ειναι και ζορι ετσι. εδω τωρα κανουν 9 μηνες και τους φαινετε πολυ. εσυ γιατι δεν πηγες; λογικα σου φανηκαν οι 5 μηνες παραπανω. γνωμη μου ετσι και χωρις παρεξηγηση
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Εχω 2641 μορια στην β κατηγορια.
οτι γινει για το καθενα ας γινει.
προσοχη:
θα υπαρξουν ατομα που θα εχουν κανει αυξηση του βαθμου απολυτηριου τους δεν ξερω πως.
θα υπαρξουν ατομα που θα κρυψουν το τατουαζ παλι δεν ξερω πως.
θα υπαρξουν ατομα με πλαστα χαρτια τυπου lower κ. Α...
προσοχη προσοχη παιδια
ιδιως οι γυναικες ειναι που πανε και κανουν το απολυτιριο τους απο 15 στο 20...
τα ατομα αυτα εκτος του οτι θα διωχτουν στην πορεια απο το σωμα αν περασουν...
θα εχουν και τις αναλογες νομικες κυρωσεις του κρατους.

εν αναμονη της προκυριξης...
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Αυτο ειναι αληθεια. οποιος κανει ανοησιες με πλαστα χαρτια θα την πατησει
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Που βγηκε ρε παιδια; Σεφεα δεν βλεπω κατι.
χ

Δημοσίευση από χ »

www.sefeaa.gr πως δεν βλεπεις; Αρ φεκ 109 για τα προσοντα και τις προθεσμιες σε επομενο σταδιο. Πρωτο το εχει

TEO

Δημοσίευση από TEO »

Δεν βγηκε το φεκ λεει ο δημητρησ
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Αν ηθελες φιλε δημητρη να περνουσες αστηφυλακων οι 5 μηνες παραπανω ειναι και ζορι ετσι. Εδω τωρα κανουν 9 μηνες και τους φαινετε πολυ. Εσυ γιατι δεν πηγες; Λογικα σου φανηκαν οι 5 μηνες παραπανω. Γνωμη μου ετσι και χωρις παρεξηγηση

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες