Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 76
Το τι νιωθει ο καθενας για την Ελλάδα δεν μπορεις να το κρινεις εσυ νομιζω ο καθενας γνωριζει για τον ευατο του και εσυ δεν εισαι θεος για να μας κρινεις και να μας κατακρινεις μας οφειλεις μια συγνωμη για τον τροπο που μας συμπεεριφερεσαι
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 45
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
ε δν μπορω ν μν ς απαντησω ρε γελαμα, ***** τ με σπας τα νευρα, αντε απο κει βοδι. Εμεις ξερουμε ρε μοσχαρι τι σημαινει η λεξη πατριδα εσυ εισαι αυτος π δ ξερει. Σκασε ειπα, μν ξαναμιλησεις κωλοπαιδι, αναγωγε. Αιντε ν πουμε.georgeee έγραψε: Οσο για το επιπεδο φιλη μου μαρια σε πληροφορω εγγυημενα οτι ειναι ανωτερο απτο δικο σας. Αλλα αναγκαζομαστε να χρησημοποιησουμε σκληρη γλωσσα για να καταλαβετε οτι εχετε αποτυχει πληρως και οτι δεν γινετε να πανε κ αλλοι εποπ μεσα που θελουν να πεφτει ο βασικος μισθος δημοσιου χωρις προσφορα. Λεμε οχι στα λαμογια. Οχι αλλους δημοσιους υπαλληλους. Οχι εποπ που δεν θα προσφερουν στην πατριδα. Η λεξη πατριδα ρε σημαινει πολλα το καταλαβατε; Ποιος η ποια απο σας λεει τη λεξη πατριδα και ανατριχιαζει; ΚΑΝΕΙΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
και το δικο μου ειναι ανωτατο. Εσυ τι προσφερεις;georgeee έγραψε: Οσο για το επιπεδο φιλη μου μαρια σε πληροφορω εγγυημενα οτι ειναι ανωτερο απτο δικο σας. Αλλα αναγκαζομαστε να χρησημοποιησουμε σκληρη γλωσσα για να καταλαβετε οτι εχετε αποτυχει πληρως και οτι δεν γινετε να πανε κ αλλοι εποπ μεσα που θελουν να πεφτει ο βασικος μισθος δημοσιου χωρις προσφορα. Λεμε οχι στα λαμογια. Οχι αλλους δημοσιους υπαλληλους. Οχι εποπ που δεν θα προσφερουν στην πατριδα. Η λεξη πατριδα ρε σημαινει πολλα το καταλαβατε; Ποιος η ποια απο σας λεει τη λεξη πατριδα και ανατριχιαζει; ΚΑΝΕΙΣ
-
Βαγιουλα μην βριζεις θα σε διαγραψει ο γιαρντ μην του κανεις το χατιρι
-
- Επιλοχίας
Ενταξει ρε παδια, δν ξαναλεω τπτ τοτε. Εγω απλα ν μας υπερασπιστω θελω. Δν το κανω για κακο. Ζητω συγνωμη απο τον γιαρντ δημοσιωσ. Δν θα το ξανακανω.
-
Κανεις λαθος το οτι ημαστε γυναικες δεν παει να πει πως δεν ποναμε την πατριδα μας και πως δεν θα παλεψουμε γιαυτη. τελοσπαντων δεν θα ς απολογηθω για τον λογο που θελω να μπω αλλα να εισαι σιγουρος πως ακομη και αν δεν μου εδιναν 1 ευρω και μου ελεγαν να μπω θα εμπαινα. δεν με νοιαζουν τα λεφτα καθολου
-
δικαιωμα τους ειναι. Εσυ τι ζορι τραβας; Εσυ που εχεις και ανωτερο επιπεδο, πως καταδεχεσαι να ασχολισε με εμας τα αθλια υποκειμενα, τα αγραμματα, τους εποπ; Ε;georgeee έγραψε: Και το αν τα βαζουμε με κοπελιτσες σαν εσας ειναι γιατι εσεις και αν δεν εχετε καταλαβει που πατε και τι προσφορα χρειαζεται. Τι νομιζετε οτι πατε να δουλεψετε σε μανικιουρ πεντικιουρ η σε παιδικη χαρα; Ολα τα κοριτσακια βλεπω τους ηρθε μια μερα να πανε να γινουνε εποπ. Οσο για τη βαγιουλα αλλη απο κει καθε μερα θα κλαιει στο στρατο κ θα λεει θελω τη μαμα μου.
-
Απλα με τις βρισιες δεν αλλαζουμε την αποψη καποιου. εσυ και μονο εσυ ξερεις γιατι θες να μπεις κανεις αλλοσ
-
- Επιλοχίας
εγω φιλε μ ειμαι πιο αντρακι απο σενα να στ πω ετσι, δν κλαιω ευκολα.georgeee έγραψε: Και το αν τα βαζουμε με κοπελιτσες σαν εσας ειναι γιατι εσεις και αν δεν εχετε καταλαβει που πατε και τι προσφορα χρειαζεται. Τι νομιζετε οτι πατε να δουλεψετε σε μανικιουρ πεντικιουρ η σε παιδικη χαρα; Ολα τα κοριτσακια βλεπω τους ηρθε μια μερα να πανε να γινουνε εποπ. Οσο για τη βαγιουλα αλλη απο κει καθε μερα θα κλαιει στο στρατο κ θα λεει θελω τη μαμα μου.
-
Ναι αν δεν ηθελες να μπεις γιατι κρινεις αυτους που θελουν ξερεις την προσωπικοτητα του καθενα απο εμας;
-
γιατι ρε φιλε, εγω κανω κατι το ανηθικο; Και τις σπουδες μου εκανα και τις ξενες γλωσσες μου εμαθα και ποτε δεν εβαλα μεσον για τιποτα και με τους στρατιωτες ειμαι φιλος και οταν με βλεπουν εξω, χαιρονται. ...georgeee έγραψε: Εγω φιλε μου μια φορα υπηρετισα τουλαχιστον Ε. Δ Αλεξιπτωτα αυτο μπορουσα να κανω αυτο εκανα. Να γινω εποπ δεν ηθελα γιατι ενιωθα οτι δεν εχω ορεξη να προσφερω τα αναμενομενα. Δηλαδη οτι δεν ειναι η επιλογη της ζωης μου. Αμα ηθελα εμπενα κ απο μορια κ απο αθλητικες επιδοσεις να πεφτει ο μισθος. Ομως δεν το εκανα γιατι δεν το θεωρω ηθικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laios την Σάβ Ιούλ 31, 2010 6:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λαιε εισαι εποπ;
-
- Επιλοχίας
Ενα ν πω σε ολους εσας π μπαινεται εδω μεσα καθε μερα κ μας εξεφτελιζεται με ασχημα λογια κ χωρις ν σας εχουμε πειραξει καν. Ντροπη ρε, αισχοσ. Ειστε απαραδεκτοι κ αναγωγοι. Το κριμα στ λαιμο σας λοιπον. Πατε αλλου ν τα πειτε αυτα κ οχι εδω. Αντε, αντε γιατι το αστειο πολυ παρατραβηξε.
-
Ναι. Ηθικος εποπ ομως.
-
Μην χαλιεσαι στο ξααναλεω δημοκρατια εχουμε ο καθενας λεει την αποψη του
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες