Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Greek_Army έγραψε:
REPAINER έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Πως θα μπούνε δηλαδή ρε μάγκες; Θα τους βάλει το βύσμα 300 μόρια παραπάνω η θα τους κάνει 5 πόντους ψηλότερους; Μην είστε τραγικοί ρε...
λοιπον. Τα ιδια ελεγα με σενα και το υποστηριζαγνωρισα χθες ατομο που εκανε τα χαρτια του. Και ειναι γεννημενος το 80, μου ειπε σαφως οτι εχει δοντιδε ξερω παραπανω λεπτομερειες. Ενα ειναι το σιγουρο. Οτι θα τον καρφωσω στανταρακι, θα κανω ενσταση, η και γω δε ξερω τιαλλωστε δε μου ειναι τπτ, ... Σε κοινη παρεα βρεθηκαμε
οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Εικόνα
Συμφωνω και γνωριζω οτι πυροσβεστικη και λιμενικο δεν ειναι μεσο ασεπ. Ακου τωρα το οτι παντου παιζει βυσμα δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, οσο για τον τυπο θα το εδινα και εγω στεγνα αυτο δεν το συζηταμε!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω εχω δυο ετοιμους! Περιμενω. Βαζω την κουκουλιτσα μου κ παω στο τμημα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LEW »

Εγω παντως φιλε πιστευω οτι το συστημα με τα μορια ειναι αδιαβλητο... Δηλαδη το βισμα στου καθενος μπορει να του προσθεσει μορια με το ετσι θελω; Και εστω οτι στους επιτυχοντες ειναι ολα τα βυσματα... Εγω που μπορει να ειμαι πολυ πανω απο την βαση σε μορια και δεν ειμαι στους επιτυχοντες προφανως μπορω να τους κανω ρεζιλι των σκυλιων, να τους τρεξω... Βισμα πιστευω μπορει να χρησιμευσει μονο σε αθληματα ψυχοτεχνικα κτλ

...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

LEW έγραψε: Εγω παντως φιλε πιστευω οτι το συστημα με τα μορια ειναι αδιαβλητο... Δηλαδη το βισμα στου καθενος μπορει να του προσθεσει μορια με το ετσι θελω; Και εστω οτι στους επιτυχοντες ειναι ολα τα βυσματα... Εγω που μπορει να ειμαι πολυ πανω απο την βαση σε μορια και δεν ειμαι στους επιτυχοντες προφανως μπορω να τους κανω ρεζιλι των σκυλιων, να τους τρεξω... Βισμα πιστευω μπορει να χρησιμευσει μονο σε αθληματα ψυχοτεχνικα κτλ

...

συμφωνω κι απαυξανω! Εικόνα
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Andrikoss »

LEW έγραψε: Εγω παντως φιλε πιστευω οτι το συστημα με τα μορια ειναι αδιαβλητο... Δηλαδη το βισμα στου καθενος μπορει να του προσθεσει μορια με το ετσι θελω; Και εστω οτι στους επιτυχοντες ειναι ολα τα βυσματα... Εγω που μπορει να ειμαι πολυ πανω απο την βαση σε μορια και δεν ειμαι στους επιτυχοντες προφανως μπορω να τους κανω ρεζιλι των σκυλιων, να τους τρεξω... Βισμα πιστευω μπορει να χρησιμευσει μονο σε αθληματα Κτλ

...

Συμφονω σε ολα εκτος απο τα αθληματα... Αφου εκει αν το'χεις θα περασεις αν οχι κοβεσαι... Στα ψυχοτεχνικα πολλα μπορουν να κανουν
Απογοητευμένος

Δημοσίευση από Απογοητευμένος »

Παίδες το βισμα παντού περνάει ξέρω από φίλους μου που δεν είχαν καμία ελπίδα να περάσουν... Το βισμα όμως έκανε την δουλειά του κ αυτή τη στιγμή είναι στο δημόσιο... Τι να λέμε τώρα ασεπ και μ...
Andrikoss

Απογοητευμένος έγραψε:Παίδες το βισμα παντού περνάει ξέρω από φίλους μου που δεν είχαν καμία ελπίδα να περάσουν... Το βισμα όμως έκανε την δουλειά του κ αυτή τη στιγμή είναι στο δημόσιο... Τι να λέμε τώρα ασεπ και μ...

αλλου ναι περναει αλλα στην αστυνομια δεν εχω ακουσει ποτε να εγινε κατι τετοιο
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Andrikoss έγραψε:
LEW έγραψε: Εγω παντως φιλε πιστευω οτι το συστημα με τα μορια ειναι αδιαβλητο... Δηλαδη το βισμα στου καθενος μπορει να του προσθεσει μορια με το ετσι θελω; Και εστω οτι στους επιτυχοντες ειναι ολα τα βυσματα... Εγω που μπορει να ειμαι πολυ πανω απο την βαση σε μορια και δεν ειμαι στους επιτυχοντες προφανως μπορω να τους κανω ρεζιλι των σκυλιων, να τους τρεξω... Βισμα πιστευω μπορει να χρησιμευσει μονο σε αθληματα Κτλ

...

Συμφονω σε ολα εκτος απο τα αθληματα... Αφου εκει αν το'χεις θα περασεις αν οχι κοβεσαι... Στα ψυχοτεχνικα πολλα μπορουν να κανουν

κανεις λαθος ανδρονικε...
αν εισαι βυσμα δεν σε βαζουν να τρεξεις με τους υπολοιπους.
εχουνε ξεχωριστο γκρουπακι με ανοχες στους χρονους και τις αποστασειςΕικόνα
Andrikoss

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
Andrikoss έγραψε:

...

κανεις λαθος ανδρονικε...
αν εισαι βυσμα δεν σε βαζουν να τρεξεις με τους υπολοιπους.
εχουνε ξεχωριστο γκρουπακι με ανοχες στους χρονους και τις αποστασειςΕικόνα

Εχεις δικιο αυτο δεν το ειχα σκευτειΕικόνα
Απογοητευμένος

Δημοσίευση από Απογοητευμένος »

Μακάρι ρε παιδιά να μην περνούσε το βισμα κ να περνούσε ο καθένας με την αξία του κ δεν το λέω αυτό γιατί δεν εχω βισμα αν κάποιος έχει περισότερα μόρια από εμένα ναι να περάσει αλλά με το σπαθί του... Ο φίλος μου που πέρασε με βισμα ήταν για ειδικός φρουρός κ ο άλλος πυροσβεστική που είναι πολύ ποιο δύσκολα...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ααα Και παιζει να τους παιρνουν και αλλη μερα για τα αθλητικα, ετσι; Εικόνα
Andrikoss

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Ααα Και παιζει να τους παιρνουν και αλλη μερα για τα αθλητικα, ετσι;Εικόνα

ναι αλλα στην μοριοδοτηση δεν νομιζω να περναει το βυσμα! Οποτε εχουμε ελπιδαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

Με τον ασεπ θα πιαστουν και αλλα λαβρακια... Αλλα τι να το κανεις... Περναει 1 χρονος... Αυτα πρεπει να γινονται αμεσα και να αλλαξει ο νομος που λεει οτι μετα απο 1 χρονο δεν μπορουν να μπουν οι επιλαχοντες ειδικοι φρουροι. Και επιτελους ο ΑΣΕΠ να μπει και στα αλλα σωματα ασφαλειας δηλαδη στην πυροσβεστικη και στο λιμενικο... Εκει ειδικα γινεται της κακομοιρας...
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Εχει μπει
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

χρηστος έγραψε:Εχει μπει