575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
rw

Δημοσίευση από rw »

Παιδιά μια ερώτηση με εχουν πάρει στον Αυλώνα, μαυροσκουφης δηλαδή, μπορω απο εκει να δηλώσω ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα πεζοναυτης;

stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από stathis123 »

Ναι μπορεις θα ερθουν καποιοι απο ειδικες δυναμεις και εκει θα δηλωσεις οτι θελεις να πας! Θα κανεις καποια αθλιματα 1κμ σε 4'30'' 20καμψεις 4ελξεις αυτα ειναι για να περασεις και καλα το ''τεστ'' !
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

1 χλμ;

Συγνώμη αλλά 1 μίλι δεν ήτανε;Εικόνα

Αλλάξανε τα δεδομένα;Εικόνα
stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μαγκες το εχω ρωτησει 4 φορα και κανεις δεν απανταει σε αυτο που ρωταω! Ποσο μας κρατανε μετα την ορκομοσια στο 575; Περναμε πεν εκει σωστα; Ποσο διαρκουν; Και αν ξερει κανεις τις ασκησεις που εχουμε μπορειτε να μου πειτε ποσες ειναι ποιες κτλ. Ευχαριστω!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

stathis123 έγραψε:Μαγκες το εχω ρωτησει 4 φορα και κανεις δεν απανταει σε αυτο που ρωταω! Ποσο μας κρατανε μετα την ορκομοσια στο 575; Περναμε πεν εκει σωστα; Ποσο διαρκουν; Και αν ξερει κανεις τις ασκησεις που εχουμε μπορειτε να μου πειτε ποσες ειναι ποιες κτλ. Ευχαριστω!
Την 2 Ιουλίου 2010, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των οπλιτών Πεζοναυτών της 2010 Β' ΕΣΣΟ από το σχολείο προκεχωρημένης εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, διάρκειας 3 εβδομάδων, στην έδρα του 575 Τάγματος Πεζοναυτών στον Αυλώνα Αττικής.

Αυτοί που μπήκαν Μάιο δλδ, Οπότε υπολογίζεις.

PETROS

Δημοσίευση από PETROS »

Ασχετο διοικητης στην αυλωνα πεζοναυτες ποιος ειναι ξερετε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δυστηχώς και να γνώριζα εδώ μέσα δεν λέμε επίθετα στελεχών
Liakos

Δημοσίευση από Liakos »

Απολυθηκα προχτες απο το 575... Δηλωσα κ παρουσιαστηκα πεζοναυτης κ μετα απο 9 μηνες θητειας δηλωνω ακρως απογοητευμενος. Βισματα, μπουχεσες κ γιωταδες στη νοοτροπια ηταν η πλειοψηφια των εφεδρων που γνωρισα στον Αυλωνα, ιδιαιτερα αφοτου αυτος εγινε κ κεντρο... Αιτηθηκα να μετατεθω στο Βολο αλλα εφαγα ακυρο καθως η ειδικοτητα μου ειχε ελλειψη στο 575. Ασκησεις μας πιασανε πολλες. Χειμερινη, ελικοπτερια, θαλασσια, αποβασεις, πορεια-βολη...99% παπατζιλικι 1% ουσια...

Πηγαιντε πεζικο να γνωρισετε κανα μερος εκτος της Αθηνας... Καλη τυχη ευχομαι στο νεο διοικητη.
Λουκάς

Δημοσίευση από Λουκάς »

Με ξενέρωσες τώρα φίλε. Αν θες γράψε κάποια πράγματα παραπάνω.

Μπαίνω το Νοέμβριο στο 575. Είναι τόσο χάλια τα πράγματα; Γιατί λες 1% ουσία;

NEOS

Δημοσίευση από NEOS »

Παιδια γεια σας! Ειμαι απο χιο... Μου ηρθε το χαρτη να παρουσιαστω στην αυλωνα ! Οπλο/σωμα καταταξης: ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Τι ειμαι τωρα ; Ειχα δηλωσει πεζοναυτης οταν εκοψα την αναβολη. Τι με πηρανε πεζοναυτη η στα ΤΕΘΟΡΑΚΙΣΜΕΝΑ; Μια γρηγορη απαντηση θα μου ηταν πολυ χρισημη γιατι εχω μπερδευτει και αγχοθει μαζι.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 34
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πεζοναύτης είσαι. Εάν ήσουν Τεθωρακισμένα το χαρτί θα έλεγε ΚΕΤΘ - Τεθωρακισμένα.

Πριν 2 χρόνια μετακόμισε το 575 Τάγμα Πεζοναυτών από την Χαλκίδα στο ΚΕΤΘ στον Αυλώνα Αττικής.
stathis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι φιλε πεζοναυτη σε πηρανε ! Και εγω ειχα αυτην την απορια γιατι ειμαι στην ιδια κατασταση με εσενα ! Το ιδιο λεει και το δικο μου χαρτι!

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

575 Τάγμα Πεζοναυτών = Που ειναι το Hammer;
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GenerX »

Όσοι μπείτε Αυλώνα, καλό θα είναι να την κάνετε από εκεί. Εκτός αν θέλετε να μην έχετε κυριολεκτικά ούτε 30 λεπτά ελεύθερο χρόνο (εκτός αν κρυφτείτε πουθενά), να κάνετε διπλά και τριπλά νούμερα κοκ.

Πραγματικά το 575 είναι για κλάμματα.

Και να ξέρετε ένα πράγμα.

Το στρατόπεδο το λειτουργούν, το προσέχουν και το οργανώνουν οι φαντάροι. Αν με νοείτε...
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

GenerX τοσο χαλια ειναι αυλωνα; Ενας φιλος μου ηταν εκει αλλα ειχαμε επαφες στην αρχη μετα χαθηκαμε ισως γιαυτο δεν προλαβε να μου πει τις κακες (αν ειχε) εμπειριες του απο μεσα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες