Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

δημητρης25 έγραψε:Αδελφε εχω τσιμπισει δυο ατομα (γνωστους μου) που προσπαθησαν κ εκαναν μαλακια με τα χαρτια. Περιμενω να δω εαν τα καταφεραν!2610 εχω στην β. Οσο για πιο πανω εκανα πλακα!
να τους δωσεις κατευθειαν... Μην μας φανε και την θεση... ΧιχιχιχιχιΕικόνα ...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Στην β ειναι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Στην β ειναι!
ε και... Δως τους να καλεσουνε επιλαχωντες... Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εχουν τρελαθει τα βυσματα... Δε μπορουν να βρουν τροπο να μπουν... Και θα ειναι πολυ δυσκολες οι διαδικασιες... Και πολυ αυστηρες... Γι αυτο το λογο! Να εχετε το νου σας και σε οτι περιεργο... ΕΝΣΤΑΣΗ... Κατευθειαν!

antonis

Δημοσίευση από antonis »

Φιλε σταθη μη μου τα χαλας τωρα στο τελος. Εισαι απο τους πιο σοβαρους εδω και αυτο για τις πληροφοριες απο μεσα για τα βυσματα που εχουν τρελαθει δεν περιμανα να το πεις εσυ. Ελπιζω να μη το πιστεψες κιολας. Φιλικα
ero

Δημοσίευση από ero »

Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

ero έγραψε:Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.

Αρες μαρες κουκουναναρεςΕικόναΕικόναΕικόνα... Ο καθενας γραφει οτι του κατεβειΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

greko_27 έγραψε:
ero έγραψε:Καλημερα, τι πρόβλημα έχετε με τα βύσματα ρε παιδιά. Ο καθένας άμα είχε βύσμα θα το χρησιμοποιούσε. Αν το βύσμα είναι πολύ καλο και μεγάλο η δικες σας ενστάσεις θα πάνε στον κάδο απορριμμάτων. Δηλαδή δεν έφθασαν ποτε... Κλάιν μάιν... Μην το ψάχνετε. Θα γινουν πολλα.

Αρες μαρες κουκουναναρεςΕικόναΕικόναΕικόνα... Ο καθενας γραφει οτι του κατεβειΕικόνα

τώρα το καταλάβες γιώργο;Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

antonis έγραψε:Φιλε σταθη μη μου τα χαλας τωρα στο τελος. Εισαι απο τους πιο σοβαρους εδω και αυτο για τις πληροφοριες απο μεσα για τα βυσματα που εχουν τρελαθει δεν περιμανα να το πεις εσυ. Ελπιζω να μη το πιστεψες κιολας. Φιλικα
ακου... Δεν ειπα οτι θα μπουν... Απλα γινετε χαμος... Και το προσπαθουν οσο μπορουν! Δεν χανω την σοβαροτητα μου φιλε...
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ERO

Δημοσίευση από ΒΑΛΑΝΤΗΣ ERO »

Κοιμαστε τον υπνο του δικαιου... θα τα δειτε στιν πορεια ομωσ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ERO έγραψε:Κοιμαστε τον υπνο του δικαιου... Θα τα δειτε στιν πορεια ομωσ
λιγο πιο σαφης... Αν εχεις την ευγενη καλοσυνη! Ευχαριστω!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bonito »

sta8hsss έγραψε:
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ERO έγραψε:Κοιμαστε τον υπνο του δικαιου... Θα τα δειτε στιν πορεια ομωσ
λιγο πιο σαφης... Αν εχεις την ευγενη καλοσυνη! Ευχαριστω!

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ. Αυτο μονο τιποτα αλλο. Χααχαχαχα

Βαλαντης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Βαλαντης »

Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα ...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από bonito »

Βαλαντης έγραψε:Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα...

φιλε Βαλαντη εχω 2 δικαστηρια της αδελφης μου για τις "αξιοκρατικες τους θεσεις". Μονο αυτο εχω να σου πω. Το προηγουμενο ποστ ηταν χαβαλες, ξερει ο σταθης γιατι.

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βαλαντης έγραψε:Χω φιλε την καλοσύνη να σου πω ότι τίποτα δεν δουλεύει αξιοκρατικά στην ελλάδα και μερική δεν θέλουν να το καταλάβουν μονο και μονο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι ένταξη και υπάρχει αξιοκρατία. Δεν είναι έτσι... Ακούνε ασεπ και χαίρονται και όλα είναι αξιοκρατικά. Ξέρω 3 περίπτωσις που ήταν επί την επίβλεψη του ασεπ και περασαν ατομα που δεν ειχανε τιποτα απο μορια. Θα το καταλάβετε κάποια στιγμή. Αυτά είχα να πω χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανένα...
εγω παντως για να μην παρεξηγηθω... Ειπα οτι κανουν οτι μπορουν τα βυσματα να μπουν με ολους τους τροπους, τωρα αν τα καταφερουν δε μπορω να το ξερω αλλα γνωμη μου ειναι... Πως ΟΧΙ... Δε θα μπουν... Γιατι θα γινει χαμος! ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες