Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Κανεις λαθος... Θα σου πω αυτο που εχει σιμβει σε μενα για να καταλαβεις. Στο 4ο πεδιο εβγαλα 14172 και στο 5ο πεδιο 16079... Αν η σμυ ηταν στο 5ο πεδιο ακομα δεν θα το σηζηταγα αν περναγα. Θα ηταν σιγουρο. Και συνηθως παντα στο 5ο πεδιο τα μορια που βγαζει καθε μαθητης ειναι περισσοτερα απο αυτα που βγαζει στο 5ο.
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και κατι αλλο. Με την επιλογη του μαθηματος στοιχεια στατιστικης δεν πας στο 2ο και 4ο πεδιο αλλα στο 5ο
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από lefterisg »

Σωστά. Στο 5ο πάντα εχεις περισσότερα μόρια γιατί οι αοθ έχουν υψηλό συντελεστή και σε ανεβάζουν...
onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από onoffon »

Ρε παιδια με αυτη τι λογικη ομως ολοι θα ειχαν παραπανω στο 5ο. Δλδ ενταξη ειναι περιπου το ιδιο αμα το σκεφτητε... Και κατι αλλο τα μαθηματικα στατιστικης νομιζω σου δινουν ενα απο τα δυο πεδια... Πχ αμα καποιος της θεωρητικης παρει αυτο το μαθημα θα εχει ενα απο τα δυο πεδια (οπως ειπα πριν δεν θυμαμε πιο γιαφτο το λεω ετσι) και αμα παρει βιολογια γενικης θα εχει το 3ο πεδιο... Οπως και της τεχνολογικης...
19adonis92 έγραψε:Κανεις λαθος... Θα σου πω αυτο που εχει σιμβει σε μενα για να καταλαβεις. Στο 4ο πεδιο εβγαλα 14172 και στο 5ο πεδιο 16079... Αν η σμυ ηταν στο 5ο πεδιο ακομα δεν θα το σηζηταγα αν περναγα. Θα ηταν σιγουρο. Και συνηθως παντα στο 5ο πεδιο τα μορια που βγαζει καθε μαθητης ειναι περισσοτερα απο αυτα που βγαζει στο 5ο.
Εσυ σμυ δηλωσες πρωτη επιλογη;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος onoffon την Παρ Αύγ 20, 2010 12:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

onoffon έγραψε:Ρε παιδια με αυτη τι λογικη ομως ολοι θα ειχαν παραπανω στο 5ο. Δλδ ενταξη ειναι περιπου το ιδιο αμα το σκεφτητε... Και κατι αλλο τα μαθηματικα στατιστικης νομιζω σου δινουν ενα απο τα δυο πεδια... Πχ αμα καποιος της θεωρητικης παρει αυτο το μαθημα θα εχει ενα απο τα δυο πεδια (οπως ειπα πριν δεν θυμαμε πιο γιαφτο το λεω ετσι) και αμα παρει βιολογια γενικης θα εχει το 3ο πεδιο... Οπως και της τεχνολογικης...
19adonis92 έγραψε:Κανεις λαθος... Θα σου πω αυτο που εχει σιμβει σε μενα για να καταλαβεις. Στο 4ο πεδιο εβγαλα 14172 και στο 5ο πεδιο 16079... Αν η σμυ ηταν στο 5ο πεδιο ακομα δεν θα το σηζηταγα αν περναγα. Θα ηταν σιγουρο. Και συνηθως παντα στο 5ο πεδιο τα μορια που βγαζει καθε μαθητης ειναι περισσοτερα απο αυτα που βγαζει στο 5ο.
...
μα ολοι στο 5ο εχουν παραπανω... Και με τα μαθηματικα στατιστικης περνεις σε σινδιασμο με την οικονομεια περνεις το 5ο πεδιο. Γιαυτο πιστευω πως και φετος δεν θα ξαναφτασει στα 14000 μορια γιατι δεν ανικει στο 5ο πεδιο. Αλλα θα πλησιασει λογο αυξημενεις ζητησης.

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

19adonis92 έγραψε:
onoffon έγραψε:Ρε παιδια με αυτη τι λογικη ομως ολοι θα ειχαν παραπανω στο 5ο. Δλδ ενταξη ειναι περιπου το ιδιο αμα το σκεφτητε... Και κατι αλλο τα μαθηματικα στατιστικης νομιζω σου δινουν ενα απο τα δυο πεδια... Πχ αμα καποιος της θεωρητικης παρει αυτο το μαθημα θα εχει ενα απο τα δυο πεδια (οπως ειπα πριν δεν θυμαμε πιο γιαφτο το λεω ετσι) και αμα παρει βιολογια γενικης θα εχει το 3ο πεδιο... Οπως και της τεχνολογικης...
...
μα ολοι στο 5ο εχουν παραπανω... Και με τα μαθηματικα στατιστικης περνεις σε σινδιασμο με την οικονομεια περνεις το 5ο πεδιο. Γιαυτο πιστευω πως και φετος δεν θα ξαναφτασει στα 14000 μορια γιατι δεν ανικει στο 5ο πεδιο. Αλλα θα πλησιασει λογο αυξημενεις ζητησης.

ααααα και 1η μου επιλογη ειναι η στυα μετα η ευελπιδων και μετα η σμυ... Αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειμαι στη σμυ για τι ειναι η μονη που μπορω να ποιασω με τα μορια που εχω

onoffon
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από onoffon »

Δεν βγαζουν ολοι στο 5ο πεδιο περισσοτερα μορια! Ενταξη ναι το 90% σιγουρα... Φετος επεσαν περιεργα θεματα μαθ γεν και γραψαν μερικοι λιγοτερο στο 5ο...
Και να δεν θα ανεβουν πολυ οι βασεις για σμυ... Μαχ 13.000μορια... Κ πολλα λεω.
Politis

Δημοσίευση από Politis »

Γτ βλεπετε μονο ποσο θα παει η βαση!

Σκεφτητε ποσοι εχουν δηλωσει... Ειναι λιγοτεροι απο 1000!

pablo 5

Δημοσίευση από pablo 5 »

Εχεις δικιο φιλε κανενας δεν το σκεφτεται αυτο και ο καθενας λεει το δικο του χορις να σκεφτετε

19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι αλλα απο το αιγιο που ειναι σχετικα μικρη πολη ειμαι εγω και αλλο ενα κοριτσι που εχουμε 14000 και παμε για σμυ... Αλλα δεν ειναι πρωτη επιλογη. Αρα δεν ειναι μονο 1000 ατομα που εχουν δηλωσει σμυ
oykas91@

Δημοσίευση από oykas91@ »

Πας καλα ρε φιλε 3000 μορια, τι ειναι σμα... Ελεος μην πετατε χαζομαρες ετσι χωρις να ξερετε μονο κ μονο για να τρομοκρατητε τ κοσμο...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Είμαι με το 10% και έχω τη ΣΜΥ δεύτερη επιλογή. Είμαι 800 μόρια πάνω από τη βάση. Πως το βλέπετε...
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Φιλε λευτερη και εγω με το 10% ειμαι για σμυ! Εχω 11780 μηπως ξερεις ποσοι περιπου ειμαστε με 10%;
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Ποσοι περιπου ειναι αυτοι που δινουν με το 10% ξερει κανεις;

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Όχι, δεν γνορίζω. Πάντως είμαστε σίγουρα πάνω από δύο... Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας