δημητρης25 έγραψε:Αδελφε εχω τσιμπισει δυο ατομα (γνωστους μου) που προσπαθησαν κ εκαναν μαλακια με τα χαρτια. Περιμενω να δω εαν τα καταφεραν!2610 εχω στην β. Οσο για πιο πανω εκανα πλακα!
να τους δωσεις κατευθειαν... Μην μας φανε και την θεση... Χιχιχιχιχι ...
Εχουν τρελαθει τα βυσματα... Δε μπορουν να βρουν τροπο να μπουν... Και θα ειναι πολυ δυσκολες οι διαδικασιες... Και πολυ αυστηρες... Γι αυτο το λογο! Να εχετε το νου σας και σε οτι περιεργο... ΕΝΣΤΑΣΗ... Κατευθειαν!
Φιλε σταθη μη μου τα χαλας τωρα στο τελος. Εισαι απο τους πιο σοβαρους εδω και αυτο για τις πληροφοριες απο μεσα για τα βυσματα που εχουν τρελαθει δεν περιμανα να το πεις εσυ. Ελπιζω να μη το πιστεψες κιολας. Φιλικα
Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.
ero έγραψε:Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.
Αρες μαρες κουκουναναρες... Ο καθενας γραφει οτι του κατεβει
ero έγραψε:Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.
Αρες μαρες κουκουναναρες... Ο καθενας γραφει οτι του κατεβει
antonis έγραψε:Φιλε σταθη μη μου τα χαλας τωρα στο τελος. Εισαι απο τους πιο σοβαρους εδω και αυτο για τις πληροφοριες απο μεσα για τα βυσματα που εχουν τρελαθει δεν περιμανα να το πεις εσυ. Ελπιζω να μη το πιστεψες κιολας. Φιλικα
ακου... Δεν ειπα οτι θα μπουν... Απλα γινετε χαμος... Και το προσπαθουν οσο μπορουν! Δεν χανω την σοβαροτητα μου φιλε...
Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα ...
Βαλαντης έγραψε:Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα...
φιλε Βαλαντη εχω 2 δικαστηρια της αδελφης μου για τις "αξιοκρατικες τους θεσεις". Μονο αυτο εχω να σου πω. Το προηγουμενο ποστ ηταν χαβαλες, ξερει ο σταθης γιατι.
Βαλαντης έγραψε:Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα...
εγω παντως για να μην παρεξηγηθω... Ειπα οτι κανουν οτι μπορουν τα βυσματα να μπουν με ολους τους τροπους, τωρα αν τα καταφερουν δε μπορω να το ξερω αλλα γνωμη μου ειναι... Πως ΟΧΙ... Δε θα μπουν... Γιατι θα γινει χαμος! ...