ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

PAD έγραψε:Μολις μιλησα με ενα φιλο μου και μου ειπε οτι δεν ειναι 50 οι καμψεις και οι κοιλιακοι αλλα πρεπει να κανεις πανω απο 30 μεσα σε δυο λεπτα. Ισχυει αυτο;

ρε φίλε δες στην σελίδα 14 το μήνυμα του γιώργου. Που είναι υποψήφιος. Πρέπει να λέμε κάθε 10 λεπτά τα ίδια;
PAD

Δημοσίευση από PAD »

Ρε φιλε αλλο λεω εγω και αλλο λεει σε αυτη τη σελιδα! Ειπιδη ακουσα κατι διαγορετικο ρωταω αν ισχυει, χαλαρωσε λιγο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

GIWRGOS έγραψε:Ακουστε για να τα καταλαβετε ολοι εγω ειμαι 10αεσσο τωρα οποιος παει σαν εφεδρος αξιωματικος χανει αφτοματος να παει στης ειδικες δυναμη σαν στρατιωτης εκει εχεις την ευκαιρια να γινετε εφεδρος αξιωματικος στης ειδικες δυναμης και 8α παρετε περισσοτερα μορια τωρα ποσα μορια θα παρετε δεν ξερω εγω παντος περασα της εξετασεις και ειμαι υποψιφιος για τον εφεδρος αξιωματικος της ειδικες δυναμης εκει θα τρεξετε 3 γυρους το στρατοπεδο κοντα στα 3 χλμ και πρεπει να το κανεις σε 13,50 λεπτα αυτο ειναι το 20 μετα εχει καμσης εκει κανεις 50 και κοιλιακους 50 και περνετε 40 και τα δυο συνολικα απο τα 3 αγωνισματα θα παρετε 60 βαθμους μετα εχετε συνεντευξη που εκει αμα σας βαλουνε 20 και το τελευταιο πραγμα ειναι αυτοαξιωλογιση που εκει θα ψιφησετε ποιος ειναι καλυτερος για να παει στης ειδικες δυναμης και εκει ο πρωτος περνει 20 συνολικα απο ολα θα πρεπει να μαζεψεις 100 βαθμους αν καποιος εχει τελειωσει γνυμαστικη ακαδιμια περνει αλλα 10 παρα πανω μορια και πρεπει να εχετε και βισμα για να μπειτε αλλιως μενετε εξω εγω ειχα και το εβαλα για να μπω

Pad αν δεν διάβασες προσεκτικά τι λέει το μήνυμα δεν σου φταίω εγώ

Y. Γ 30 σωστές κάμψεις και 30 σωστούς κοιλιακούς μέσα σε 2 λεπτά δεν μπορεί να πάρει κάνενας οπότε ο φίλος σου παπατζιλίκια σου λέει

...
PAD

Δημοσίευση από PAD »

Ενταξει ευχαριστω πολυ. Και κατι τελευταιο, αν πας εισικες δυναμεις κανεις καποια αγωνισματα και αν θες μετα να πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις κανεις κ αλλα αγωνισματα η Κανεις μια μονο φορα τα αγωνισματα και για τα δυο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PAD έγραψε:Ενταξει ευχαριστω πολυ. Και κατι τελευταιο, αν πας εισικες δυναμεις κανεις καποια αγωνισματα και αν θες μετα να πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις κανεις κ αλλα αγωνισματα η Κανεις μια μονο φορα τα αγωνισματα και για τα δυο;

Άλλα αγωνίσματα κάνει κάποιος που θα πάει δόκιμος
DEA (K/D)

Δημοσίευση από DEA (K/D) »

Οι δεα ειδικών δυνάμεων μπορούν να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ;

Αν ναι, μέχρι πόσους μήνες μπορούν να μείνουν Κύπρο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

DEA (K/D) έγραψε:Οι δεα ειδικών δυνάμεων μπορούν να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ; Αν ναι, μέχρι πόσους μήνες μπορούν να μείνουν Κύπρο;

υπάρχει μονάδα ειδικών δυνάμεων στην κύπρο τώρα πόσο καιρό μπορείς να υπηρετήσεις δε το γνωρίζω
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

DEA (K/D) έγραψε:Οι δεα ειδικών δυνάμεων μπορούν να υπηρετήσουν στην ΕΛΔΥΚ; Αν ναι, μέχρι πόσους μήνες μπορούν να μείνουν Κύπρο;
Με Πολυ μεγαλο βισμα και παιρνεις τρελα φραγκα...

nikos

Δημοσίευση από nikos »

Αν εισαι ειδικες δυναμεις και πας δεα, αν κοπεις για δεα μετα γυρνας στις ειδυκες δυναμεις ή σε πανε πεζικο?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

nikos έγραψε:Αν εισαι ειδικες δυναμεις και πας δεα, αν κοπεις για δεα μετα γυρνας στις ειδυκες δυναμεις ή σε πανε πεζικο;
Αν εισαι ειδικες δυναμεις και πας ΔΕΑ δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε στηλουν ΣΒΕΚ... Αν κοπεις στη ΣΕΑΠ οτι και να εισαι εισαι κομμενος απο ΣΕΑΠ... Μετα Εισαι παραμενων μεχρι να τελειωσει η ΣΕΑΠ, στη σειρα μου επαιρνες 1 η 2 σαρδελες και εφευγες για καποια μοναδα Πεζικου
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Δηλαδη απο το να ρισκαρω να μη γυρισω στις ειδικες δυναμεις αν κοπω απο δεα καλυτερα να μη παω καθολου. Χρειαζομαι τα μορια γι αυτο, εσυ τι γνωμη εχεις?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

nikos έγραψε:Δηλαδη απο το να ρισκαρω να μη γυρισω στις ειδικες δυναμεις αν κοπω απο δεα καλυτερα να μη παω καθολου. Χρειαζομαι τα μορια γι αυτο, εσυ τι γνωμη εχεις;
Η γνωμη μου ειναι οτι οι επιλογες της ζωης του καθενος ειναι προσωπικη του υποθεση Και

το να Κανεις εσυ την επιλογη σε τετοιου ειδους δηληματα ειναι ισως η μοναδικη ελευθερια που εχεις στην ζωη σου...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos έγραψε:Δηλαδη απο το να ρισκαρω να μη γυρισω στις ειδικες δυναμεις αν κοπω απο δεα καλυτερα να μη παω καθολου. Χρειαζομαι τα μορια γι αυτο, εσυ τι γνωμη εχεις;

αν χρειάζεσαι τα μόρια μην δοκιμάσεις καν να πας δόκιμος ειδικοδυναμίτης. Πέρνουνε πολλούς λίγους
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Ενταξει ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Η επιλογή για ΥΕΑ γίνεται την πρώτη μέρα που σε ρωτάνε και τους λες σε ποιο σώμα θες να πας δόκιμος και μετά σου εξηγούνε την διαδικασία μην αγχώνεσαι

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Δεν μου έχει έρθει το χαρτί αλλά βρήκα απο το σάϊτ της στρατολογίας ότι παρουσιάζομαι σε ΚΕΤΘ και έχω επιλεγεί στα Τεθωρακισμένα,(προφανώς Αυλώνα;). Ωστόσο εγώ ήθελα να πάω ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις. Μου είχαν πει ότι μόνο αν παρουσιαστείς σε τμήμα πεζικού μπορείς να το κάνεις. Οτι δηλαδη αν είσαι πυροβολικό ή τεθωρακισμένα, δεν μπορείς να πας ΥΕΑ ειδικών. Ισχύει αυτό; Ή μπορω ακόμα να το δηλώσω όταν παρουσιαστώ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες