δεν καταλαβα μ απειλεις;milou έγραψε:Συμφωνω απολυτωςkoula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
Ν.Β. Κανελόπουλος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Ν.Β. Κανελόπουλος
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
καλο ειναι να γραφουμε επωνυμα οχι ανωνυμαkoula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
μπορει να ζητουσα συγνωμη αλλα με τις απειλες δεν τα παω καλαmilou έγραψε:δεν εχεις αδικο. Σε ενα φορουμ οποιοσδηποτε μπορει να μπει και να λεει οτι γουσταρει ακομα οτι ειναι και αστροναυτης. Εγω μπηκα μονο και μονο για να σας λυσω μερικες αποριες. Δεν ξαναμιλαω αφου δεν θελετε. Αλλωστε θα τα μαθετε ολα την δευτερα. Καλη καταταξη.hλεκτρολογοσ έγραψε:μην τον ακουτε αυτος εκπεδευτης κ γω αστροναυτης!γιωργος έγραψε:δηλαδή δεν θα είναι η εκπαίδευση 20-22 μέρες; Αν είναι έτσι όπως τα λέτε θα είμαστε μέσα 30 μέρες +
Ν.Β. Κανελόπουλος
Φιλε μου σου ζηταω συγνωμη αν σου φανηκε οτι ειπα κατι κακο. Ο γραπτος λογος ειναι λιγο περιεργος. Αλλο θελεις να πεις και αλλα καταλαβαινει ο αλλος. Μην εισαι ευεξαπτος. Δεν απειλησα κανεναν. Μη μου χρεωνετε πραγματα που δεν σκεφτηκα καν. Που σου φανηκε οτι σε απειλησα;HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:μπορει να ζητουσα συγνωμη αλλα με τις απειλες δεν τα παω καλαmilou έγραψε:δεν εχεις αδικο. Σε ενα φορουμ οποιοσδηποτε μπορει να μπει και να λεει οτι γουσταρει ακομα οτι ειναι και αστροναυτης. Εγω μπηκα μονο και μονο για να σας λυσω μερικες αποριες. Δεν ξαναμιλαω αφου δεν θελετε. Αλλωστε θα τα μαθετε ολα την δευτερα. Καλη καταταξη.hλεκτρολογοσ έγραψε:μην τον ακουτε αυτος εκπεδευτης κ γω αστροναυτης!γιωργος έγραψε:δηλαδή δεν θα είναι η εκπαίδευση 20-22 μέρες; Αν είναι έτσι όπως τα λέτε θα είμαστε μέσα 30 μέρες +
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
εδω υπονοειται η απειλη οκ μιλου;milou έγραψε:Συμφωνω απολυτωςkoula έγραψε:Ο ηλεκτρολογος ειναι ο 4 στην ειδικοτητα του με 670 μορια. Το δηλωσε αυτος στο φορουμ. Μπορεις να δεις το ονομα του απο τη λιστα επιτυχωντων απο το σαιτ του ναυτικου. Καλο θα ηταν να γνωριστειτε μεσα δε νομιζεις μιλου;
τελοςπαντων συγνωμη κ απο μενα
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Οσο για την κουλα που ειμαι σιγουρος οτι ειναι κουλος... Να την πιασει κουλαμαρα που μπαινει ανωνυμα κ βγαζει κακιες!
Ν.Β. Κανελόπουλος
Ααααααα ρε ναυτακια κι ακομα δε ξερετε τι χρωμα εχει το καραβι και παραλιγο να παιξετε σφαλιαρες, σκεφτειτε αργοτερα τι εχει να γινει
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εσυ ξερεις; Ταξιαρχε μου;
Ν.Β. Κανελόπουλος
Απο καραβια; Οχι;
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
ταξιαρχαρα μου γιατι μας κρινεις;ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Απο καραβια; Οχι;
-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Τιποτα δεν θα γινει το ναυτικοηταν ειναι κ θα ειναι light κατασταση
Ν.Β. Κανελόπουλος
δεν κρινω, απλα σχολιαζωHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ταξιαρχαρα μου γιατι μας κρινεις;ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Απο καραβια; Οχι;

Ν.Β. Κανελόπουλος
καλα νομιζειςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:Τιποτα δεν θα γινει το ναυτικοηταν ειναι κ θα ειναι light κατασταση

-
- Συνταγματάρχης
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εσυ που εχεις περασει; Που εισαι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες