για οπλιτες που ειναι μακρια απο τα σπιτια τους μιλουσα και γω. Εγω παντως προσωπικα εβαλα μεσο για να βγω απο νοσοκομειο για μια απλη εξετασηXxMikexX έγραψε:για καποιον που βρισκεται σε μοναδα του εβρου η εχει να δει τους γονεις του πολυ καιρο η δεν του αρεσει η μοναδα του και κανει θεατρο ναι του αρεσει. Εγω τους το ελεγα ενιωθα πολυ ασχημα εκει μεσα... Ηταν και ενα παλικαρι που ειχε πεσει απο μηχανακι και του εχει ανοιξει το προσωπο και εκανε ραματα και γενικα εβλεπα καποια περιστατικα και ειχα ψυχοπλακοθει... Τους ελεγα ρε παιδια να κανω την εξεταση σε 10 μερες αλλα. Ενταξει δεν πειραζει ολα αυτα πλεον περασανε... Πλεον σε λιγες μερες θα ειμαι πολιτης.cristina έγραψε:Παντως για μερικους Οπλιτες αυτο δηλ η παραμονη σε νοσοκομειο ειναι το καλυτερο τους.
με το παραπανω ποστ μου δεν κατακρινω τους γιατρους ισα ισα που ειναι αστερια ολοι γιαυτο και ειναι εκει μεσα! Απλα το συστημα θελει περισσοτερη οργανωση...
Ατύχημα εν ώρα άσκησης
Ατύχημα εν ώρα άσκησης
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Ατύχημα εν ώρα άσκησης
cristina έγραψε:για οπλιτες που ειναι μακρια απο τα σπιτια τους μιλουσα και γω. Εγω παντως προσωπικα εβαλα μεσο για να βγω απο νοσοκομειο για μια απλη εξετασηXxMikexX έγραψε:για καποιον που βρισκεται σε μοναδα του εβρου η εχει να δει τους γονεις του πολυ καιρο η δεν του αρεσει η μοναδα του και κανει θεατρο ναι του αρεσει. Εγω τους το ελεγα ενιωθα πολυ ασχημα εκει μεσα... Ηταν και ενα παλικαρι που ειχε πεσει απο μηχανακι και του εχει ανοιξει το προσωπο και εκανε ραματα και γενικα εβλεπα καποια περιστατικα και ειχα ψυχοπλακοθει... Τους ελεγα ρε παιδια να κανω την εξεταση σε 10 μερες αλλα. Ενταξει δεν πειραζει ολα αυτα πλεον περασανε... Πλεον σε λιγες μερες θα ειμαι πολιτης.cristina έγραψε:Παντως για μερικους Οπλιτες αυτο δηλ η παραμονη σε νοσοκομειο ειναι το καλυτερο τους.
με το παραπανω ποστ μου δεν κατακρινω τους γιατρους ισα ισα που ειναι αστερια ολοι γιαυτο και ειναι εκει μεσα! Απλα το συστημα θελει περισσοτερη οργανωση...
και εγω για να βγω απο το νοσοκομειο επεσε τηλεφωνο αλλιως... Θα καθομουν κανεναν μηνα μεσα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες