Rafale έγραψε:Αχ βρε στρατοκαυλε αναρωτιεμαι τελικα ολοι αν ολοι οσοι σκεφτονται σαν εσενα και καλα κανεις που σκεφτεσαι ετσι ειναι τελικα οι ηρωες η τα θυματα της υποθεσης.
Το εχω ξαναπει και παλαιοτερα. Ο καθενας ας κανει οτι νομιζει σωστο. Δε μπορουμε να πουμε "θυμα" καποιον που εκατσε πισω και πολεμησε, μεχρις εσχατων. Για παραδειγμα, οταν αναρωτιεμαι μονος μου, σκεφτομαι οτι θα κατσω πισω και θα πολεμησω μεχρι το τελος μου, οχι για τον Στρατο και τους αξιωματικους μου, αυτοι ειναι το μεσο. Ο σκοπος θα ειναι το σπιτι μου, το χωμα που παταω, η μανα μου και η αδερφη μου. Ο καθενας οτι θα κανει θα το κανει για την παρτη του, για το τι πιστευει αυτος οτι ειναι το σωστο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα...
Το σιγουρο ειναι οτι θα υπαρξει μεγαλο σκορπισμα και πανικος, αλλα απτην αλλη και εγω ειμαι της αποψης λιγοι και καλοι. Στο κατω κατω μονο συγχιση και πανικο θα προκαλεσουν καποιοι παρα την θεληση τους. Παντως οσοι λακισουν θα το βρουν μπροστα τους.
Είναι πολύ απλό το τι θα γίνει: Οι μεγάλοι θα φύγουν για Ελβετίες, όπως επίσης και οι Γκέυ-λόγιοι-ψευτοκουλτουριάρηδες, και έπειτα οι μεγάλοι θα επιστρέψουν "φέρνοντας την δημοκρατία", σαν κάτι άλλους παλιά, ανακυρήσσοντας τους τα σχολικά βιβλία ως ήρωες. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Όσο για μας τους απλούς θνητούς, απλά σκ@τά.
Cpt.Tsakalof έγραψε:Είναι πολύ απλό το τι θα γίνει: Οι μεγάλοι θα φύγουν για Ελβετίες, όπως επίσης και οι Γκέυ-λόγιοι-ψευτοκουλτουριάρηδες, και έπειτα οι μεγάλοι θα επιστρέψουν "φέρνοντας την δημοκρατία", σαν κάτι άλλους παλιά, ανακυρήσσοντας τους τα σχολικά βιβλία ως ήρωες. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Όσο για μας τους απλούς θνητούς, απλά σκ@τά.
Ε ναι δεν το ξερεις; Τη μαχη που θα δωσουν οι πραγματικοι ηρωες αυτοι που δε θα κουνισουν βημα για να προστατευσουν τα εδαφη και την πατριδα τους μετα θα την χρεωσουν σε κανενα λαμογιο που θα την εχει κοπανισει για αλλες πολιτειες. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 4:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν γινει το μπαμ, οι μεγαλοσχημονες,wannabe εθνοσωτηρες θα την κανουν για Παρισι, Σευχελες, Ελβετιες απο οπου θα δωσουν ανενδοτο αγωνα για την ελευθερια. Εγω και εσεις την ιδια στιγμη ή θα βρισκομαστε σε καποιο ομαδικο ταφο ή θα χουμε μεινει σακατηδες στο σωμα και στο μυαλο ή θα γνωρισουμε την περιφρονηση. Αντιθετα οι εθνοσωτηρες που λεγαμε θα γνωρισουν το χειροκροτημα το οχλου και την καταξιωση. Κλασσικο παραδειγμα... Κυπρος 74.
Ξυπνατε.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος