Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
savvas

Δημοσίευση από savvas »

Παιδια ειναι κανεις που εδωσε ψυχοτεχνικα; Πως ηταν ευκολα;

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Το ιδιο ισχυει κ για της ψυχομετρικες δοκιμασιες; Ειναι διαφορετικες για την ΣΙ απ'οτι για την ΣΣΕ;

και αν ειναι διαφορετικες και εχεις πρωτη επιλογη ΣΙ και μετα ΣΣΕ και κοπεις στις ψυχομετρικες για την ΣΙ κοβεσε και για ΣΣΕ;

Άβαταρ μέλους
ptolemaios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ptolemaios »

Nikos έγραψε:Το ιδιο ισχυει κ για της ψυχομετρικες δοκιμασιες;Ειναι διαφορετικες για την ΣΙ απ'οτι για την ΣΣΕ;

και αν ειναι διαφορετικες και εχεις πρωτη επιλογη ΣΙ και μετα ΣΣΕ και κοπεις στις ψυχομετρικες για την ΣΙ κοβεσε και για ΣΣΕ;

θεωρητικα οι ψυχομετρικες ειναι ιδιες για ολες τις σχολες... Αν κοπεις στα ψυχολογικα για Ικάρων, τοτε κρινεσαι ακαταλληλος για ολες τις στρατιωτικες σχολες
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: μαθήτρια

Δημοσίευση από Maria96 »

Παιδιά στα μειονεκτήματα που μας βάζουν να γράψουμε μπορώ να γράψω ξεροκέφαλη, ντροπαλή, ερωτιάρα, μυστικοπαθής, φιλόδοξη και αγχώδης; Ή θα με κόψουν για κάτι; Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλα που είναι σίγουρα ότι μ'αυτά δεν θα με κόψούν;
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Ερωτιαρα καλυτερα να μην το γραψεις. Το φιλοδοξη δεν ειναι μειονεκτημα. Γενικα μην γραψεις οτιδηποτε που ερχεται σε αντιθεση με την στρατιωτικη ζωη. Π. Χ. Οτι εισαι εγωιστης και δεν μπορεις να συνεργαστεις με αλλους. Βεβαια εισαι και αρκετα μικρη..:)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Maria96 έγραψε:Παιδιά στα μειονεκτήματα που μας βάζουν να γράψουμε μπορώ να γράψω ξεροκέφαλη, ντροπαλή, ερωτιάρα, μυστικοπαθής, φιλόδοξη και αγχώδης; Ή θα με κόψουν για κάτι; Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλα που είναι σίγουρα ότι μ'αυτά δεν θα με κόψούν;

Aν όντως ισχύουν αυτά που λες. Δεν κάνεις για στρατό. Συγνώμη κιόλας

aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Maria96 έγραψε: Παιδιά στα μειονεκτήματα που μας βάζουν να γράψουμε μπορώ να γράψω ξεροκέφαλη, ντροπαλή, ερωτιάρα, μυστικοπαθής, φιλόδοξη και αγχώδης; Ή θα με κόψουν για κάτι; Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλα που είναι σίγουρα ότι μ'αυτά δεν θα με κόψούν;
μαρακι εισαι πολυ μικρη ακομα! Υπομονη και θα δεις οτι μεσα σε 3 χρονια θα εχεις κατασταλαξει περισσοτερο... Ειναι νωρις ακομα και θα δεις πως και ο χαρακτηρας σου θα αλλαξει προς το πιο ωριμο και διαλλακτικο του πραγματος εννοω!
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maria96 »

Δεν νομίζω μέσα σ'αυτά τα χρόνια να αλλάξω απόφαση... Δείχνω να είμαι πολύ αποφασισμένη γιαυτό και μου αρέσει πάρα πολύ Εικόνα
Ε δεν είμαι και ακριβώς έτσι έβαλα απλώς τα χειρότερα που μου ερχόταν στο μυαλό
Εικόνα ...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Δεν εννοω να αλλαξεις αποφαση![:) ] φυσικα και δεν θα αλλαξεις! Υπαρχουν παιδια εδω μεσα οπως κι εγω που το θελουμε απο πολυ μικροι! Απλα ς λεω οτι θα δεις σε τρια χρονια πως θα μαθεις ολα να τ ελεγχεις και ειδικα αμα θες και στρατο επιβαλλεται! Ενταξει φυσικα κι ο χαρακτηρας φανταζομαι δεν ειναι ετσι! Ηταν πολλα αυτα που ειπες! Το μονο που τους νοιαζει σε αυτα τα τεστ ειναι αν ξερει τι θελεις και κυριως γιατι θελεις να πας στρατο και αν πας καλα ψυχολογικα! Και φυσικα sos ειναι να πεις οτι εισαι ατομο με πειθαρχια και προθεση να υπακουσεις τις διαταγες των ανωτερων σου που φυσικα και θα πρεπει να συμβαδιζει με την πραγματικοτητα! Αυτα! Καλη τυχη απο εκει κ περα![:) ]
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maria96 »

Ευχαριστώ πολύ! Πάντως είμαι άτομο με πειθαρχία και έχω μεγάλη δυνατότητα στο να υπακούω τους άλλους![:) ]
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Καλα μη το περνεις και τοσο πατριωτικαΕικόναπαν μετρο αριστον...
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Maria96
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Maria96 »

Ναι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteG
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από SteG »

Έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά ακόμα δεν μου ξεκαθαρίστηκαν οι απορίες μου. Τα τεστ είναι ίδια για όλες τις σχολές; Γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάποιες έχουν διαφορετικά/ πιο πολύπλοκα.Επίσης μπορεί κάποιος που έχει δώσει για τη σχολή ικάρων να πει περίπου πως γίνεται η διαδικασία, πότε γίνονται, αν κόβουνε πολλούς και πάνω-κάτω τι ζητάνε; Ευχαριστώ.

...
george12
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από george12 »

ptolemaios έγραψε:TEST ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
http://www.frontistirioproto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37&
(αν δεν λειτουργει το link.copy-paste στην γραμμη διευθυνσεων)
δυσκολουτσικα το 2ο κ το 3ο μερος
Αριαδνη
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αριαδνη »

Πραγματικα αυτες ειναι οι ερωτησεις που σου κανουν;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης