Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικό (2010)
Ποτε υπολογιζετε οτι θα βγει προκυριξει και επ. Οπ ναυτες;
και μια συμβουλη. Πιστεβετε οτι αξηζη να παω επ. Οπ στο Π. Ν μονο για να παω ο. Υ. Κ?
και μια συμβουλη. Πιστεβετε οτι αξηζη να παω επ. Οπ στο Π. Ν μονο για να παω ο. Υ. Κ?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
Η επομενη προκυρηξη εποπ ναυτικου θα αργησει λιγο. Ουκ πηγαινεις και μεσο στρατους ξηρας. Εγω παντος δεν θα σου προτεινα αν διαλεξεις καποια ειδικοτιτα που θα σου αρεσει και να μην βασιζεσαι στο ονειρο του ουκα...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
πως ξερεις οτι θα αργησει; Στο ειπε κανεις απο το υπουργειο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Η επομενη προκυρηξη εποπ ναυτικου θα αργησει λιγο. Ουκ πηγαινεις και μεσο στρατους ξηρας. Εγω παντος δεν θα σου προτεινα αν διαλεξεις καποια ειδικοτιτα που θα σου αρεσει και να μην βασιζεσαι στο ονειρο του ουκα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Λογο οικονομικων προλβληματων που υπαρχουν... Επισης σημερα μου ειπε και ενα παιδι που ειναι στο πολεμικο ναυτικο αρμενιστης οτι θα αργησει να βγει προκυρηξη... Οποτε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Ναι γιατί υπάρχει μέγαλος ανταγωνισμός στο πολεμικό ναυτικό. Δημήτρη σου είπε ότι στην προηγούμενη προκήρυξη μείνανε κενές θέσεις; Εγώ πιστεύω θα ξαναβγεί γιατί θέλουνε να καταργήσουνε και την θητεία
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δεν εχει σημασια αν εχουν ελιψεις η οχι... ακομα μου ειπε οτι δεν κανουν ταξιδια λογο ελιψη χρηματων... εδω δεν γινονται ασκησεισ... ΤΠτ... οποτε μην περιμενετε ευκολα να βγει προκυρηξη...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω ομως δεν ειπα οτι δεν θα ξαναβγει προκυρηξη αλλα θα αργησει να βγει... 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Με αυτα που γινονται εγω βλεπω να ξαναβγαινουν προκυρηξεις με το καλο του χρονου τετοια εποχη... αν ολα εχουν παει καλα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
Επειδη ημουν ενα μηνα μεσα εμαθα καποια πραγματα! Πιθανων να βγει προκυρηξη τον σεπτεμβρη και να μν ξαναβγει προκυρηξη τα επομενα χρονια. Δλδ να παρει μια σειρα ακομα. Αλλα αυτο που ακουγεται περισσοτερο ειναι να μν ξαναπαρει επ. Οπ και να επαναφερει τους κληρωτους. Ηδη βγηκε αποφαση, τον αυγουστο να γινει το ναυτικο 14 μηνες.
-
- Στρατιώτης
- Επάγγελμα: ΕΠΟΠ
Απο οσο ακουγαμε οσο ειμασταν προπαιδευση αυτης της σειρας εποπ στο ΠΝ μας ειχε αναφερει ο δοιηκιτης οτι θα ξαναπαρουνε συντομα δλδ υπολογιζετε να βγαλει νεα προκυριξη αυτο το καλοκαιρι. Τιποτα δεν επισημο ακομα παντος μονο λογια του αερα.
Συμφωνώ με τον Κωστή. Προχθές όμως μας είπε ένας κελευστής Επ. Οπ ότι θα ξαναβγεί κατά αρχές του άλλου έτους...
ANNIA έγραψε:Συμφωνώ με τον Κωστή. Προχθές όμως μας είπε ένας κελευστής Επ. Οπ ότι θα ξαναβγεί κατά αρχές του άλλου έτους...
Συγνωμη τι ειδικοτητα εχεις;
-
- Στρατηγός
Αννια σου εστειλα στο καταλληλο θεμα... Ορκιστηκες; Πως τα βρηκες τα πραγματα μεχρι τωρα;ANNIA έγραψε:Συμφωνώ με τον Κωστή. Προχθές όμως μας είπε ένας κελευστής Επ. Οπ ότι θα ξαναβγεί κατά αρχές του άλλου έτους...
Dum spiro spero
Σηματορίνα
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Αν τον ξαναδεις πες τ αν γνωριζει και για τα αλλα σωματα...ANNIA έγραψε:Συμφωνώ με τον Κωστή. Προχθές όμως μας είπε ένας κελευστής Επ. Οπ ότι θα ξαναβγεί κατά αρχές του άλλου έτους...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες