Πεζοναύτες: Εκπαίδευση - Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Magkas »

Ευχαριστω.
GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από GiorgosPZN »

Εχω μια ερωτηση ρε μαγκες. Οι Πεζοναυτες κανουν οτι και τα ΛΟΚ αλλα +αποβαση; . Ή γινετε και κατι αντιστοιχο της αποβασης στα ΛΟΚ; Και τελος που πιστευετε οτι ειναι πιο μαχιμα; Ευχαριστω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι κάνουνε και αποβάσεις οι πεζοναύτες για τους λοκατζήδες δεν ξέρω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 10, 2010 6:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Απο θεμα γυμναστικης και ασκησεων και πειθαρχιας; Βρισκοντε στα ιδια επιπεδα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι
GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ρωταω για της φημες που θελουνε τους Πεζοναυτες κατωτερους απο τα αλλα σωματα των Ε. Δ. Αν και εγω δε το πιστεβω αυτο...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από fideas emk »

Ναι ειπαμεΕικόνα

GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οκ ευχαριστω πολυ.
GiorgosPZN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και ενα τελευταιο γιατι δeν το βρηκα στο forum. Τι Ασκησεις ακριβως Περιλαμβανουν τα ΠΕΝ; Και καθε ποτε περνανε στιβο μαχης οι Πεζοναυτες. Οποιος γνωριζει ας μου πει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα σου λυθεί η απορία σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 10, 2010 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Magkas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Magkas »

Καλα κανεις δε ισχυει κατι τετοιο απλα επειδη πριν λιγα χρονια ειχαν βγει απο Τις Ε. Δ. Υπαρχουν αυτες οι φημες, πλεον εχουν ιδια εκπαιδευση Πανο κατω με τα αλλα σωματα των Ε. Δ.
νταρμος

Δημοσίευση από νταρμος »

ΤΕΟ7123 έγραψε:
έγραψε: Μαγκες μολις απολυθηκα απο τους πεζοναυτες και ενα εχω να σας πω, μην κολλατε πουθενα! Στην αρχη θα τα δειτε ολα, αλλα μετα απο κανενα μηνα θα ειστε τεντα. Η 50αρα ειναι γαματη, αλλα θελεις 3 μερες να σνελθεισ... Αποβασεις και αλλες παπατζεσ... Μουφες!305 λελε go home! Παρουσιαστηκα βολο και μετα αυλωνα 575 2ος λοχος. Κουρδοι, γαμησε τα! Αλλα περναει ο καιρος! Καλη θητεια μαγκες!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ;2ΟΣ ΛΟΧΟΣ 305 ΛΕΛΕ!

2ος λοχος αετων ρε!  θυμαστε ρε κουφαλες που τσιμπαγαμε στον παρνασο βραδιατικα, σταση αιχμαλωτου κλπ; Σιγα μη δεν θυμαστε Εικόνα LOL

Πεζοναύτης! έγραψε:Λοιπόν για να συνοψίσουμε λιγάκι.

1. Επιπλέον από τις παραπάνω ειδικότητες υπάρχουν και οι ΧΕΛίστες (χειριστές λέμβου) και οι σκοπευτές ακριβίας οι οποίοι πάνω στο μ-16α2 ή μ-4 έχουν προσαρμοσμένη διόπτρα.

2. Εγώ απολύθηκα απο τους Πεζοναύτες τον Μάρτιο στις 18 και είχα ειδικότητα Οδηγού - Διαβιβαστή. Πρακτικά η ειδικότητα που έχει κάθε Πεζοναύτης είναι πρώτα τυφεκειοφόρος και μετά οτιδήποτε άλλο (γραφέας, αρβχπ, διαβιβαστής, οπλουργός, τεχνίτης οχημάτων κλπ). Έχω βαρέσει κατι κουρδιλίκια άλλο πράγμα έχω τεντώσει 10ήμερο με κάθε μέρα τουλάχιστον 12 χιλιόμετρα περίπολο στο βουνό στο 575 που ήμουν και στη Μετάθεση πάνω στο Βόλο είχα τεντώσει στη σκοπιά κάτι 3ά -4αρτα νούμερα άλλο πράγμα και το πρώι στο γραφείο...

3. Η γυμναστική είναι συνήθως κάπου στο 7-8 χιλιόμετρα τρέξιμο τα πρωινά και μετά ακολουθούν ασκήσεις αλεξιπτωτιστού, κάμψεις, καθίσματα, κοιλιακοί. Με τον καιρό κάπως τη συνυθίζει κανείς...
Σκεφτείτε όμως να γυρνάς κομμάτια από τη σκοπιά ή το περίπολο, να είσαι άυπνος και μετά να σου λένε ώρα για γυμναστική και μετά εκπαίδευση και μετά το μεσημέρι φρουρά και μετά πάλι υπηρεσία. Γενικά είσαι ευχαριστημένος αν μαζεύεις κάπου στις 4 το πολύ 5 ώρες ύπνου... Να εύχεσαι να σου κάτσει κανένα φυλάκιο και όχι σπαστικός αρχιφύλακας (σπανίζουν πραγματικά οι καλοί) για να κοιμηθείς λιγάκι μετά την υπηρεσία σου...

4. Εκεί που θα έχεις συμπληρώσει κάπου στις 18-19 ώρες όρθιος και άυπνος θα νιώθεις αυτό το γνωστό κόψιμο πίσω στις πτέρνες. Να μην το ξεχάσω! Γυμναστική έχει και πριν την έξοδο, τουλάχιστον αυτό γίνεται στους Πεζοναύτες Για τους υπολοίπους Ειδικοδυναμίτες δεν ξέρω τί παίζει.

5. Μέσα στα παραπάνω είχα και την 305 και 306 (προυγούμενες σειρές) να μπαίνουν νωρίτερα το πρωί και να ξεκινάνε μπουνιές και κλοτσιές στους φοριαμούς και τα κρεβάτια φωνάζοντας φυσικά "ΟΡΘΙΟΙ ΝΕΟΙ! ΞΥΠΝΑΤΕ!). Ξυπνούσαμε και φυσικά βρίζαμε... Όσοι δεν άντεξαν έφυγαν...

στο 3 εχεις μεγαλο δικιο, αυτο ειδικα ειναι θανατος, εκπαιδευση ειδικων δυναμεων και 6 ωρες το πολυ υπνο καθε μερα.

στο 5 ... Αφου σε επαιρνε ρε ψαρακι αλλα αυτα ειναι που θα θυμασαι!

Πεζοναύτης!

Δημοσίευση από Πεζοναύτης! »

Ωραίο ψευδώνυμο διάλεξες φίλε μου. Γαμάτος τύπος! "Θα έρθω και θα έχουμε αναγούλες! "... Εγώ στο 575 ήμουνα στο ΛΔ με τον Φοβερό και Τρομερό Δρίτη των Διαβιβάσεων! Λογικά θα τον ξέρεις. Μέχρι όταν γύρισα κάτω στο Τάγμα μου τον Φλεβάρη αυτός που έχεις για ψευδώνυμο ανέλαβε τον 1ο Λόχο Νεοσυλλέκτων στο 575. Νομίζω οτι Δίκας στα ΚΕΝ και ΠΕΝ είναι το βατράχι ο Φοβερός και Τρομερός Τσού. ς που ήταν στο 505. Μπορεί να έκατσα το πολύ 3 μήνες στο 575 αλλά αυτό είναι το ΤΑΓΜΑ ΜΟΥ, χωρίς να θέλω να μειώσω το 505 και το 521. Είμαστε όλοι ΑΔΕΡΦΙΑ! Ο ένας θα πολεμήσει στο πλευρό του άλλου.

Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω ο Στρατός!
Ζήτω οι Δυνάμεις Πεζοναυτών!
panos commando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panos commando »

Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως εχει η εκπεδευση των πεζοναυτων; Μονο ασκησεισς αλεξιπτωτιστων κανεις; Γιατι μου εχουν πει οτι κανεις λιγο απολα και αερα και θαλασσα και ξηρα και βουνο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δες στις προηγούμενες σελίδες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες