Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TasosOPC »

DeLvIsOn έγραψε:Χαιρομαι παιδια και περιμενω να δω τι θα γινει αν και εχω ενδιασμους μεσα μου γιατι ζουμε στην ελλαδα και βλεπω ολλο παρατυπιες και παρανομιες. Εχθες εβλεπα για το παραδικαστικο κυκλωμα δηλ εισαγγελοις και σιναφι και ετρωγαν ολοκληρες περιουσιες, δεν θα μπορεσουν να βαλουν καποιους βυσματικα; Τελος παντων καθομαι και σκεφτομαι αυτα και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι... Δεν πανε να γ... Θουν αλλα τσαντιζομαι και συγνωμη για την εκφραση γιατι παντου παρανομια παντου παντου παντου με τα καθικια!

Όποιος έχει τόσο χοντρό βύσμα ώστε να μπεί "από πίσω" σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με τόσο αντικειμενικά κριτίρια, πίστεψέ με, δεν θα το χαραμίσει για μία μάχιμη θέση.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Τασο φιλε, ποτε μην λες ποτε! Εγω εβαλα βυσμα οταν ημουν φανταρος να παω κυπρο! Οι αλλοι εβαζαν για να μην πανε εγω εβαζα για να παω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TasosOPC »

δημητρης25 έγραψε:Τασο φιλε, ποτε μην λες ποτε! Εγω εβαλα βυσμα οταν ημουν φανταρος να παω κυπρο! Οι αλλοι εβαζαν για να μην πανε εγω εβαζα για να παω.

Υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορεί να σε χώσει κάποιο βύσμα και χωρίς να απαιτούνται τρομερά προσόντα... Ξέρεις πόσα 1500άρια πληρώνουμε κάθε μήνα για άτομα που βγάζουν φωτοτυπίες σε δημόσιες υπηρεσίες; Και να έκαναν τη δουλειά τους παει στο καλό... Τέλος πάντων. Από προσωπική εμπειρία και από τους χώρους που έχω περάσει (σπουδές, στρατός εργασία), όσοι επικαλούνται βύσματα και ρουσφέτια στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποσκοπούν στην καρέκλα.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θυμαμαι ενα παλικαρι ρε μαγκες. Κατι ηταν, ανηψιος του υπουργου-υφυπουργου εθνικης αμυνας κατι τετοιο! Δεν του μιλαγε κανενας, καθε ημερα εξω... Εκτος προγραμματος, αθλητικα παπαουτσακια κ παει λεγοντας! Μεγαλη ιστορια ο τυπος!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bonito »

Ε καπως ετσι κανταντησαμε... Δεν μπορω με τα βυσματα...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παντου υπαρχουν! Ζουν αναμεσα μας! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

δημητρης25 έγραψε:Παντου υπαρχουν! Ζουν αναμεσα μας!Εικόνα

Ναι σαν τους ελοχιμ-καραπιπεριμ καραπιπεριμΕικόναΕικόναΕικόνα... Οπως λεει και ο λιακοπουλος... Παντως το νεο βιβλιο του βλακολιακο. Θα ειναι το "Βυσματα. Πως Ζουν ανασεμα μας". Ολες οι αληθειες και τα ψεματα που αφορουν τους πισωπορτηδες των ειδικων φρουρων... Τι ΑΣΕΠ και παπαριες... Αυτα δεν πιανουν...

ΥΓ1: Με τοσες παπαριες που γραφονται εδω μεσα ειπα να πω και εγω μια... Μην μεινω με το παραπονο...
ΥΓ2: Το βιβλιο θα κυκλοφορησει τον Μαρτιο του 2011... Τρεξτε να το παρετε γιατι θα γινει αναρπαστοΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

DeLvIsOn έγραψε:Χαιρομαι παιδια και περιμενω να δω τι θα γινει αν και εχω ενδιασμους μεσα μου γιατι ζουμε στην ελλαδα και βλεπω ολλο παρατυπιες και παρανομιες. Εχθες εβλεπα για το παραδικαστικο κυκλωμα δηλ εισαγγελοις και σιναφι και ετρωγαν ολοκληρες περιουσιες, δεν θα μπορεσουν να βαλουν καποιους βυσματικα; Τελος παντων καθομαι και σκεφτομαι αυτα και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι... Δεν πανε να γ... Θουν αλλα τσαντιζομαι και συγνωμη για την εκφραση γιατι παντου παρανομια παντου παντου παντου με τα καθικια!
κανε υπομονη και θα δουμε... Παντως ηρεμησε γιατι ειναι πολυ δυσκολο... Δε παιρνει βυσμα!
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos_electro »

Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους! Αναρωτιέμαι... , μήπως λέω μήπως άρχισαν τα μαγειρέματα; Γιατί αργούν... ;

DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Nikos_electro έγραψε: Καλησπέρα παιδιά... Καλή επιτυχία σε όλους! Αναρωτιέμαι... , μήπως λέω μήπως άρχισαν τα μαγειρέματα; Γιατί αργούν... ;

Μην αναρωτιεσαι καθολου! Σιγουρα θα μπουνε και καποια βυσματα ετσι ειναι αυτα και δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πως θα μπούνε δηλαδή ρε μάγκες; Θα τους βάλει το βύσμα 300 μόρια παραπάνω η θα τους κάνει 5 πόντους ψηλότερους; Μην είστε τραγικοί ρε

...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από REPAINER »

Greek_Army έγραψε:Πως θα μπούνε δηλαδή ρε μάγκες; Θα τους βάλει το βύσμα 300 μόρια παραπάνω η θα τους κάνει 5 πόντους ψηλότερους; Μην είστε τραγικοί ρε

...

λοιπον. Τα ιδια ελεγα με σενα και το υποστηριζα

γνωρισα χθες ατομο που εκανε τα χαρτια του. Και ειναι γεννημενος το 80, μου ειπε σαφως οτι εχει δοντι

δε ξερω παραπανω λεπτομερειες. Ενα ειναι το σιγουρο. Οτι θα τον καρφωσω στανταρακι, θα κανω ενσταση, η και γω δε ξερω τι

αλλωστε δε μου ειναι τπτ, ... Σε κοινη παρεα βρεθηκαμε
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Greek_Army έγραψε: Πως θα μπούνε δηλαδή ρε μάγκες; Θα τους βάλει το βύσμα 300 μόρια παραπάνω η θα τους κάνει 5 πόντους ψηλότερους; Μην είστε τραγικοί ρε...
Μου φενεται οτι οκομα περνεις τον υπνο του δικαιου εσυ Greek_Army. Ποσες φορες εχουν μπει βυσματα σε υπηρεσιες οπως πυροσβεστικη, λιμενικο, ακομα και της πανεληνιες της φτιαχνανε θυμασαι; Και θα εχει καποιος βυσμα χοντρο και δεν θα μπορει να τον βαλει ειδικο φρουρο; ΑΑχχχ μακαρι να ηταν ετσι αλλα δυστηχως δεν εχεις καταλαβει μου φενεται ακομα οτι ζεις στην Ελλαδα. Πριν μου απαντησεις θελω να σκεφτεις που ζεις, τι εχεις ακουσει και τι εχουν δει τα ματια σου μεσα σε αυτην την χωρα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πυροσβετική και λιμενικό υπάρχουνε παράθυρα γιατί δεν είναι στην πόρτα ο ασεπ. Αν το καταλάβετε πότε θα κάνετε μεγάλο καλό στον εαυτό σας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

REPAINER έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Πως θα μπούνε δηλαδή ρε μάγκες; Θα τους βάλει το βύσμα 300 μόρια παραπάνω η θα τους κάνει 5 πόντους ψηλότερους; Μην είστε τραγικοί ρε

...

λοιπον. Τα ιδια ελεγα με σενα και το υποστηριζα

γνωρισα χθες ατομο που εκανε τα χαρτια του. Και ειναι γεννημενος το 80, μου ειπε σαφως οτι εχει δοντι

δε ξερω παραπανω λεπτομερειες. Ενα ειναι το σιγουρο. Οτι θα τον καρφωσω στανταρακι, θα κανω ενσταση, η και γω δε ξερω τι

αλλωστε δε μου ειναι τπτ, ... Σε κοινη παρεα βρεθηκαμε

οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης