Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Κατόπιν παράκλησης το ξεκλειδώνω, αλλά βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Επαναλαμβάνω:

Απαγορεύεται η χρήση του φόρουμ για εμπορικούς σκοπούς ή για πολιτικό ή θρησκευτικό προσηλυτισμό

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

Ευχαριστώ yandr, θα παρακαλέσω και όλους τους φίλους του κινήματος να είναι σοβαροί και προσεκτικοί σε αυτά που γραφούν.

...
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από TOPOL-M »

sasuke,

για πες μας τι έχετε να πείτε για τα μέλη σας Που έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από αναρχικούς επειδή οι φωτογραφίες τους είναι καρφιτσωμένες στην βίλλα Αμαλίας;

Πως θα προστατέψε δήθεν τους Αθηναίους από τους λαθρομετανάστες όταν δεν μπορείτε να προστατέψετε τα δικά σας μέλη;

...
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

TOPOL-M έγραψε:sasuke,

για πες μας τι έχετε να πείτε για τα μέλη σας Που έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από αναρχικούς επειδή οι φωτογραφίες τους είναι καρφιτσωμένες στην βίλλα Αμαλίας;

Πως θα προστατέψε δήθεν τους Αθηναίους από τους λαθρομετανάστες όταν δεν μπορείτε να προστατέψετε τα δικά σας μέλη;

Η βίλλα Αμαλίας είναι ένα στέκι αναρχικών/ακροαριστερών που συχνάζει αληταριό. Δεν έχω πάει προφανώς ποτέ εκεί και αμφισβητώ ότι όλες οι φωτογραφίες τους αναφέρονται σε χρυσαυγίτες ή σε άσχετους που απλά βρέθηκαν στο δρόμο τους και τους ονόμασαν εθνικιστές. Τώρα ας υποθέσουμε ότι όντως είναι χρυσαυγίτες, γνωρίζεις πολύ καλά topol πως λειτουργούν οι αναρχικοί, μαζεύονται 30 άτομα και όποιον βρίσκουν μόνο του τον χτυπάνε και τον λιντσάρουν. Εμείς ως κόμμα δεν μπορούμε να μπούμε σε ένα κύκλο αίματος με αυτούς τους ανθρώπους.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Sasuke έγραψε:
TOPOL-M έγραψε: sasuke,

Η βίλλα Αμαλίας είναι ένα στέκι αναρχικών/ακροαριστερών που συχνάζει αληταριό. Δεν έχω πάει προφανώς ποτέ εκεί και αμφισβητώ ότι όλες οι φωτογραφίες τους αναφέρονται σε χρυσαυγίτες ή σε άσχετους που απλά βρέθηκαν στο δρόμο τους και τους ονόμασαν εθνικιστές. Τώρα ας υποθέσουμε ότι όντως είναι χρυσαυγίτες, γνωρίζεις πολύ καλά topol πως λειτουργούν οι αναρχικοί, μαζεύονται 30 άτομα και όποιον βρίσκουν μόνο του τον χτυπάνε και τον λιντσάρουν. Εμείς ως κόμμα δεν μπορούμε να μπούμε σε ένα κύκλο αίματος με αυτούς τους ανθρώπους.
Ακου φίλε

ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν,

ξέρω επίσης οτι έχουν Photos όλων των μελών σας και όλων όσων έχουν πάρει μέρος σε πορείες σας.

Ξέρω συγκεκριμένα περιστατικά να σου πω σε Pm αν θες που χτυπησαν άτομα Αφού τα αναγνώρισαν.

Μάλιστα έναν τον έβαλαν μέσα και τον είχαν όμηρο.

Εγώ θα σε ρωτήσω και αν θες απαντάς.(αν και ξέρω την απάντηση)

Πως βρίσκουν photos των μελών σας; Μήπως τους τις δίνει κάποιος δικός σας από τα γραφεία η την εφημερίδα; Λέω μήπως...

...
Guest

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Guest »

Οπως βρισκουν και οι χρυσαυγιτες τις φωτογραφιες των αναρχικων και πανε ολοι 30 σε εναν. Δεν υπαρχει ουτε συνομωσια ουτε τιποτα οπως καθε κλασσικος νεοελληνας που σεβεται τον εαυτο του θελει να πιστευει. Απο το facebook σου φερνω 10 φωτογραφιες αναρχικων και 10 φωτογραφιες χρυσαυγιτων. Σου στελνω και γκρουπ αμα θελεις. Το πιο προσφατο που ειδα ηταν ακροδεξιοι να ποσταρουν φωτογραφιες ανηλικων που το παιζουν αναρχικοι. Απλα οτι ανηκει στα ακρα ειναι για τα μπαζα ειτε αριστερα ειτε δεξια period

@Sasuke πραγματικα δεν ξερω αν ανηκεις σε διαφορετικη χρυση αυγη η μας κοροιδευεις ολους. Φυσικα και εχετε μπλεχτει σε ενα κυκλο αιματος με τους αναρχικους και εχετε παει και 30 σε εναν και εχετε στειλει στο νοσοκομειο αναρχικους οπως και αυτοι εσας. Οσο αυτο για την παπαζογλου οκ το αρνειστε αν και πραγματικα συγνωμη που θα στο πω αλλα δεν ειστε και το τρομερο κομμα για να σας κανουν προβοκατσια ουτε και τοτε ειχατε τρομερη αυξηση. Για την επιθεση στον Μουζουρακη που την πεσατε 4 τι εχεις να πεις; Διαγραφηκαν μηπως αυτα τα μελη σας; Και πες οκ ο Μουζουρακης λεει παπαριες συμφωνω αλλα την πεσατε 4 σε ενα πρεζακι που απο μονο του ειναι ανανδρια.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Τι ρέει στις φλέβες μας; Αίμα του Μ. Αλεξάνδρου;

Ξαφνικά ο Λιακόπουλος φαντάζει μέγας Σοφός της Σύγχρονης Εποχής.

Μιας και πιάσαμε τα θεματάκια αυτά τώρα...

Επιβιώνετε μόνο και μόνο από την προπαγάνδα σας, στην οποία και πνίγεστε. Μια με τις... "παραπομπές" στο βιβλίο της Δραγώνα, μια τώρα με την Ξενογιαννακοπούλου.

Πάντως απ' ότι λες Sasuke, όντως, πρέπει να υπάρχουν δυο Χρυσές Αυγές.

Επίσης από τα άτομα που βλέπω στις πορείες σας, φαίνεται ξεκάθαρα πως απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου είναι και κάτι πρεζάκια, κάποιοι όχι τόσο λευκοί όσο οι ανώτεροι Έλληνες.

Από το γονίδιο της τελειότητας έχουμε φτάσει στον πάτο ως χώρα εν τω μεταξύ και στα πρόθυρα πλήρους διάλυσης.

ΜΟΝΟ σε τέτοιες εποχές περνάει η αστεία προπαγάνδα της ακροδεξιάς. Και όχι σε ιδιαίτερα έξυπνο κόσμο
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

GenerX έγραψε:Τι ρέει στις φλέβες μας; Αίμα του Μ. Αλεξάνδρου;

Ξαφνικά ο Λιακόπουλος φαντάζει μέγας Σοφός της Σύγχρονης Εποχής.

Μιας και πιάσαμε τα θεματάκια αυτά τώρα...

Επιβιώνετε μόνο και μόνο από την προπαγάνδα σας, στην οποία και πνίγεστε. Μια με τις... "παραπομπές" στο βιβλίο της Δραγώνα, μια τώρα με την Ξενογιαννακοπούλου.

Πάντως απ' ότι λες Sasuke, όντως, πρέπει να υπάρχουν δυο Χρυσές Αυγές.

Επίσης από τα άτομα που βλέπω στις πορείες σας, φαίνεται ξεκάθαρα πως απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου είναι και κάτι πρεζάκια, κάποιοι όχι τόσο λευκοί όσο οι ανώτεροι Έλληνες.

Από το γονίδιο της τελειότητας έχουμε φτάσει στον πάτο ως χώρα εν τω μεταξύ και στα πρόθυρα πλήρους διάλυσης.

ΜΟΝΟ σε τέτοιες εποχές περνάει η αστεία προπαγάνδα της ακροδεξιάς. Και όχι σε ιδιαίτερα έξυπνο κόσμο

Αχ τι εξυπνος που εισαι; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Antonis21 »

Δηλαδη ρε Sasuke τωρα θελεις να μας χαζεψεις ομαδικως; Αμα δεν εισαι στην ΧΑ δεν μπορεις να πονας για την Κυπρο; Δεν μπορεις να πιστευεις οτι τα Ιμια ειναι μια μονταρισμενη λυση και οτι στην εξωτερικη μας πολιτικη περνουμε πιπες παντου;
Δηλαδη σε αυτον τον τοπο ο μοναδικος τροπος για να δειξεις τον πατριωτισμο σου ειναι μονο να γινεις μελος της ΧΑ και να ακολουθεις την γραμμη της;
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Antonis21 έγραψε: Δηλαδη ρε Sasuke τωρα θελεις να μας χαζεψεις ομαδικως; Αμα δεν εισαι στην ΧΑ δεν μπορεις να πονας για την Κυπρο; Δεν μπορεις να πιστευεις οτι τα Ιμια ειναι μια μονταρισμενη λυση και οτι στην εξωτερικη μας πολιτικη περνουμε πιπες παντου; Δηλαδη σε αυτον τον τοπο ο μοναδικος τροπος για να δειξεις τον πατριωτισμο σου ειναι μονο να γινεις μελος της ΧΑ και να ακολουθεις την γραμμη της;
αυτο ειναι μια επιθεση προς εμας που δεν ακολουθουμε τα πιστευω σου... Ενα δεν μπορω να καταλαβω... Δεν μπορω να ειμαι πατριωτης χωρις να μισω παντως ειδους ξενους... Να μηνβγαινω σε πορειες και να μην χτυπαω ανθρωπους που δεν μου φταινε; Αν μου πουνε πανε πολεμα τον τουρκο θα τον βαραω μεχρι να παει στο βουνο απο πιλαφι που ονομαζει παραδεισο γιατι κι εγω δεν ξεχνω ολα αυτα που δειχνει το βιντεο... Κι εγω αγαπαω την κυπρο... Αυτοι μου κανουν κακο... Αν μου πουνε πανε χτυπα τον πακιστανο που ειναι κουλουριασμενος στο παγκακι χωρις αυτο να ειναι το ονειρο ζωης τους, χωρις να ειναι επιθυμια του (οπως ειναι του τουρκου το να κανει κακο σε μενα και στον καθε ελληνα) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ! Οχι γιατι δεν μου εχει κανει τιποτα. Δεν ειπαμε οτι δεν αντιπαθουμε τους τουρκους αλλα και γενικα οποιονδηποτε εγκληματια κατα της ανθρωποτητας... Αλλα οχι αθωους... Αυτο ειναι ολο
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Αγγελικη δε μου λες και συ ο Τουρκος στην ηλικια σου που πηγαινει στο σχολειο του και καθεται στο σπιτι του πισω απο ενα pc οπως εσυ τωρα και χαζευει στο ιντερνετ, πες μου εναν λογο για τον οποιο τον μισεις...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Antonis21 έγραψε: Αγγελικη δε μου λες και συ ο Τουρκος στην ηλικια σου που πηγαινει στο σχολειο του και καθεται στο σπιτι του πισω απο ενα pc οπως εσυ τωρα και χαζευει στο ιντερνετ, πες μου εναν λογο για τον οποιο τον μισεις...
γιατι αν τον ρωτησεις θα σου δωσει την ιδια απαντηση... Οτι κι αυτος με μισει... Και οτι με την πρωτη ευκαιρια θα με σκοτωνε οπως εγω... Και το ειπα πως θα τον σκοτωνα μονο σε περιπτωση που χρειαζοταν... Οχι στα καλα καθουμενα... Δεν ειμαι της αποψης "παμε να παρουμε την πολη"... Εμενα ρε αντωνη τι δουλεια ειχε ο τουρκος στην ελληνικη κατασκηνωση που τον φιλοξενουσα στην χωρα μου να ερθει να μου το παιξει μαγκας και να απειλει φιλο μου με μαχαιρι παρακαλω! Ο σερβος που επισης ηταν φιλοξενουμενος γιατι δεν το εκανε δηλαδη; Ειναι φαυλος κυκλος...
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Καταρχας να ξερεις οτι αυτο το επιχειρημα που αντιτασσεις δεν ειναι σωστο, κανονικα δεν θα επρεπε να το δεχθω καν σαν επιχειρημα. Αλλα ας το δουμε... Αυτο ειναι κατι που καποιος το εμφυσει στον κοσμο... Στα ματια μας οι Τουρκοι ειναι οι κακοι και λοιπα, και ακριβως το αντιθετο συμβαινει απεναντι. Λοιπον θα σου πω την δικη μου αποψη. Η αληθεια ειναι, οτι τους Τουρκους δε τους χωνευω σαν εθνος, μου την δινουν. Μου φαινονται αναξιοπιστοι, φυγοπονοι καιροσκοποι περιμενοντας την ευκαιρια να καρπωθουν το οτιδηποτε μπορουν απο γυρω τους. Με γενοκτονιες στο ενεργητικο τους και τα δικη μας κατοχη. Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη, σωστη η λαθος. ΑΛΛΑ: Εχω φιλο Τουρκο, δεν εχει να λεει κατι. Δεν μπορω να κατηγορησω καποιον η καποιους γενικα επειδη ΠΙΣΤΕΥΩ οτι το εθνος τους ειναι "στραβο" η επειδη 180 χρονια πριν η Ελλαδα ηταν υπο την κατοχη του τοτε κρατους των. Πιστευω πως δικαιουμαι να ειμαι καχυποπτος εναντιων ολων, αλλα οχι να αισθανομαι μισος η απαιχθεια... Προφανως και εαν απειληθω εθνικα να θελω να προασπισω τα συμφεροντα, αλλα ΕΩΣ τοτε, δυστηχως η ευτυχως, καλως η κακως, θα πρεπει οι κινησεις μου να ειναι συγκεκριμενες και εαν θελεις, να εξεταζω καθε περιπτωση ξεχωριστα και να μην ομαδοποιω καταστασεις. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Χρυσή Αυγή

Δεκτο... Αλλα γνωμη σου γνωμη μου... Να σου πω κατι... Η αληθεια ειναι πως οι τουρκοι μ την επαφη τους με τους ελληνες εγιναν μια τετοια φυλη... Αν το προσεξουμε εχουμε περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα (μιλαω για χαρακτηρα, οχι εξωτερικη εμφανιση) ... Αλλα το θεμα ειναι πως απο οτι μας εχει δειξει η ιστορια, αυτοι που ειναι οι "κακοι" ειναι οι τουρκοι κι οχι μονο απεναντι στους ελληνες... Παρολα αυτα και οι ελληνες εχουν διαπραξει εγκληματα εναντιον τους... Αλλα ας μην συγκρινουμε και το ξερεις οτι δεν γινεται... Οπως και να εχει εγω μιλαω τωρα αλλα ξερω οτι δεν εχω τις εμπειριες που εχουν οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας... Εγω απο αυτους τ ακουω και σχηματιζω αποψη... Οπως κι εσυ φανταζομαι... Και πραγματικα δεν ξερω αν θα μπορεσει κανεις να εχει ποτε μια απολυτα ολοκληρωμενη και αντικειμενικη αποψη εξετασμενη απο ολες τις σκοπιες... Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης