Αύξηση θητείας (2010)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κώστας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Κώστας »

Η θητεία θα αυξηθεί για 2 οικονομικούς λόγους:

1. Λόγω ελλείμματος και χρέους δεν είναι δυνατή η πρόσληψη ΕΠ. ΟΠ. Και τις κενές θέσεις θα καλύψουν οι (τσάμπα) φαντάροι.

2. Λόγω έκρηξης της ανεργίας. Η θητεία είναι ένας τρόπος εικονικής μείωσης της ανεργίας, αφού οι φαντάροι δεν καταγράφονται ως άνεργοι.

Και μη λέμε ότι επειδή καμία κυβέρνηση δεν αύξησε την θητεία μέχρι τώρα, αυτό δεν θα γίνει ποτέ: Τους τελευταίους μήνες έγιναν πολλά που δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα! Γιατί όχι και αύξηση της θητείας;

patriot
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από patriot »

Κώστας έγραψε: Η θητεία θα αυξηθεί για 2 οικονομικούς λόγους:

1. Λόγω ελλείμματος και χρέους δεν είναι δυνατή η πρόσληψη ΕΠ. ΟΠ. Και τις κενές θέσεις θα καλύψουν οι (τσάμπα) φαντάροι.

2. Λόγω έκρηξης της ανεργίας. Η θητεία είναι ένας τρόπος εικονικής μείωσης της ανεργίας, αφού οι φαντάροι δεν καταγράφονται ως άνεργοι.

Και μη λέμε ότι επειδή καμία κυβέρνηση δεν αύξησε την θητεία μέχρι τώρα, αυτό δεν θα γίνει ποτέ: Τους τελευταίους μήνες έγιναν πολλά που δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα! Γιατί όχι και αύξηση της θητείας;

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Με σημαία την κρίση έχουν περάσει πολλά επώδυνα μέτρα τα οποία αν δεν υπήρχε η οικονομική κρίση ούτε που θα τολμούσαν να τα πάρουν. Πολλοί λένε μάλιστα ότι όλη η ιστορία με την κρίση είναι μούφα για να μπορέσουν να περάσουν πιο σκληρά μέτρα. Γιατί λοιπόν μέσα σε όλα αυτά να μην αυξηθεί η θητεία. Θέλω όμως να σε παρακαλέσω επειδή σίγουρα δεν ξέρεις κάτι επίσημο και ούτες υπάρχει ούτε ακούγεται κάτι επίσημο το:Η θητεία θα αυξηθεί για 2 οικονομικούς λόγους να το διορθώσεις σε:Η θητεία ίσως να Αυξηθεί για 2 οικονομικούς λόγους. No offence απλά πολλοί θα το δουν και θα αρχίσει πάλι αυτή η ατελείωτη συζήτηση (ξέρεις που όλοι έχουν ένα βύσμα που τους είπε πως θα αυξηθεί... Εικόνα)

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος patriot την Τρί Ιούλ 27, 2010 8:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κώστας

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Κώστας »

Σε ευχαριστώ για την σωστή παρατήρηση σου Ανθλγε Patriot.Εικόνα

Φυσικά και δεν γνωρίζω κάτι επίσημο, απλές εικασίες κάνω.

leonbis2000
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από leonbis2000 »

Παιδιά χαιρετώ! Συγνώμη που ξεθάβω το θέμα, απλά επειδή παρατηρώ ότι το τελευταίο σχόλιο είναι από Ιούλιο και επειδή (και εγώ) έχω αρχίσει να ακούω τις γνωστές φήμες περί αύξησης 14μηνου μετά από Νοέμβριο, θέλω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι διαφορετικό μέχρι στιγμής, αν έχει αλλάξει κάτι κτλ. Γνωρίζω ότι ο κ. Βενιζέλος είχε αρνηθεί την αύξηση της θητείας τον Ιούνιο αλλά μέχρι τώρα τι γίνεται?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ισχύει ότι είχε πει τον Ιούνιο
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από kampf »

Εγω παλι ακουσα στις ειδησεις οτι απο Αυγουστο αυξανεται 12μηνο και Νοεμβριο 14μηνο... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αν γινει αυξηση εμας που υπηρετουμε 9μηνο μας πιανει?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
νικος

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από νικος »

kampf τι λες τωρα ρε φιλε; Σε ποιες ειδησεις το ακουσες; Θα μας τρελανεις;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

kampf έγραψε:Εγω παλι ακουσα στις ειδησεις οτι απο Αυγουστο αυξανεται 12μηνο και Νοεμβριο 14μηνο... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αν γινει αυξηση εμας που υπηρετουμε 9μηνο μας πιανει;

Νομίζω το έχουμε ξαναπεί, θα πίασει τις 2 προηγούμενες σειρές δηλαδή αν γίνει τον αύγουστο θα πιάσει μάιο και φεβρουάριο
baladeur

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από baladeur »

Τελικα βγηκε κατι επισημο οπου ανακοινωθηκε αυξηση η παλι ραδιο αρβυλα ως συνηθως... ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

Ράδιο αρβύλα
Άβαταρ μέλους
AccountSaver
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Υπολογιστες
Επάγγελμα: Φοιτητης

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από AccountSaver »

Εάν πάει 14 μήνες πάει :(
Update(21-1-2012) :184 Μέρες ακόμα...Update(09-03-2012) :136 Μέρες ακόμα...
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από OMEGA »

Αν δεν επισημοποιηθει κατι μην δινετε σημασια πουθενα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ntaniel
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από ntaniel »

Greek_Army έγραψε:
kampf έγραψε:Εγω παλι ακουσα στις ειδησεις οτι απο Αυγουστο αυξανεται 12μηνο και Νοεμβριο 14μηνο... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αν γινει αυξηση εμας που υπηρετουμε 9μηνο μας πιανει;

Νομίζω το έχουμε ξαναπεί, θα πίασει τις 2 προηγούμενες σειρές δηλαδή αν γίνει τον αύγουστο θα πιάσει μάιο και φεβρουάριο

Λάθος. Αυτό έγινε για τη μείωση. Δεν έχουμε καμιά ένδειξη για το αν θα γινόταν το ίδιο σε αύξηση διότι δεν έχει γίνει αύξηση στο πρόσφατο παρελθόν.

Επίσης, παιδιά όσοι αγχώνεστε για την αύξηση επειδή επίκειται η θητεία σας, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ! Η ιστορία του thread αυτού δείχνει ότι κάποιοι ήταν σίγουροι για την αύξηση και το Φλεβάρη, και το Μάη, και τον Αύγουστο! Αλλά καμιά από τις τρεις φορές δεν έγινε. Οπότε ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αύξηση θητείας (2010)

ntaniel έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Λάθος. Αυτό έγινε για τη μείωση. Δεν έχουμε καμιά ένδειξη για το αν θα γινόταν το ίδιο σε αύξηση διότι δεν έχει γίνει αύξηση στο πρόσφατο παρελθόν.

Επίσης, παιδιά όσοι αγχώνεστε για την αύξηση επειδή επίκειται η θητεία σας, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ! Η ιστορία του thread αυτού δείχνει ότι κάποιοι ήταν σίγουροι για την αύξηση και το Φλεβάρη, και το Μάη, και τον Αύγουστο! Αλλά καμιά από τις τρεις φορές δεν έγινε. Οπότε ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!

Ότι γίνεται στην μείωση γίνεται και στην αύξηση δεν αλλάζει τίποτα και ρώτα όποιον θέλεις
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Αύξηση θητείας (2010)

Δημοσίευση από GenerX »

Greek Army δεν είναι σωστό αυτό που λες.

Όταν μειώνεις την θητεία, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, αλλά όλοι είναι σίγουρα 100% ικανοποιημένοι.

Όταν αυξάνεις την θητεία, δεν μπορείς να πεις στον άλλο που μπήκε ήδη για να κάνει εννιάμηνο "θα υπηρετήσεις 1-2-3 μήνες παραπάνω". Ούτε καν μια μέρα. Ναι, θα έχεις τους νέους φαντάρους δυσαρεστημένους στο max, όμως αυτοί ΞΕΡΟΥΝ πως θα κάνουν παραπάνω θητεία.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα κατ εμέ να αυξηθεί η θητεία για όσους ήδη υπηρετούν, γνωρίζοντας και έχοντας την κατάσταση de facto στο 9μηνο.

Πόλεμο τέτοιο δεν μπορεί να ανοίξει κανείς και δεν έχει και νόημα.

Εξ άλλου, το να γίνει 14μηνο ή οτιδήποτε, είναι και μια μορφή "τιμωρίας" για όσους έπαιρναν αναβολές για ψύλλου πήδημα, ενώ η θητεία ήταν μειωμένη.

Όλα τα παραπάνω είναι αρλούμπες βέβαια, από την στιγμή που η θητεία είναι 9μηνη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες