Συμπεριφορά ανωτέρων προς ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rafale »

Ελενα έγραψε: Ο καθενας εχει την προσωπικα του κ δεν την μειωνει κανενας αν εσυ τα εχεις καλα με τον ευτο σου. Οπως κ σε ολες τις δουλειες ετσι κ στον στρατο υπαρχει η ιεραρχεια κ υπακους του ανωτερους σου. Μου κανει εντυπωση που καποιοι αντρες ''κλαιγονται'' ενω εχουν παει Στρατο κ εχουν δει πως λειτουργουν τα πραγματα, αλλα μαλλον περασαν μια ευνοικη θητεια κ νομιζαν οτι ετσι θα ειναι κ οι ΕΠΟΠ. Απαιτουμε οι ΕΠΟΠ ευνοικη μεταχειρηση αλλα μην γελιομαστε ενα μεγαλο ποσοστο που μπαινει εχει κατακρεουργηση των θεσμο που θελωντας κ μη αυτη θα ειναι η συμπεριφορα.
την προσωπικοτητα οταν μπαινεις στο στρατο ελενα απλα την ξεχνας. Απλα την βλεπεις να την ποδοπατουν. Και ετσι σταματας να ασχολησαι με την προσωπικοτητα σου και εχεις να κανεις με τα περι στρατου Τις απαιτησεις και τις ευθυνες που εχουν οι ανωτεροι σου απο σενα. Επισης κοιτας μη κανεις καμια βλακεια ς αυτο που εχεις αναλαβει και σε κυνηγανε φ και κ. Και αν εχεις και κανενα δκτη στραβο τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα. Οι αλλες οι δουλειες και η ιεραρχια δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την ιεραρχια του στρατου. Οι αντρες δεν κλαιγονται ακριβως απλα δεν μπορουν την πιεση και το ολο συστημα του στρατου και αποχωρουν. Δεν ειναι ολοι οι χαρακτηρες ανδρων το ιδιο. Αλλοι αντεχουν και αλλοι οχι. Συμφωνω για πιο ευνοικη μεταχειριση των εποπ αλλα σε σχεση με τους αλλους θεσμους επυ εμθ. Οχι γενικα καθως στο στρατο βρισκεσαι και οχι σε εργοστασιο. Η Λειτουργεις στρατικοποιημενα και πορευεσαι με το ολο συστημα η χαιρετας στρατιωτικα και αποχωρεις.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οι περισσοτεροι που αποχωρουν απο το στρατο ποτε δεν ηταν στην πραγματικοτητα ενταγμενοι στους κολπους του στρατου. Προτιμουν ανεργοι και να τρωνε ψωμι κι ελια που λενε παρα να συνεχισουν κατι που ισως τους οδηγησει σε ψυχικη καταστροφη και καλα κανουν και φευγουν
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Σε καθε επαγγελμα κ αν βρισκεσαι αν κανεις καποια βλακεια εννοειται οτι θα σε κυνηγησουν, αυτο δεν γινετε μονο στον στρατο. Οσον αφορα την προσωπικοτητα σου δεν σημαινει οτι επειδη κοιταζεις να βγαλεις εις περας τις υποχρεωσεις που σου εχουν ανατεθει την μειωνεις παραλληλα. Σε καθε επαγγελμα κ αν εισαι ο ανωτερος σου εχει απαιτησεις απο εσενα. Το λαθος των στατιωτικων ειναι οτι το εχουν παρει πατριοτικα το ολο θεμα. Πηγαινεις κανεις την δουλεια σου κ οταν γυριζεις στο σπιτι σου οι πορτες κλεινουν, εισαι εσυ κ η οικογενεια σου!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ελενα έγραψε:Σε καθε επαγγελμα κ αν βρισκεσαι αν κανεις καποια βλακεια εννοειται οτι θα σε κυνηγησουν, αυτο δεν γινετε μονο στον στρατο. Οσον αφορα την προσωπικοτητα σου δεν σημαινει οτι επειδη κοιταζεις να βγαλεις εις περας τις υποχρεωσεις που σου εχουν ανατεθει την μειωνεις παραλληλα. Σε καθε επαγγελμα κ αν εισαι ο ανωτερος σου εχει απαιτησεις απο εσενα.Το λαθος των στατιωτικων ειναι οτι το εχουν παρει πατριοτικα το ολο θεμα. Πηγαινεις κανεις την δουλεια σου κ οταν γυριζεις στο σπιτι σου οι πορτες κλεινουν, εισαι εσυ κ η οικογενεια σου!

υπηρετείς την πατρίδα σου. Δηλαδή πως πρέπει να το πάρεις;
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Εγω συνεχιζω να λεω οτι η μιση δουλεια στο στρατο ειναι η συναδελφικοτητα (δηλ. Αυτο που λειπει απο τους κολπους του ΕΣ) και η αλλη μιση ειναι η βιτρινα (χαιρετας τον ανωτερο κτλπ)

Ο ελληνικος στρατος εχει μεινει πισω σε νοοτροπια, αν δεν τα βρισκουμε σαν συναδελφοι στην ειρηνη φανταστητε τι θα γινοταν σε ενα πολεμο...
Αυτο δεν σημαινει οτι σα υπαξ ή κατωτερος αξιωματικος θα κανει οτι θελει, υπαρχουν και κανονισμοι και οι διαταγες της υπηρεσιας μας.

Παρ ολα αυτα οι μισθοι ειναι πολυ καλοι... Σε σχεση με εναν υπαλληλο σε ιδιωτικη επιχειρηση και δεν μιλαω για διευθυντες και προισταμενους...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ελενα έγραψε: Οσον αφορα την προσωπικοτητα σου δεν σημαινει οτι επειδη κοιταζεις να βγαλεις εις περας τις υποχρεωσεις που σου εχουν ανατεθει την μειωνεις παραλληλα. Σε καθε επαγγελμα κ αν εισαι ο ανωτερος σου εχει απαιτησεις απο εσενα. Το λαθος των στατιωτικων ειναι οτι το εχουν παρει πατριοτικα το ολο θεμα. Πηγαινεις κανεις την δουλεια σου κ οταν γυριζεις στο σπιτι σου οι πορτες κλεινουν, εισαι εσυ κ η οικογενεια σου!
το θεμα ειναι οτι δεν μειωνεις εσυ τη δικη σου προσωπικοτητα αλλα οι αλλοι κι αυτο ειναι που ποναει. Ετσι σιγα σιγα χανεις την αυτοεκτιμηση σου. Επιμενω πως δεν ειναι το ιδιο απο πλευρας συμπεριφορων κλπ. Οπως τα αλλα επαγγελματα. Ολοι οι στρατιωτικοι ανεξαιρετως θεσεως και βαθμου δεν το εχουν παρει καθολου πατριωτικα. Ειναι η πορωση που ερχεται με τα χρονια. Απλα αυτη ειναι η ζωη τους. Δεν ειναι ολοι οι στρατιωτικοι να κλεινουν πισω την πορτα και να ειναι Αυτοι Κι Οι οικογενειες τους.. Καθως ειναι σε ετοιμοτητα καθε στιγμη Σε καθε τηλεφωνημα απο το δκτη τους να μπουν μεσα. Δεν ειναι 8ωρο ο στρατος ελενα. Τελειωνεις ωραριο και φευγεις. Και αυτο πρεπει να το γνωριζεις Αφου Εισαι ενστολη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Μάιος 25, 2010 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Δεν λεω οτι ολοι οι στρατιωτικοι το εχουν παρει πατριωτικα αλλα ενα σεβαστο ποσοστο ναι. Εγω δουλευα σε ιδιωτικη τραπεζα την πιεση κ τις φωνες που ειχαμε σε καθημερινη βαση απο τον διευθυντη μας δεν περιγραφεται, οσον αφορα το ωραριο απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα που δεν θεωρειται υπερωρια (οσοι ξερουν καταλαβαν πια τραπεζα λεω). Παραιτηθηκα γιατι ο συντροφος μου ειναι αξιωματικος κ πηγα ΕΠΟΠ για να εχουμε καποτε την συνηπηρετηση. Τωρα ως ΕΠΟΠ δεν εχω αντιμετωπιση κατι κ κανεναν που να αισθανθω οτι με μειωνει μπορει να μην ετυχε μεχρι τωρα. Εγω προσωπικα δεν πηγα να υπηρετησω την πατριδα, δεν ξερω πως ακουγεται αλλα αυτη ειναι η αληθεια κ πολλα ατομα στην μοναδα μου πανω κατω για την αξασφαλιση τους μπηκαν η για τον ιδιο λογο που μπηκα κ εγω και μην αρχισουμε οτι κατι τετοια ατομα καταστρεφου το στρατευμα γιατι εγω θα πω το αντιθετο κατι πορωμενη καταστρεφουν τον στρατο με τα οπισθοδρομικα κ κολλημενα μυαλα. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο στρατος εχει γινει μια επιχ/ση δεν ειναι λειτουργημα κ υπηρετω την πατριδα οπως λενε μερικοι. Οποιος αισθανετε οτι θελει να κανει λειτουργημα να ζητησει κ να μην πληρωνετε να δεις πως τοτε θα εξαφανιστουν ολοι.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ελενα έγραψε: Παραιτηθηκα γιατι ο συντροφος μου ειναι αξιωματικος κ πηγα ΕΠΟΠ για να εχουμε καποτε την συνηπηρετηση. Τωρα ως ΕΠΟΠ δεν εχω αντιμετωπιση κατι κ κανεναν που να αισθανθω οτι με μειωνει μπορει να μην ετυχε μεχρι τωρα. Εγω προσωπικα δεν πηγα να υπηρετησω την πατριδα, δεν ξερω πως ακουγεται αλλα αυτη ειναι η αληθεια κ πολλα ατομα στην μοναδα μου πανω κατω για την αξασφαλιση τους μπηκαν η για τον ιδιο λογο που μπηκα κ εγω και μην αρχισουμε οτι κατι τετοια ατομα καταστρεφου το στρατευμα γιατι εγω θα πω το αντιθετο κατι πορωμενη καταστρεφουν τον στρατο με τα οπισθοδρομικα κ κολλημενα μυαλα. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο στρατος εχει γινει μια επιχ/ση δεν ειναι λειτουργημα κ υπηρετω την πατριδα οπως λενε μερικοι. Οποιος αισθανετε οτι θελει να κανει λειτουργημα να ζητησει κ να μην πληρωνετε να δεις πως τοτε θα εξαφανιστουν ολοι.
γνωριζω απο συγγενικο μου προσωπο το ωραριο της τραπεζας και της συνθηκες εργασιας. Τωρα απο τραπεζα να πας εποπ ξερω εγω ; Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλος τροπος ζωης το ενα και αλλο το αλλο. Γιατι ο στρατιωτικος δεν κανει επαγγελμα ειναι τροπος ζωης. Αλλοι πανε στο στρατο για τα οικονομικα και τη μονιμοτητα εσυ πηγες απλα για μια συνυπηρετηση. Στο στρατο πανε αυτοι που το αγαπουν που το θελουν. Εσυ απο τραπεζα στη στολη; Ξερεις δεν μπορει η καθεμια να σηκωσει το βαρος της στολης. Και αυτο φαινεται Οταν λες οτι "δεν πηγες να υπηρετησεις τη πατριδα" γι αυτο φυσικα και ο θεσμος παει κατα διαολου. Γιατι αυτο θα το δειξεις και μεσα στη μοναδα σου. Κακως που Πολυ κακως που υπαρχει αυτη η νοοτροπια για εξασφαλιση χρηματων και μονιμοτητας απ ολους τους στρατιωτικους οχι μονο απο εποπ. Ο ανθρωπος που Κανει την επιλογη του σε στρατιωτικες σχολες πρεπει να το γουσταρει Και οχι να το κανει για συγκεκριμενους σκοπους. Αυτοι που το κανουν ειναι λιγοι ενω Οι αλλοι ειναι πολλοι και αυτο εχει σαν συνεπεια οι μεν να βλεπουν ως κομπλεξικους και πορωμενους τους δε. Κι ετσι χαλαει η ισορροπια. Η γνωμη μου ειναι να Καθοσουν στη τραπεζα ωραια και καλα και να αφηνες τη θεση για καποια αλλη που γουσταρει περισσοτερο. Ατομα που βλεπουν το στρατο σαν επιχειρηση δεν θα επιβιωσουν στο στρατο. Και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για να καταλαβεις τι εννοω. Γι αυτο κι ο θεσμος των εποπ δεν εχει νοημα να υπαρχει. Γιατι οι περισσοτεροι σκεφτονται ετσι. Καλη τυχη σου ευχομαι γιατι θα την χρειαστεις

Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Ο θεσμός των ΕΠΟΠ πάει κατά διαόλου γιατί μπαίνουν άτομα αγράμματα με την λογική που λες και εσύ « Επειδή το γουστάρουμε» Εγώ πήγα για την συνυπηρέτηση αλλά μπήκα σε ειδικότητα που έχω σπουδάσει. Ποσό συνειδητοποιημένο είναι ένα 18 χρόνο που επιλεγεί να μπει σε Στρατιωτική σχολή και να λέμε ότι μπήκε γιατί το γουστάρει. Να μπεις επειδή έχεις τις κατάλληλες γνώσεις Ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτή την νοοτροπία. Στο εξωτερικό πρώτα φοιτούν σε Πανεπιστήμια Και μετά μπαίνουν στο Στρατό. Εμείς μπαίνουμε γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

Ο θεσμός των ΕΠΟΠ πάει κατά διαόλου γιατί μπαίνουν άτομα αγράμματα με την λογική που λες και εσύ « Επειδή το γουστάρουμε» Εγώ πήγα για την συνυπηρέτηση αλλά μπήκα σε ειδικότητα που έχω Σπουδάσει. Ποσό συνειδητοποιημένο είναι ένα 18 χρόνο που επιλεγεί να μπει σε Στρατιωτική σχολή και να λέμε ότι μπήκε γιατί το γουστάρει. Να μπεις επειδή έχεις τις κατάλληλες γνώσεις Ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτή την νοοτροπία. Στο εξωτερικό πρώτα φοιτούν σε Πανεπιστήμια Και μετά μπαίνουν στο Στρατό. Εμείς μπαίνουμε γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από illy »

Βρε Χριστινα κολλας σε μια λεξη... εννοω οτι το κυριο μελημα σου οταν μπαινεις στο κεν ειναι να κανεις τη βασικη σου εκπαιδευση κ απο κει κ περα στην μοναδα οταν πας κανεις τη δουλεια σου οσο πιο σωστα μπορεις κ τελος...
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ελενα έγραψε: Ο θεσμός των ΕΠΟΠ πάει κατά διαόλου γιατί μπαίνουν άτομα αγράμματα με την λογική που λες και εσύ « Επειδή το γουστάρουμε» Εγώ πήγα για την συνυπηρέτηση αλλά μπήκα σε ειδικότητα που έχω σπουδάσει. Ποσό συνειδητοποιημένο είναι ένα 18 χρόνο που επιλεγεί να μπει σε Στρατιωτική σχολή και να λέμε ότι μπήκε γιατί το γουστάρει. Να μπεις επειδή έχεις τις κατάλληλες γνώσεις Ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτή την νοοτροπία. Στο εξωτερικό πρώτα φοιτούν σε Πανεπιστήμια Και μετά μπαίνουν στο Στρατό. Εμείς μπαίνουμε γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

Ο θεσμός των ΕΠΟΠ πάει κατά διαόλου γιατί μπαίνουν άτομα αγράμματα με την λογική που λες και εσύ « Επειδή το γουστάρουμε» Εγώ πήγα για την συνυπηρέτηση αλλά μπήκα σε ειδικότητα που έχω Σπουδάσει. Ποσό συνειδητοποιημένο είναι ένα 18 χρόνο που επιλεγεί να μπει σε Στρατιωτική σχολή και να λέμε ότι μπήκε γιατί το γουστάρει. Να μπεις επειδή έχεις τις κατάλληλες γνώσεις Ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αυτή την νοοτροπία. Στο εξωτερικό πρώτα φοιτούν σε Πανεπιστήμια Και μετά μπαίνουν στο Στρατό. Εμείς μπαίνουμε γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
αν θες να μιλησουμε αντικειμενικα δεν περιμενα σαν εποπ που εισαι να κατακρινεις το θεσμο και τους συναδελφους σου βαζωντας ως κριτηριο το οτι ειναι αγραμματοι οπως λες. Αλλα συνυπολογιζω την ειλικρινεια σου και την αντικειμενικοτητα σου το εστω λιγο διαστημα που ανηκεις στην οικογενεια του στρατου. Η ειδικοτητα που εχεις δεν θα σου απαγορευσει ξερεις να συμμετεχεις σε ολα τα του στρατου (πορειες, ασκησεις, παρελασεις κλπ) το οτι δεν γινεται ενα ξεκαθαρισμα και αλλαγη κριτηριων οσο αφορα το τροπο εισαγωγης των εποπ δεν φταινε ξερεις οι εποπ αλλα οι εκαστοτε κυβερνησεις που δεν αλλαζουν μερικα πραγματα. Και αυτο βεβαια για ψηφοθηρικους λογους. Η καφριλα του καθενος να θυμασαι Οτι δεν υπολογιζει αν εχεις πτυχια η οχι. Καφροι υπαρχουν και με πτυχια στο στρατο οποτε δεν μπορουμε να το βαλουμε ως κριτηριο

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

illy έγραψε:Βρε Χριστινα κολλας σε μια λεξη... Εννοω οτι το κυριο μελημα σου οταν μπαινεις στο κεν ειναι να κανεις τη βασικη σου εκπαιδευση κ απο κει κ περα στην μοναδα οταν πας κανεις τη δουλεια σου οσο πιο σωστα μπορεις κ τελος...
εσυ παλι ποτε βρεθηκες εδω; Ποτε μιλησαμε εδω καλε εμεις;Εικόνα

Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Εγώ δεν μίλησα για καφρίλα μίλησα για το πως λειτουργούν κάποιοι ΕΠΟΠ από εμάς. Δεν μπορεί το 2010 να ζητάς από ένα νέο παιδί να βάλει μια υπογραφή και να σου βάζει σταυρό. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα αλλά μου είπε ότι είναι απόφοιτος γυμνασίου και το έβγαλε με το ζόρι μόνο και μόνο για να πάρει το πτυχίο να μπει ΕΠΟΠ γιατί είναι Πωρωμένος με τον στρατό. Τώρα καταπιάνομαι από ένα παράδειγμα μπορεί να είναι και ο μοναδικός, μπορεί να είναι τέλειος σε αυτό που κάνει αλλά που ξέρουν και αυτοί που λένε για εμάς ότι καταστρέφουμε τον στρατό, επειδή δεν μπήκαμε γιατί πραγματικά το θέλαμε αλλά μπήκαμε για άλλο σκοπό ότι δεν είμαστε καλή στην δουλεία μας και πραγματικά έχω κουραστεί να το ακούω! Είμαι στον οικονομικό τομέα δεν μπλέχτηκα ούτε με ΠΖ, ΤΘ, ΠΒ κ συναφή Γιατί Ήθελα να κάνω αυτό που σπούδασα. Δεν αντιμετωπίζω προς το πάρων καμιά δυσκολία γιατί δεν κάνω κάτι έξω από τα νερά μου και με τους ανώτερους μου έχω μια αξιοπρεπή συνεργασία, δεν ξέρω τι αντιμετώπιση έχουν άλλοι ΕΠΟΠ σε αλλά σώματα-όπλα αλλά μιλώ πάντα για έμενα. Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι ανήκουν στα παραπάνω σώματα πρέπει να είναι και αγράμματοι επειδή έχουν να κάνουν σχέση με όχι τόσο διοικητικής Φύσεως και σαν δικαιολογία να μου λένε Ότι στο πόλεμο τα γράμματα δεν χρειάζονται! Ποτέ όμως δεν κρίνω κάποιον όπως αναφέρθηκε για τις γνώσεις τους γιατί για χιλίους δυο λογούς μπορεί να μην κατάφερε να σπουδάσει Αλλά είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια και δεν μπορεί έμενα ο καθένας να μου λέει ότι κάτι άτομα σαν και εμάς θα καταστρέψουμε τον στρατό ενώ υπάρχουν πωρωμένα άτομα με αυτό που ούτε υπογραφή ξέρουν να βάζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Μάιος 27, 2010 4:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ελενα έγραψε:
Εγώ δεν μίλησα για καφρίλα μίλησα για το πως λειτουργούν κάποιοι ΕΠΟΠ από εμάς. Δεν μπορεί το 2010 να ζητάς από ένα νέο παιδί να βάλει μια υπογραφή και να σου βάζει σταυρό. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα αλλά μου είπε ότι είναι απόφοιτος γυμνασίου και το έβγαλε με το ζόρι μόνο και μόνο για να πάρει το πτυχίο να μπει ΕΠΟΠ γιατί είναι Πωρωμένος με τον στρατό. Τώρα καταπιάνομαι από ένα παράδειγμα μπορεί να είναι και ο μοναδικός, μπορεί να είναι τέλειος σε αυτό που κάνει αλλά που ξέρουν και αυτοί που λένε για εμάς ότι καταστρέφουμε τον στρατό, επειδή δεν μπήκαμε γιατί πραγματικά το θέλαμε αλλά μπήκαμε για άλλο σκοπό ότι δεν είμαστε καλή στην δουλεία μας και πραγματικά έχω κουραστεί να το ακούω! Είμαι στον οικονομικό τομέα δεν μπλέχτηκα ούτε με ΠΖ, ΤΘ, ΠΒ κ συναφή Γιατί Ήθελα να κάνω αυτό που σπούδασα. Δεν αντιμετωπίζω προς το πάρων καμιά δυσκολία γιατί δεν κάνω κάτι έξω από τα νερά μου και με τους ανώτερους μου έχω μια αξιοπρεπή συνεργασία, δεν ξέρω τι αντιμετώπιση έχουν άλλοι ΕΠΟΠ σε αλλά σώματα-όπλα αλλά μιλώ πάντα για έμενα. Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι ανήκουν στα παραπάνω σώματα πρέπει να είναι και αγράμματοι επειδή έχουν να κάνουν σχέση με όχι τόσο διοικητικής Φύσεως και σαν δικαιολογία να μου λένε Ότι στο πόλεμο τα γράμματα δεν χρειάζονται! Ποτέ όμως δεν κρίνω κάποιον όπως αναφέρθηκε για τις γνώσεις τους γιατί για χιλίους δυο λογούς μπορεί να μην κατάφερε να σπουδάσει Αλλά είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια και δεν μπορεί έμενα ο καθένας να μου λέει ότι κάτι άτομα σαν και εμάς θα καταστρέψουμε τον στρατό ενώ υπάρχουν πωρωμένα άτομα με αυτό που ούτε υπογραφή ξέρουν να βάζουν.

οντως. Υπαρχουν τετοιοι εποπ. Οσο αφορα την υπογραφη τους ειναι λιγοι αλλα οι περισσοτεροι Οχι απλα δεν ξερουν να κανουν συνταξη Προτασεων αλλα ειναι τελειως ανορθογραφοι. Τελειως ομως. Και αυτο δεν πρεπει να το παραβλεψουμε. Στις μερες μας γενικα δεν νοειται να υπαρχουν ατομα ανορθογραφα γενικα. Αυτο ειναι το ενα σκελος. Το αλλο ειναι αυτο που απαντουν οτι στο πολεμο δεν χρειαζεται η ορθογραφια. Αλλα η ψυχη. Και εχει και αυτο τη λογικη του. Αν δουμε απο πολυ παλια πανω στη σημαια οι αγωνιστες εγραφαν ανορθογραφα το "ελευθερια η θανατος'' η οι κυπριοι αγωνιστες εγραψαν πανω στη σημαια " σημεα ελινικι - πατρης κηπρου" Το θεμα ειναι τελικα τι θελουμε. Θελουμε στρατιωτικους που σε καιρο πολεμου θα δωσουν τη ζωη τους για την πατριδα η θελουμε να ξερουν ορθογραφια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Μάιος 27, 2010 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελενα

Δημοσίευση από Ελενα »

Μόνο που στη σημερινή εποχή δεν θα πας με την σημαία στο χέρι αλλά με καμιά ατομική βόμβα. Σε ότι και αν κάνουμε χρειάζεται ψυχή και σθένος καλό όμως είναι να μην μένουμε στο παρελθόν. Το παρελθόν υπάρχει για να το τιμούμε και όχι αν το ακλουθούμε. Οι λαοί εξελίσσονται καιρός να εξελιχτούμε και εμείς και να μην μένουμε στην Ιστορία αλλά να γράψουμε ιστορία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Μάιος 27, 2010 4:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης