Χρυσή Αυγή
Χρυσή Αυγή
Τι μαζευτικατε πολλοι και αρχιζετε να κραζετε; Μαγκες; Ολοι οι εξυπνοι και οι προοδευτικοι εδω μαζευτικαν; Και μια παρακληση μην μιλατε αν πρωτα δεν εχετε γνωση... ...
ΕΛΛΑΣ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Χρυσή Αυγή

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρυσή Αυγή
REPAINER έγραψε:Μη ζοριζετε τον sasuke, ειναι κακος.
και επισης ειναι και ΕΛΛΗΝ
αυτο απο μονο του τα λεει ολα, ανηκει σε μια ξεχωριστη φυλη και πρεπει ολοι να το σεβονται αυτο
Kανεις δεν ζοριζει κανεναν. Κακος δεν νομιζω να ειναι ο Sasuke... Φαινεται οτι ξερει για τι μιλαει και μπραβο του. Εγω απλως ζηταω σημαντικες μεν, απλες δε,διευκρινισεις. Το ΕΛΛΗΝ που λες... Εγω δεν ειμαι; Εσυ δεν εισαι;
Συμβουλη:Mην ξαναπεις "ανηκει σε μια ξεχωριστη φυλη" γιατι κινδυνευεις πολυ σοβαρα να σου μπει μια μεγαλη ταμπελα στο κεφαλι, με πολυ πολυ κακο παρελθον, αν με πιανεις.
...
Χρυσή Αυγή
Όντως ξέφυγε το θέμα.
Αρχικά περι ναζισμού και φασισμού θα απαντήσω με τα λόγια του κωνσταντίνου Πλεύρη "ο Ναζισμός ως εκδήλωσις του Γερμανικού εθνικισμού είναι υπόθεσις Γερμανική. Ο φασισμός ως εκδήλωσις του Ιταλικού εθνικισμού είναι υπόθεσις Ιταλική. Οι Έλληνες εθνικισταί δεν υποτάσσονται εις ξένους εθνικισμούς, διότι αν το πράξουν αναιρείται ο εθνικισμός των. "
Τώρα η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη ιδεολογία αυτή του Ελληνικού εθνικισμού. Επαναλαμβάνω πάλι ότι Εθνικισμός -απο την ανεξάρτητη Βικιπαίδεια- είναι ιδεολογία που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών ενός έθνους καθώς επίσης την πολιτική ανεξαστησία του έθνους.Οι υποστηρικτές αυτού του δόγματος βλέπουν το έθνος σε ένα πλαίσιο πολιτικής νομιμότητας το οποίο πιθανόν να προέρχεται από την θεωρία του Ρομαντισμού περί πολιτιστικής ταυτότητας, με το φιλελεύθερο επιχείρημα ότι η πολιτική νομιμότητα προέρχεται από ένα συγκεκριμένο πληθυσμό, τον γηγενή.
Ο Ίων Δραγούμης είπε για τον Ελληνικό Εθνικισμό: "Όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, θα πάψει να είναι Έλληνας".
Επίσης τις θέσεις του κόμματος θα τις βρείτε εδώ (http://xryshaygh.Wordpress.com/theseis/)
Repainer, απο που προκύπτει ότι είμαι κακός;
(ουδέποτε έχω χτυπήσει ή προσβάλει άτομο).
Αρχικά περι ναζισμού και φασισμού θα απαντήσω με τα λόγια του κωνσταντίνου Πλεύρη "ο Ναζισμός ως εκδήλωσις του Γερμανικού εθνικισμού είναι υπόθεσις Γερμανική. Ο φασισμός ως εκδήλωσις του Ιταλικού εθνικισμού είναι υπόθεσις Ιταλική. Οι Έλληνες εθνικισταί δεν υποτάσσονται εις ξένους εθνικισμούς, διότι αν το πράξουν αναιρείται ο εθνικισμός των. "
Τώρα η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη ιδεολογία αυτή του Ελληνικού εθνικισμού. Επαναλαμβάνω πάλι ότι Εθνικισμός -απο την ανεξάρτητη Βικιπαίδεια- είναι ιδεολογία που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών ενός έθνους καθώς επίσης την πολιτική ανεξαστησία του έθνους.Οι υποστηρικτές αυτού του δόγματος βλέπουν το έθνος σε ένα πλαίσιο πολιτικής νομιμότητας το οποίο πιθανόν να προέρχεται από την θεωρία του Ρομαντισμού περί πολιτιστικής ταυτότητας, με το φιλελεύθερο επιχείρημα ότι η πολιτική νομιμότητα προέρχεται από ένα συγκεκριμένο πληθυσμό, τον γηγενή.
Ο Ίων Δραγούμης είπε για τον Ελληνικό Εθνικισμό: "Όταν ο Έλληνας πάψει να είναι Εθνικιστής, θα πάψει να είναι Έλληνας".
Επίσης τις θέσεις του κόμματος θα τις βρείτε εδώ (http://xryshaygh.Wordpress.com/theseis/)
Repainer, απο που προκύπτει ότι είμαι κακός;

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Επιλοχίας
Χρυσή Αυγή
Οσο σχετικη ειναι η γνωση για εμας αλλο τοσο ειναι και για εσας! οσο σχετικοι ειμαστε εμεις αλλο τοσο ειστε κι εσεις!
Χρυσή Αυγή
aggeliki93 έγραψε:Οσο σχετικη ειναι η γνωση για εμας αλλο τοσο ειναι και για εσας! Οσο σχετικοι ειμαστε εμεις αλλο τοσο ειστε κι εσεις!
Διαφωνώ, εσύ χρησιμοποιείς σχετικές λέξεις, αντίθετα εγώ είμαι σαφής και ορίζω τις λέξεις που γράφω (πχ. Εθνικισμός ή τα λινκς που βάζω).
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρυσή Αυγή
Sasuke έγραψε:... Εθνικισμός είναι ιδεολογία που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών ενός έθνους καθώς επίσης την πολιτική ανεξαστησία του έθνους.
Πολυ ωραια. Τι εχεις να πεις για αυτο που ειχε πει ο Νασσος περι οπλων στους δρομους καμποσες σελιδες πιο πισω;
Αληθευει οτι στην ΧΑ ειναι μελη και καποιοι αλλοδαποι;
-
- Επιλοχίας
Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή
johny.xmarks έγραψε:Sasuke έγραψε:... Εθνικισμός είναι ιδεολογία που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας για μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, τη διατήρηση της ταυτότητας αυτής και των ξεχωριστών χαρακτηριστικών ενός έθνους καθώς επίσης την πολιτική ανεξαστησία του έθνους.
Πολυ ωραια. Τι εχεις να πεις για αυτο που ειχε πει ο Νασσος περι οπλων στους δρομους καμποσες σελιδες πιο πισω;
Αληθευει οτι στην ΧΑ ειναι μελη και καποιοι αλλοδαποι;
Ο Νάσσος στο συγκεκριμένο τόπικ δεν έχει γράψει. Αν έχεις την καλοσύνη δώσε το λινκ που αναφέρεσαι.
Όσον αφορά περί αλλοδαπών η απάντηση είναι αρνητική, οι συγκεκριμένοι ήταν βορειοηπειρώτες.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Χρυσή Αυγή
Εκει καταντησαμε την πιο ομορφη χωρα! Στο 0! Με τα πουλημενα τα ΜΜΕ και τους ψευτοπροοδευτικους που δεν εχουν τι να κανουν απο το να φερνουν και να εκμεταλλευονται τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα! Μπραβο Σε αυτους που λενε οτι ειναι Ελληνες και το βραδυ κλειδαμπαρωνονται στα σπιτια τους για να μην τους την πεσει κανενας ξενος!(το 70% των ληστειων -βιασμων κλπ ειναι απο ξενους) μπραβο που μετα τις 10 φοβαται να βγει εξω και καθεται σπιτι του! Μπραβο που τους ανεχεται! Μπραβο που λεει οτι ειναι Ελληνας και κατεβαζει το κεφαλι και το μονο που κανει ειναι να βλεπει ειδησεις, να κραζει και να καθεται στο pc του και να κλεγεται! Μπραβο που το μονο που κοιταει ειναι η παρτη του και οχι το εθνος και η χωρα Του! Αν ομως αυριο μεθαυριο συμβει κατι σε εσενα απο εναν λαθρομεταναστη,τοτε θα ερθω να μιλησουμε! Και τοτε θα θελω να σε ακουω να λες... Ανθρωπος ειναι και αυτος! Εχει και αυτος δικαιωματα! Στην χωρα του ηταν ετσι και ετσι! Οκ λοιπον; Θα περιμενω αυτη τη στιγμη πως και πως! Θελετε να αυτοαποκαλειστε και Ελληνες!
ΕΛΛΑΣ
Χρυσή Αυγή
aggeliki93 έγραψε:αξιοπρεπης απαντηση... Αλλα επετρεψε μου να εχω τις αντιρρησεις μου... Χωρις να υποτιμω ομως αυτο που πιστευετε εσεις... Απλα οντας μικρη καποια πραγματα δεν μου κολλανε, πως να το εξηγησω... Εκτιμω σημεια του εθνικισμου αλλα οχι οταν αγγιξουν το χαρακτηρα του φασισμου... Και οχι του ιταλικου αλλα της εννοιας... Στα πλαισια της καθε χωρας και τα δεδομενα της
Για να είμαστε σαφής και να βγάζουμε πολιτικά συμπεράσματα φασισμός -παλι απο wikipedia- είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.
που διαφωνείς σε αυτό; Θέλω συγκεκριμένα σημεία για να γίνει σωστή συζήτηση.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Χρυσή Αυγή
asimike έγραψε:Εκει καταντησαμε την πιο ομορφη χωρα! Στο 0! Με τα πουλημενα τα ΜΜΕ και τους ψευτοπροοδευτικους που δεν εχουν τι να κανουν απο το να φερνουν και να εκμεταλλευονται τους λαθρομεταναστες στην Ελλαδα! Μπραβο Σε αυτους που λενε οτι ειναι Ελληνες και το βραδυ κλειδαμπαρωνονται στα σπιτια τους για να μην τους την πεσει κανενας ξενος!(το 70% των ληστειων -βιασμων κλπ ειναι απο ξενους) μπραβο που μετα τις 10 φοβαται να βγει εξω και καθεται σπιτι του! Μπραβο που τους ανεχεται! Μπραβο που λεει οτι ειναι Ελληνας και κατεβαζει το κεφαλι και το μονο που κανει ειναι να βλεπει ειδησεις, να κραζει και να καθεται στο pc του και να κλεγεται! Μπραβο που το μονο που κοιταει ειναι η παρτη του και οχι το εθνος και η χωρα Του! Αν ομως αυριο μεθαυριο συμβει κατι σε εσενα απο εναν λαθρομεταναστη,τοτε θα ερθω να μιλησουμε! Και τοτε θα θελω να σε ακουω να λες... Ανθρωπος ειναι και αυτος! Εχει και αυτος δικαιωματα! Στην χωρα του ηταν ετσι και ετσι! Οκ λοιπον; Θα περιμενω αυτη τη στιγμη πως και πως! Θελετε να αυτοαποκαλειστε και Ελληνες!
φίλε asimike, πραγματικά αν πάρει με τις υπάρχουσες συνθήκες η χρυσή αυγή χαμηλά ποσοστά στο δήμο Αθηναίων θα είναι οι πολίτες εκεί άξιοι της μοίρας τους.
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Χρυσή Αυγή
Sasuke έγραψε:Όντως ξέφυγε το θέμα.
Repainer, απο που προκύπτει ότι είμαι κακός;(ουδέποτε έχω χτυπήσει ή προσβάλει άτομο).
Τωρα τα λες σωστα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 50
Χρυσή Αυγή
Ξεκάθαρα μίλα ρε Sasuke, γιατί δεν παραδέχεσαι τι είστε πραγματικά; Επειδή θα έχει κατακραυγή; Στα @@ σου κι όλας.
Οι υπόλοιποι συγνώμη, αλλά είστε τυφλοί και δεν ξέρετε τι είναι η ΧΑ;
Είναι όπως οι αναρχικοί. Ακραίοι.
Δηλαδή. Περπάτα με μπλούζα με το κόκκινο αστέρι μπροστά από ΧΑιτες. Ή με μπλουζάκι με το Α. Ε, πάει, τις άρπαξες για τα καλά.
Περπάτα με μπλούζα "Ζήτω η Ελλας" ή με τον αγγελωτό σταυρό στα Εξάρχεια. Πάλι θα τις αρπάξεις.
Ένα φυλλάδιο δεν είχε πάρει μια τύπισσα στους Αμπελοκήπους πριν 1-2 χρόνια - από ΧΑ- και της κάνανε επίθεση κανονικά και με το νόμο. Απογευματάκι ήταν.
Αντίστοιχα, αναρχικοί μπαχαλάκηδες την είχαν πέσει σε τριμελή ομάδα ειδικών φρουρών που έκαναν περιπολία. Οι δυο ξέφυγαν, η γυναίκα τις έφαγε.
Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.
Όποιος έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά καταλαβαίνει τι γίνεται έξω
...
Οι υπόλοιποι συγνώμη, αλλά είστε τυφλοί και δεν ξέρετε τι είναι η ΧΑ;
Είναι όπως οι αναρχικοί. Ακραίοι.
Δηλαδή. Περπάτα με μπλούζα με το κόκκινο αστέρι μπροστά από ΧΑιτες. Ή με μπλουζάκι με το Α. Ε, πάει, τις άρπαξες για τα καλά.
Περπάτα με μπλούζα "Ζήτω η Ελλας" ή με τον αγγελωτό σταυρό στα Εξάρχεια. Πάλι θα τις αρπάξεις.
Ένα φυλλάδιο δεν είχε πάρει μια τύπισσα στους Αμπελοκήπους πριν 1-2 χρόνια - από ΧΑ- και της κάνανε επίθεση κανονικά και με το νόμο. Απογευματάκι ήταν.
Αντίστοιχα, αναρχικοί μπαχαλάκηδες την είχαν πέσει σε τριμελή ομάδα ειδικών φρουρών που έκαναν περιπολία. Οι δυο ξέφυγαν, η γυναίκα τις έφαγε.
Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.
Όποιος έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά καταλαβαίνει τι γίνεται έξω
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης