Ξύρισμα στο στρατό
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ξύρισμα στο στρατό
Τα Big Τα προτιμώ !
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Ξύρισμα στο στρατό
Μάλλον εννοείτε BIC;
Εγώ στο Στρατό χρησιμοποιούσα Wilkinson Quattro. Ακριβό άλλα πολύ καλό. Και αφρό ξυρίσματος τύπου gel.
...
Εγώ στο Στρατό χρησιμοποιούσα Wilkinson Quattro. Ακριβό άλλα πολύ καλό. Και αφρό ξυρίσματος τύπου gel.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 11, 2010 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξύρισμα στο στρατό
Ναι τα bic εννοουμε nasso με το ανθρωπακι (αληθεια τους αναπτηρες η ιδια εταιρεια τους βγαζει);Wilkinson δεν εχω δοκιμασει παντως απτην gillette ειμαι ικανοποιημενος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ξύρισμα στο στρατό
Προσεξτε με τους αφρους γιατι σε μερικες περιοχες το νερο ειναι σκληρο και ο αφρος κοβει...Nassos έγραψε:αφρό ξυρίσματος τύπου gel...
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Ξύρισμα στο στρατό
Hyper έγραψε:Ναι τα bic εννοουμε nasso με το ανθρωπακι (αληθεια τους αναπτηρες η ιδια εταιρεια τους βγαζει) ;Wilkinson δεν εχω δοκιμασει παντως απτην gillette ειμαι ικανοποιημενος
Ναι φιλε η ιδια εταιρια ειναι, βγαζει αναπτηρες, στυλο, ξυραφακια. ΙσπανικοΓαλλικων συμφεροντον ειναι.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Εγω παντος αγορασα ξυραφακι gillette fusion (10,50ευρω) καλο φαινεται και gel της ιδιας μαρκας (7,56ευρω) καλα ειναι, κραταει καιρο μου ειπαν το ξυραφι αυτο, αι να δουμε !
Ξύρισμα στο στρατό
μπραβο! Ακριβως αυτο χρησιμοποιω περιπου 2 χρονια τωρα. Ειναι πολυ καλο και η καθε κεφαλη κραταει αρκετους μηνες. Οσο για το gel ειναι επισης αρκετα καλο.PrinCePanoSS έγραψε:Εγω παντος αγορασα ξυραφακι gillette fusion (10,50ευρω) καλο φαινεται και gel της ιδιας μαρκας (7,56ευρω) καλα ειναι, κραταει καιρο μου ειπαν το ξυραφι αυτο, αι να δουμε !
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Αυτο μου ειπαν και εμενα φιλε, γιαυτο τα αγορασα αυτα εχω και μπολικα γενια.
Ξύρισμα στο στρατό
θα μεινεις ακρως ικανοποιημενος θα δεις!PrinCePanoSS έγραψε:Αυτο μου ειπαν και εμενα φιλε, γιαυτο τα αγορασα αυτα εχω και μπολικα γενια.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Μπα εγω ειμαι αντιθετος
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Ξύρισμα στο στρατό
omega γιατι τι προτιμας bic;OMEGA έγραψε:Μπα εγω ειμαι αντιθετος

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
Ξύρισμα στο στρατό
Γιατι ειναι τα κλασσικα ξυραφακια
Ξύρισμα στο στρατό
Ειναι αναλογως και πως εχεις συνηθησει
Ξύρισμα στο στρατό
Γεια σας, θελω αν γινεται να μου λυσετε μια απορια. Στην ημερα καταταξης αμα εμφανιστει καποιος στις ιατρικες εξαιτασεις με ξυρισμενα τα γενετικα οργανα κ πρωκτο με ξυρ. Μηχανη θα του πουν τιποτα; Γιατι ειναι κ αυτο ενα θεμα υγιεινης, κ τι ακριβος παιζει με τις Ειδ. Δυναμεις στο ξυρισμα γενετικων οργανων κ πρωκτου, γιατι η αληθεια ειναι οτι με τις πολλες ασκησεις θα εισαι χαλια σε μερη με τριχοφυια. Εκτος κ αν υπαρχουν αληφες
Ξύρισμα στο στρατό
ΕΛΕΟΣ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες