Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από George Salonica »

d.Y.k πες κανα κολπο ρε συ για το 1000αρι πρεπει να τρεχουμε γρηγορα απο την αρχη; καμια καλη ιδεα γενικααα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εξαρτάται.
Θέλει σταθερό ρυθμό και σωστές ανάσες.
Ο ρυθμός εξαρτάται απο εσάς, άν για παράδειγμα εσύ ώς Γιώργος μπορείς να κρατήσεις έναν σταθερά γρήγορο ρυθμό απο την αρχή χωρίς να 'κλατάρεις' στην πορεία τότε αυτό είναι καλό για σένα ώστε να το βγάλεις και μάλιστα άνετα (σε καλό χρόνο).
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από asimike »

Επισης κατι αλλο που με ειχε βοηθησει και στο στρατο! Ολοι μαζι θα τρεξουν οι υποψηφιοι ανα 10καδες καπως ετσι. Ε λοιπον κοζαρεις εναν καλο που βλεπεις οτι το κατεχει, πχ εγω ειχα ενα παιδι Που εκανε στιβο. Και προσπαθεις να τον ακολουθησεις με νυχια και με δοντια, ε και στο τελος βλεπεις ενα τρελο χρονο και λες εγω τον εκανα αυτον; Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από sta8hsss »

George Salonica έγραψε:Εσεις τι λετε δε θα ειναι πιο ελαστικοι... Αφου οσοι εχουν τα μορια αρκει. Τα αλλα ειναι τυπικα πιστευω.
δεν θα ειναι ελαστικοι... Καθολου θα πεσουν κεφαλια φετος... Τα βυσματα εχουν τρελαθει... Απο μεσα αυτη η πληροφορια! Ψαχνουν τροπο Να μπουν...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

asimike έγραψε:Επισης κατι αλλο που με ειχε βοηθησει και στο στρατο! Ολοι μαζι θα τρεξουν οι υποψηφιοι ανα 10καδες καπως ετσι. Ε λοιπον κοζαρεις εναν καλο που βλεπεις οτι το κατεχει, πχ εγω ειχα ενα παιδι Που εκανε στιβο. Και προσπαθεις να τον ακολουθησεις με νυχια και με δοντια, ε και στο τελος βλεπεις ενα τρελο χρονο και λες εγω τον εκανα αυτον;Εικόνα
αν προσπαθησεις να ακολουθησεις Κανενα Παιδι απο στιβο Που λες... ΧΕΣΤΗΚΕΣ... Θα πεθανεις... Πρεπει να βρεις δικο σου ρυθμο!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

D.Y.K έγραψε:Εξαρτάται.
Θέλει σταθερό ρυθμό και σωστές ανάσες.
Ο ρυθμός εξαρτάται απο εσάς, άν για παράδειγμα εσύ ώς Γιώργος μπορείς να κρατήσεις έναν σταθερά γρήγορο ρυθμό απο την αρχή χωρίς να 'κλατάρεις' στην πορεία τότε αυτό είναι καλό για σένα ώστε να το βγάλεις και μάλιστα άνετα (σε καλό χρόνο).
ετσι... Εικόνα
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από bonito »

Και ανοιχτη μυτη οπωσδηποτε!breathright και τετοια... :) (Δεν το λεω για πλακα... )
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikoslok »

Παντος εγω δεν ξερω πλεον βλεπω εχουν ηρεμισει τα πραγματα λιγο Εχουμε μια ιδεα για τα μορια Μπορει να ειναι και λαθος παντος δεν ακουμε τα τρελα που ακουγαμε στην αρχη Εγω Εχω αρχησει τα ανχωνομαι για τα υπολειπα περα απο τα μορια Οχι οτι θεωρω τον ευατο μου μεσα 100 % αλλα βλεπω οτι εχουμε δρομο ακομα θα ειναι ενας μηνας τρελος γεματος ανχως μακαρι να πανε ολα καλα Για ολους και οποιος ειναι να μπει να μπει ισως αυτο ειναι και το πιο δυσκολο σταδιο τις προκυρηξης...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nikoslok έγραψε:Παντος εγω δεν ξερω πλεον βλεπω εχουν ηρεμισει τα πραγματα λιγο Εχουμε μια ιδεα για τα μορια Μπορει να ειναι και λαθος παντος δεν ακουμε τα τρελα που ακουγαμε στην αρχη Εγω Εχω αρχησει τα ανχωνομαι για τα υπολειπα περα απο τα μορια Οχι οτι θεωρω τον ευατο μου μεσα 100 % αλλα βλεπω οτι εχουμε δρομο ακομα θα ειναι ενας μηνας τρελος γεματος ανχως μακαρι να πανε ολα καλα Για ολους και οποιος ειναι να μπει να μπει ισως αυτο ειναι και το πιο δυσκολο σταδιο τις προκυρηξης...
μα αυτο ακριβως... Στο σταδιο των μοριων δεν εχει καποια δυσκολια... Αν εχεις τα μορια προχωρας αν οχι σταματας... Μεχρι εκει δεν εχεις καποια δυσκολια μονο αγχος εχεις! Απο κει και περα υπαρχει καποια Α Δυσκολια για αλλους πιο πολυ για αλλους λιγοτερη! ... Στα επομενα σταδια! ...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikoslok »

Ετσι ειναι γιαυτο ολοι προπονηση δεν κανει κακο... Μονο τα αθληματα ειναι στο χερι μας πλεον αντε και τα ψυχοτεχνικα αν και εκει πρεπει απλα να εισαι ο εαυτος σου και να προσεχεις λιγο τι λες... Και αμα δεν περασουμε κιολας θα κανουμε λιγο καλο στην υγεια Μας
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

nai aλλα πιστευω η πιο δυσκολη φαση ειναι τα μορια... που εκανες αγωνα πηγες δοκιμος η ειδικες δυναμεις που πηρες καλο απολυτηριο που πηρες ολα τα διπλωματα και οτι μπορουσες. και να κοπεις αθληματα ειναι μαλακια...
μακαρι να ειναι ελαστικοι ελεος πια. δεν λεω να περασουν και ακραιες περιπτωσεις αλλα οχι εναν για δυο τρια δευτερολεπτα να κοπει
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

George Salonica έγραψε:nai aλλα πιστευω η πιο δυσκολη φαση ειναι τα μορια... Που εκανες αγωνα πηγες δοκιμος η ειδικες δυναμεις που πηρες καλο απολυτηριο που πηρες ολα τα διπλωματα και οτι μπορουσες. Και να κοπεις αθληματα ειναι μαλακια...
μακαρι να ειναι ελαστικοι ελεος πια. Δεν λεω να περασουν και ακραιες περιπτωσεις αλλα οχι εναν για δυο τρια δευτερολεπτα να κοπει

φιλική συμβουλή και ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Αντί να κάθεσαι να κλαις τράβα προπονήσου ώστε να μην παρακαλάς κανέναν να μην σε κόψει για 2-3 δευτερόλεπτα κτλπ
...
George Salonica
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κανω προπονηση ρε. απλα σου λεω. ειναι μαλακια να κοπουν παιδια που ειχα μορια για ενα δυο δευτερολεπτα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Να κοπουν φιλε, αμα δεν μπορεις να τρεξεις 1000μ σε 4,20 μην πας καθολου, οχι εσυ, γενικα! Δεν ψαχνουν υπαλληλο γραφειου, ψαχνουν μαχιμους αστυνομικους.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Whiteyez »

δημητρης25 έγραψε:Να κοπουν φιλε, αμα δεν μπορεις να τρεξεις 1000μ σε 4,20 μην πας καθολου, οχι εσυ, γενικα! Δεν ψαχνουν υπαλληλο γραφειου, ψαχνουν μαχιμους αστυνομικους.

Σωστός ο φίλος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 11 επισκέπτες