Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Κάτι μου λέει φέτος ότι πολλά κοριτσάκια θα κοπούνε 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Greek_Army έγραψε:Κάτι μου λέει φέτος ότι πολλά κοριτσάκια θα κοπούνε
Αν σερνονται και δεν το αξιζουν καλα θα τις κανουν! Οχι επειδη η αλλη θα παει με τα ξεκωλιαρικα τα κολαν να την περνανε. Να τα ξεχασετε αυτα αγαπητες δεσποινιδες! Και οχι μονο αυτες βεβαια! Και τους αντρες που σερνονται καλα θα κανουν να τους κοβουν. Καλο θα ειναι στα αθληματα να δωσουν εμφαση, τοση οση δινουν και στο υψος. Που κοβουν ατομα για μισο εκατοστο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
-
- Επιλοχίας
nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
Μακαρι φιλε μου!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
να κανουμε και καμια προετιμασια χαχχααχαχαχ περασουμε δεν περασουμε καλο κανει... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoslok την Σάβ Σεπ 11, 2010 5:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χρειαζομαστε μια προετοιμασια...nikoslok έγραψε: να κανουμε και καμια προετιμασια χαχχααχαχαχ περασουμε δεν περασουμε καλο κανει...

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
2 βδομαδες τρεκσιματαρι για ξεσκουριασμα σερι για να κανω το 1000 3.50 και το 100 αρι 13 ελεος ελιωσα χααχαχαχαχαχ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikoslok την Σάβ Σεπ 11, 2010 5:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
το 1000 το εκανα σε 3:26... Η γλωσσα ερχοταν απο πισω μου... Αχαχαχαχnikoslok έγραψε: 2 βδομαδες τρεκσιματαρι για ξεσκουριασμα σερι για να κανω το 1000 3.50 και το 100 αρι 13 ελεος ελιωσα χααχαχαχαχαχ...

-
- Επιλοχίας
sta8hsss έγραψε:να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
Αν ειναι υπεραρκετος λεει... Και το εκατοσταρι κατω απο 15 πρεπει...
δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα κανουν τα αθληματα ιδια με τις πυροσβεστικης... Ελξεις, αλμα εις μηκος, εις υψος. Και τους χρονους πιο αυστηρους!Pagan Altar έγραψε:Αν ειναι υπεραρκετος λεει... Και το εκατοσταρι κατω απο 15 πρεπει...sta8hsss έγραψε:να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
-
- Επιλοχίας
sta8hsss έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα κανουν τα αθληματα ιδια με τις πυροσβεστικης... Ελξεις, αλμα εις μηκος, εις υψος. Και τους χρονους πιο αυστηρους!Pagan Altar έγραψε:Αν ειναι υπεραρκετος λεει... Και το εκατοσταρι κατω απο 15 πρεπει...sta8hsss έγραψε:να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;
Επειδη θεωρειται αντισυνταγματικο κτλ... Επειδη η πυροσβεστικη εχει να κανει με μπαλκονια, ταρατσες κτλ, με αλλες συνθηκες εργασιας με λιγα λογια, γιαυτο μαλλον βαζουν ελξεις κτλ. Εγω δεν θα ελεγα να βαλουν και αλλες δοκιμασιες, αλλα εστω να κανουν τις υπαρχουσες πιο δυσκολες... Ειναι απελπιστικα ευκολες.
εστω... Κατι που να ειναι πιο γρηγορο απο τον υπνο... Γιατι και μεθυσμενος να εισαι τα περνας αυτα τα αθληματα!Pagan Altar έγραψε:Επειδη θεωρειται αντισυνταγματικο κτλ... Επειδη η πυροσβεστικη εχει να κανει με μπαλκονια, ταρατσες κτλ, με αλλες συνθηκες εργασιας με λιγα λογια, γιαυτο μαλλον βαζουν ελξεις κτλ. Εγω δεν θα ελεγα να βαλουν και αλλες δοκιμασιες, αλλα εστω να κανουν τις υπαρχουσες πιο δυσκολες... Ειναι απελπιστικα ευκολες.sta8hsss έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα κανουν τα αθληματα ιδια με τις πυροσβεστικης... Ελξεις, αλμα εις μηκος, εις υψος. Και τους χρονους πιο αυστηρους!Pagan Altar έγραψε:Αν ειναι υπεραρκετος λεει... Και το εκατοσταρι κατω απο 15 πρεπει...sta8hsss έγραψε:να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
μεθυσμένος μόνο δίπλωμα μηχανής παίρνεις θα κάνεις άπιαστα 8αρια 

-
- Επιλοχίας
sta8hsss έγραψε:εστω... Κατι που να ειναι πιο γρηγορο απο τον υπνο... Γιατι και μεθυσμενος να εισαι τα περνας αυτα τα αθληματα!Pagan Altar έγραψε:Επειδη θεωρειται αντισυνταγματικο κτλ... Επειδη η πυροσβεστικη εχει να κανει με μπαλκονια, ταρατσες κτλ, με αλλες συνθηκες εργασιας με λιγα λογια, γιαυτο μαλλον βαζουν ελξεις κτλ. Εγω δεν θα ελεγα να βαλουν και αλλες δοκιμασιες, αλλα εστω να κανουν τις υπαρχουσες πιο δυσκολες... Ειναι απελπιστικα ευκολες.sta8hsss έγραψε:δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν τα κανουν τα αθληματα ιδια με τις πυροσβεστικης... Ελξεις, αλμα εις μηκος, εις υψος. Και τους χρονους πιο αυστηρους!Pagan Altar έγραψε:Αν ειναι υπεραρκετος λεει... Και το εκατοσταρι κατω απο 15 πρεπει...sta8hsss έγραψε:να κοψουν και για 1 δευτερολεπτο...1 κμ σε 4:20 ειναι υπεραρκετος ο χρονος...nikospanos έγραψε:Εχω ακουσει πως θα παρουνε πολλους επιλαχοντες και θα κοψουνε πολλους στα αθληματα ισχυει;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 4 επισκέπτες