389 ΠΑΠ ΤΑ - Ξυλαγανή Κομοτηνής

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
georgop

Δημοσίευση από georgop »

Ξέρεις κανείς πώς είναι τα πράγματα σε αυτο το στρατόπεδο;
Maf

Δημοσίευση από Maf »

Μακρια. θα κάνεις 30 μερες να βγείς. μακρια

stall

Δημοσίευση από stall »

Μακρια απο αυτη την μοναδα... ο διοικητης ειναι απαραδεκτος. μακρυαααααα
maxxx

Δημοσίευση από maxxx »

Το μονο καλο σε αυτη τη μοναδα ειναι οι εγκαταστασεις. Μια φυλακη πολυτελειας!
rip
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από rip »

Παιδια εχει αλλαξει ο διοικητης πλεον κ ολα εχουν γινει καλυτερα... Οι υπηρεσιες λιγοτερες κ γενικα πιο ανθρωπινα εκει μεσα. Αντε ελατε απο σεπτεμβρη να κανουμε ολοι ζωαρα στη ξυλαγανη!
maf

Δημοσίευση από maf »

Το στρατοπεδο εχει μονο 10 ατομα για 21 υπηρεσιες, θα παει η εμπλοκη συννεφο. Μια που θα μπητε και μια που δεν θα ξαναβγειτε. Οποιος παει θα τρελαθει στις διπλες σκοπιες. Θα σας τρελανουν και τα στελεχοι στα καψώνια, αρρωστοι θα φυγεται απο κει, γι αυτο σας λεω ΜΑΚΡΙΑ.
Yannis211ema
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Yannis211ema »

Παιδιά τι μου θυμήσατε τώρα. Είμουν εκεί μαζί με άλλους 4 συναδέλφους αποσπασμένοι για μια εβδομάδα απο την 211 Εμα Κομοτηνής. Ηταν φανταστικά. Ουτε διοικητής ούτε τίποτα. Χρεή διοικητή έκανε ένας λοχίας των Σ. Υ. Π. Σκέτες διακοπές ! Αφού κάθε φορά που ήταν να πάει μια ομάδα απο την μονάδα μας, παρακαλούσαμε να πάμε! Αξέχαστα ! Αν καμιά σειρά που ηπηρέτησε 211εμα διαβάσει το μήνυμα μου, ας επικοινωνήσει.

ΕΣΣΟ 88'Δ 211ΕΜΑ

str211ema

Δημοσίευση από str211ema »

Εγω ειμαι στην 211 εμα φιλε. Στελνουμε 2 ατομα πελον στην 389 στην μοναδα για υπηρεσιεσ. Καλα ειναι για εμας εκει αλλα στην μοναδα πλεον ειναι καλυτερα. Μονο θαλαμοφυλακες κανουμε. Οποτε στην χειροτερη μας παει 2-1. Η ξυλαγανη ομως μας στοιχειωνει. Μια ζωη στελνουμε ατομα εκει... Πιο παλια 8 στο φυλακιο μετα 4 και τωρα 2 στην μοναδα... Σε λιγο καιρο ελπιζω να μην στελνουμε καθολου.
2010Α ΕΣΣΟ 310 ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ ΛΕΛΕ...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Οσοι μπορουν ας αποφυγουν αυτη τη μεταθεση. Η εμπλοκη που υπαρχει θα συνεχιστει ως το δεκ. Δεν υπαρχει επανδρωση μοναδος με αποτελεσμα να μην υπαρχουν εξοδοι αλλα και αδειες. Φανταροι κανουν διπλο-υπηρεσιες καπακια απο θαλαμοφυλακας σε τηλεφωνητη με αποτελεσμα να κοιμουνται ελαχιστα.
ΣΤΕΛΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ »

http://kranosgr.blogspot.com/2010/10/389-4-2.html
Vasilis

Δημοσίευση από Vasilis »

Μήπως είναι λίγο υπερβολικά αυτά που γράφονται; Στη Μονάδα Έχει υπηρετήσει πάρα πολύς κόσμος (και ένας απ' αυτούς είμαι και εγώ). Στρατός είναι και ανάλλογα με το Διοικητή κάποιες φορές είναι λούφα και κάποιες φορές είναι ζόρικα. Δηλαδή τι θέλουμε. Να πούμε ότι υπηρετήσαμε και να είμαστε χύμα. Η μονάδα είναι από τις καλύτερες. Με τις εγκαταστάσεις της και τους ανθρώπους που υπηρετούν εκεί. Κάποιοι μου φαίνεται δεν έχουν πάει σε Μονάδα που ο Δκτής της να μη καταλαβαίνει τίποτε, και οι υπηρετούντες εκεί να τρώνε αυτοί που μπορούνε και τα έχουνε Από κετερινγκ και οι υπόλοιποι να βράζουν ραδίκια που βρίσκουν στις άκρες των αποθηκών.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Αναλογα με το πως το βλεπει ο καθενας. Αλλοι το βλεπουν θετικα και μπορουν να αντεξουν οπουδηποτε και αν μετατεθουν και αλλοι για διαφορους λογους δεν αντεχουν. Εκ των οποιων αλλοι λογοι ειναι σοβαροι και αλλοι γελοιοι. Σε καποιον η συγκεκριμενη μοναδα του φανηκε γολγοθας και σε αλλους παραδεισος. Ενα μεγαλο ρολο παιζει παντα ο διοικητης της μοναδος. Απ οτι εμαθα στη συγκεκριμενη μοναδα τωρα χαλαρωσαν τωρα τα πραγματα. Δεν ξερω αν εγινε και καταγγελια για τη συγκεκριμενη μοναδα.
Yannis211ema

Δημοσίευση από Yannis211ema »

Παιδιά, οι Σάππες πώς είναι τώρα¨;

Είναι καλά; ¨οταν υπηρετούσα ήταν τελείως χύμα και αυτή, όπως η Ξυλαγανή.
petανεπ

Δημοσίευση από petανεπ »

Ολα καλα φιλε ειμαι σειρα 316 γ2 και τωρα μας παει 1 μεσα 2 εξω
Yannis211 EMA

Δημοσίευση από Yannis211 EMA »

Με την μονάδα, πως είναι τα πραγματα ; Φαγητό καλό ; Υπηρεσίες ;
Εχουν αλλάξει τα μέσα (Μ48Α5) ; Τότε το φαγητό ήταν χάλια, και το ΚΨΜ έκανε χοντρές δουλειές, όπως και τα έξω του στρατοπέδου μαγαζιά. Θυμάμαι μάλιστα και το περιβόητο ψωμί ομελέτα, που έφτιαχνε ένα μαγαζί αριστερά του δρόμου κατεβαίνοντας στην πόλη.
(Απο τότε δεν έχω ξαναπατήσει το πόδι μου στην Κομοτηνή)

88Δ' ΕΣΣΟ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες