ξεκινα προπονησουλα! Αντε καλο πηδημα!nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...

ξεκινα προπονησουλα! Αντε καλο πηδημα!nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...
nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...
οταν ειχα περασει για την πυροσβεστικη αθλημα. Που ειναι 4 μετρα το αλμα... Ειχα πηδηξει 4,30... Δεν ειναι τιποτα απλα κανε καμμια προπονηση για να βρεις το βηματισμο!nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...
α! Τα εχεις ξανακανει κουφαλιτσα, ε; Γι'αυτο τοσο ανετος;sta8hsss έγραψε:οταν ειχα περασει για την πυροσβεστικη αθλημα. Που ειναι 4 μετρα το αλμα... Ειχα πηδηξει 4,30... Δεν ειναι τιποτα απλα κανε καμμια προπονηση για να βρεις το βηματισμο!nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...
ε ναι ρε! Τα συγκεκριμενα αθληματα... Ειναι απλα ΓΕΛΟΙΑ...asimike έγραψε:α! Τα εχεις ξανακανει κουφαλιτσα, ε; Γι'αυτο τοσο ανετος;sta8hsss έγραψε:οταν ειχα περασει για την πυροσβεστικη αθλημα. Που ειναι 4 μετρα το αλμα... Ειχα πηδηξει 4,30... Δεν ειναι τιποτα απλα κανε καμμια προπονηση για να βρεις το βηματισμο!nikoslok έγραψε:1.78 ειμαι Δεν το εχω δοκιμαση απλα με το ματι μου φανηκε λιγο πολυ...
τι ειπες ακριβως;δημητρης25 έγραψε:asimike εχω ξεκινησει το πηδημα κ δεν αποτελεσμα!
ειναι ευκολο και αυτο ο χρονος που εχεις να το βγαλεις το χιλιαρι ειναι υπεραρκετος...δημητρης25 έγραψε:Ελα ρε, ηρεμα. Καθε πρωι με πιανει! Κ δεν εχει αποτελεσμα ηθελα να πω. Εγω μονο το χιλιαρι βλεπω δυσκολο απο τα αθληματα!
sta8hsss έγραψε:ειναι ευκολο και αυτο ο χρονος που εχεις να το βγαλεις το χιλιαρι ειναι υπεραρκετος...δημητρης25 έγραψε:Ελα ρε, ηρεμα. Καθε πρωι με πιανει! Κ δεν εχει αποτελεσμα ηθελα να πω. Εγω μονο το χιλιαρι βλεπω δυσκολο απο τα αθληματα!
ρε αν κανεις μια προπονηση θα δεις οτι Πρεπει να βρεις το τεμπο για να βγει το χιλιαρι... Δε χρειαζετε να πηγενεις με 1000 για βγει... Θα δεις!δημητρης25 έγραψε:o χρονος εισαι ειναι αρκετος αλλα πιστευω οτι απο εκει κ περα ειναι θεμα φυσικης καταστασης!
στην γραμμη ειναι το τελευταιο πατημα που εχεις... Πρεπει να μην την πατησεις... Και να πας 3,60 Αμεσως μετα την γραμμη...Οlympiakos έγραψε:Να ρωτησω κατι στο αλμα εισ μηκοσ... Μετραμε απο την γραμμη; Η πριν αρχισει το χωμα; Και οταν ειναι να πηδηξουμε απο που; Απο την γραμμη η πριν απο το χωμα... Γιατι δε καταλαβαινω αν και εχω ξαναδωσει, δε θυμαμαι.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες