Ποιό είναι το όνειρο της ζωής σας;
Μαρια ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα πλεον που ουτε μια πιθανοτητα δεν θα εχω για να μπω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Για ολους μας ειιναι δυσκολα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι
Το βυσμα ποτε δεν πεθαινει. Μην απελπιζεστε!
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
εσενα μαρια το ονειρο της ζωης σου ειναι να μπεις εποπ; Δηλ;ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Για ολους μας ειιναι δυσκολα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ
Δεν εχουνε ολοι βυσματα. Αλα υπαρχουνε και αλοι που και να εχουν βυσμα δεν το χρησημοποιουν γιατι μειναι τημιοιkampf έγραψε:Το βυσμα ποτε δεν πεθαινει. Μην απελπιζεστε!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Το ονειρο μου ειναι να πιασω το τζοκερ μετα απο τζακ-ποτ 20 εβδομαδων. Γιατι αμα ειναι να το πιασουμε να παρουμε καμμια 20αρια μυρια, μη παρουμε πενταροδεκαρες (ειμαι πολυ large, το ξερω) [LOL] ζηταω πολλα ρε παιδια; Και για να μιλησουμε σοβαρα το μεγαλο μου ονειρο ειναι να φτιαξω μια ομορφη οικογενεια με τη γυναικα της ζωης μου και να μπορω σαν συζυγος στην αρχη και αν αξιωθω σαν πατερας μετα να προσφερω στην οικογενεια μου μια ζωη ομορφη, δημιουργικη με καλη οικονομικη κατασταση-γιατι στους καιρους που ζουμε, ειναι απο τα πλεον σημαντικα-, γενικα να της προσφερω μια καλη ζωη.(αυτο με το τζοκερ μηπως να το ξανασκεφτω) ;[LOL]
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Το τζοκερ και αν ειναι απιαστο ονειρο... 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Κατω τα χερια απο το τζοκερ μου [LOL]
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Εμενα το ονειρο μου ειναι να δω μια Ελλαδα των παλιων αξιων και των Ηρωων. Μια Ελλαδα απαλλαγμενη απο καθε λογης Αμερικανια και τους νεοελληνες αφυπνισμενους πατριωτες σωστους ανθρωπους με ηθος και οχι βολεψακηδες, ρουφιανους, φιλοχρηματους, θυματα του lifestyle και του υλιστικου ψευτικου κοσμου που βελουδινα εχει περασει η Αμερικη στις συνειδησεις ως σωστου τροπου ζωης. Ζηταω πολλα ε?
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
kampf έγραψε:Εμενα το ονειρο μου ειναι να δω μια Ελλαδα των παλιων αξιων και των Ηρωων. Μια Ελλαδα απαλλαγμενη απο καθε λογης Αμερικανια και τους νεοελληνες αφυπνισμενους πατριωτες σωστους ανθρωπους με ηθος και οχι βολεψακηδες, ρουφιανους, φιλοχρηματους, θυματα του lifestyle και του υλιστικου ψευτικου κοσμου που βελουδινα εχει περασει η Αμερικη στις συνειδησεις ως σωστου τροπου ζωης. Ζηταω πολλα ε;
Πολλά τα ζητάνε το θεμα ειναι το τι κάνεις

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εμενα το ονειρο μου ειναι να μπω σσε μετα θα βρω αλλο
3 Ονειρα εχω 1) Να περσαω την ΜΥΚ 2) Να διωξουμε τους Αλβανους κλπ) 3) Να παρουμε την Κωσταντινουπολη αυτον τον αιωνα
αυτο ακριβως νιαθω κι εγω. Με εξεφρασες. Εχω σιχαθει. Ξεχασες την κατινιά, που δε μας την εχει περασει η αμερικη. Αλλα μην απαξιωνουμε τελειως το προοδευτισμο.kampf έγραψε:Εμενα το ονειρο μου ειναι να δω μια Ελλαδα των παλιων αξιων και των Ηρωων. Μια Ελλαδα απαλλαγμενη απο καθε λογης Αμερικανια και τους νεοελληνες αφυπνισμενους πατριωτες σωστους ανθρωπους με ηθος και οχι βολεψακηδες, ρουφιανους, φιλοχρηματους, θυματα του lifestyle και του υλιστικου ψευτικου κοσμου που βελουδινα εχει περασει η Αμερικη στις συνειδησεις ως σωστου τροπου ζωης. Ζηταω πολλα ε;
εμενα ονειρο μου ειναι να γινω μηχανικος Μεσω στυα Στη βαση της πα που ειναι κοντα μου, και να γινει το ελληνικο σχολειο πιο ουσιαστικο, μακρια απο κουφιες γνωσεις , ιστοριες για αγριους και για Να τριτωσει Ψυχρη αξιολογηση των μαθητων επιτελους.

- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Επισεις καλο θα ηταν να ειναι ανοιχτες περισοτερες πορτες για οσους θελουν να μπουν σε στρατιωτικες σχολες, να μιν μπαινουν με βαση αυτα που εγραψαν στης πανελληνιες... Αξιωματικους θελει ο στρατος οχι ξερολες...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Δεν είσαι σωστός. Να ξέρεις πόσα παιδιά που τα θεωρείς "ξερόλες" είναι μαχήμια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης