Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)
Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτίσο και κατι άλλο αν μπώ στο λιμενικό πόσες μεταθέσεις 8α φάω μέχρι να πάω στο λιμάνι που θέλω; Π. Χ ραφήνας ή πειραιά;
Επίσης επειδή δν έχω πάει ακόμα στρατό θελώ να μου πείτε σε πιο τμήμα του στρατού να πάω ώστε να έχω πιο πολλά μόροια για να μπώ στο λιμενικό
Επίσης επειδή δν έχω πάει ακόμα στρατό θελώ να μου πείτε σε πιο τμήμα του στρατού να πάω ώστε να έχω πιο πολλά μόροια για να μπώ στο λιμενικό
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 97
Στάθης έγραψε:Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτίσο και κατι άλλο αν μπώ στο λιμενικό πόσες μεταθέσεις 8α φάω μέχρι να πάω στο λιμάνι που θέλω; Π. Χ ραφήνας ή πειραιά;
Για τον στρατο σε οποιο σωμα και να πας το ιδιο ειναι. Εκτος και εαν θελεις να πας στις ειδικες μοναδες του ΛΣ τοτε πρεπει να πας ειδικες δυναμεις και στον στρατο για να εχεις το δικαιωμα να δωσεις για την κατηγορια των ειδ. Δυναμεων του ΛΣ... Οσο για τις μεταθεσεις ακομα καλα καλα δεν εδωσες οι μεταθεσεις σε ενδιαφερουν; . εχεις πολυ δρομο ακομα... Κατσε να πας φανταρος
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Απ οτι διαβαζω σε εφημεριδες δεν θα υπαρξουν προσληψεις στον ευρυτερο δημοσιο τομεα για ολο το 2011, αρα και στα σωματα ασφαλειας!
AΡα ούτε για αξιωματικους οικονομικούς που έλεγαν το καλοκαιρι΄; Πιστέυεις ότι θα γίνουν προσλήψεις στην συγκεκριμενη ειδικοτητα έστω στο μέλλον; Ευχαριστώ πραγματικά τον greco_27 για τις απαντησεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 41
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Στο αποτερο μελλον ναι σιγουρα θα γινουν. Με προοπτικη 3ετιας - 4ετιας...prom2010 έγραψε:... Πιστέυεις ότι θα γίνουν προσλήψεις στην συγκεκριμενη ειδικοτητα έστω στο μέλλον;
Για να παρω μερος στην προκυριξη του λιμενικου σωματος, ειτε γινει με γραπτες εξετασεις ειτε με μορια πρεπει να εχω εκπληρωσει τη στρατιωτικη μου θητει;
-
- Ταξίαρχος
Με τους ισχυοντες κανονισμους θητεια θελει μονο για την Σχολη Λ/Φ και την Υπαξ, για τις αλλες οχιΔημητρης έγραψε:Για να παρω μερος στην προκυριξη του λιμενικου σωματος, ειτε γινει με γραπτες εξετασεις ειτε με μορια πρεπει να εχω εκπληρωσει τη στρατιωτικη μου θητει;
Οταν λες αλλες κατηγοριες ποιες εννοεις;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Αξιωματικών με κατηγορίες όπως οικονομικό, τεχνικούς, γενικών καθηκόντων, ειδικών καθηκόντων κλπ... Βρες μια παλαιότερη προκύρηξη (μη ρωτήσεις πως) και κοίταξέ την... Τα γράφει αναλυτικά...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα σας! Θα ηθελα αν γίνεται καποια βοηθεια! Ειμαι καινουργιο μέλος. Μόλις τελειωσα με τη σχολή μου. Ειμαι τρίτος μιχανικος της ακαδημιας του εμπορικού ναυτικου. Ξέρετε που μπορω να μάθω για προκυρίξεις στο λιμενικό; Και αν μπορω να μπω καπου στο πολεμικο ναυτικο σαν μηχανικος; Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
Πολεμικο ναυτικο ισως απο καμια προκυρηξη. Τωρα για προκυρηξεις του λιμενικου ισως στο σαιτ που εχει το υπουργειο θαλασιων υποθεσεων;
-
- Ταξίαρχος
Και στα 2 θα σε φαει η θαλασσα. Η διαφορα ειναι οτι στο Λιμενικο θα εχεις αξια και θα σταματησεις τις περιπολιες στα 8 βια χρονια, ενω στο Π. Ν. Θα εισαι ο τελευταιος ανθυπολοδοποντικας και θα δεις στερια η στην αποστρατεια σου η στο γαμο σου με κανενα Αξιωματικο. Προκυρηξεις για Λ. Σ. Ξεχνατες. Για Π. Ν. http://www.hellenicnavy.gr/efi έγραψε:Καλημερα σας! Θα ηθελα αν γίνεται καποια βοηθεια! Ειμαι καινουργιο μέλος. Μόλις τελειωσα με τη σχολή μου. Ειμαι τρίτος μιχανικος της ακαδημιας του εμπορικού ναυτικου. Ξέρετε που μπορω να μάθω για προκυρίξεις στο λιμενικό; Και αν μπορω να μπω καπου στο πολεμικο ναυτικο σαν μηχανικος; Σας ευχαριστω προκαταβολικα!
Παιδια γεια σας φετος δινω πανελληνιες και θελω να παω λιμενικο μηπως μπορει κανεις να μου πει τι χρειαζετε να κανω και να μου δωσει πλιροφοριες;
Καλησπερα! εμενα μου ειπε παλικαρι μεσα απο το λιμενικο οτι περιμενουν να βγει προκυρηξη μεσα στις γιορτες, εσεις που απαντατε για (χλωμο) το ακουσατε απο καπου; οι απλα το βλεπετε βασει δεδομενων;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 42
giwrgos έγραψε:Παιδια γεια σας φετος δινω πανελληνιες και θελω να παω λιμενικο μηπως μπορει κανεις να μου πει τι χρειαζετε να κανω και να μου δωσει πλιροφοριες;
το λιμενικό δεν είναι στις πανελλήνιες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης