Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dext

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από dext »

Καλησπερα, θελω να θεσω το εξης ερωτημα αν θελω να παω στρατο το νοεμβρη πρεπει να διακοψω την αναβολη μου τωρα, οκ μεχρι εδω, αν ομως το μετανιωσω πχ τον οκτωμβριο μπορω να ξαναπαρω αναβολη?
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Ναι μπωρεις για ενα χρονο να παρεις αλλα πρωτα πρεπει να παρουσιαστης και απο εκει θα τους πεις οτι θες αναβολη.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
dext

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από dext »

ok ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 97

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από 6μήνες εώς 2 χρόνια μπορείς να πάρεις από το στρατόπεδο μέσα αλλά να ξέρεις ότι θα είναι για ψυχολογικούς λόγους
RE:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από RE: »

Χαίρεται, η αναβολη μου ληγει το 2014 λογω σπουδων και θελω να κανω διακοπη αναβολης για να μπω Νοεμβριο. Μηπως ξερετε τι δικαιολογητικα χρειαζονται και μεχρι ποτε εχω προθεσμια να Τη διακοψω Μεσα στον ιουλιο για να παρουσιαστω το Νοεμβριο; Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

MΈχρι 31 Ιουλίου είναι η προθεσμία για να μπείς τον νοέμβριο και για να την κόψεις θα χρειαστείς την ταυτοτητά σου και χαρτί από την σχολή σου ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 21, 2010 1:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
LoC

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από LoC »

Γεια σας.
Τωρα που εχουν κλεισει οι γραμματειες, δεν μπορω να βγαλω χαρτι (πιστοποιητικο) απο τη σχολη, αλλα θελω να κοψω την αναβολη ως τις 31 . Γνωριζει κανενας αν μπορει να γινει αυτο χωρις το χαρτι απο τη σχολη[ή να το παω αργοτερα, οταν ανοιξει η σχολη];
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

Γίνεται απλά επειδή δεν θα έχεις πάει το χαρτί από την σχολή θα θεωρηθεί ότι έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής και όταν ανοίξει η σχολή σου θα πάρεις το χαρτί και θα το πας στην στρατολογία
SH

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από SH »

Γεια σας. Έχω πάρει αναβολή ενώ υπηρετούσα για ένα χρόνο. Θέλω όμως να τη διακόψω για να καταταγώ νωρίτερα.
Στο www.army.gr αναφέρει ''Χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας δεν διακόπτεται. Όσοι όμως στρατεύσιμοι έχουν λάβει αναβολή υγείας μεγαλύτερη των έξι μηνών και επιθυμούν την επανεξέταση της σωματικής τους ικανότητας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο, το οποίο Τους παραπέμπει στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών.''

Αυτό σημαίνει ότι αν κριθώ ικανός από την επιτροπή μπορώ να μπω νωρίτερα;

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

SH έγραψε:Γεια σας. Έχω πάρει αναβολή ενώ υπηρετούσα για ένα χρόνο. Θέλω όμως να τη διακόψω για να καταταγώ νωρίτερα.
Στο www.army.gr αναφέρει ''Χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας δεν διακόπτεται. Όσοι όμως στρατεύσιμοι έχουν λάβει αναβολή υγείας μεγαλύτερη των έξι μηνών και επιθυμούν την επανεξέταση της σωματικής τους ικανότητας, υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο, το οποίο Τους παραπέμπει στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών.''

Αυτό σημαίνει ότι αν κριθώ ικανός από την επιτροπή μπορώ να μπω νωρίτερα;

Ευχαριστώ

Aκριβώς
teo22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από teo22 »

Παιδια καλησπερα... Συγχαρητηρια για το φορουμ. Την δευτερα 04/10/2010 θα παω να κοψω την αναβολη λογο σπουδων η οποια εχει ακομα περιθωριο μεχρι 31/12/2012... Και εχω να κανω μερικες ερωτησεις...
1ποτε θα με παρουν φανταρο...
2οταν παω να κοψω την αναβολη τι θα πρεπει να εχω μαζι μου απο δικαιολογιτικα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

teo22 έγραψε:Παιδια καλησπερα... Συγχαρητηρια για το φορουμ. Την δευτερα 04/10/2010 θα παω να κοψω την αναβολη λογο σπουδων η οποια εχει ακομα περιθωριο μεχρι 31/12/2012... Και εχω να κανω μερικες ερωτησεις...
1ποτε θα με παρουν φανταρο...
2οταν παω να κοψω την αναβολη τι θα πρεπει να εχω μαζι μου απο δικαιολογιτικα;

1. Φεβρουάριο
2. Χαρτί από την σχολή
teo22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από teo22 »

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Επειδη τελιωσα τον ιουνιο τη σχολη. Ενδεχεται να πληρωσω καποιο προστιμο επειδη δεν εκοψα την αναβολη εκεινων των μηνα και την κωβο τωρα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διακοπή αναβολής

teo22 έγραψε:Σε ευχαριστω για την απαντηση σου... Επειδη τελιωσα τον ιουνιο τη σχολη. Ενδεχεται να πληρωσω καποιο προστιμο επειδη δεν εκοψα την αναβολη εκεινων των μηνα και την κωβο τωρα;

οχι
νικος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από νικος »

Γεια σας. Υπαρχει καποιο σαιτ που να εχει την αίτηση που συμπληρώνουμε για διακοπή της αναβολής?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης