Σχολή Ικάρων - Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
j-sts

Δημοσίευση από j-sts »

Ναι η αληθεια ειναι οτι ως σχολη αξιωματικων εχει τα φοντα να περασει και τη συδ που ειναι στα 18500 μορια περιπου... Αντε να δουμε...
εγω θα τη δηλωσω παντως, μετα τη σνδ, αν και δε πιστευω να μπω... Αλλα ποτε δε ξερεις.
οσοι θα μπουνε θα την εχουν πρωτη επιλογη αυτη τη σχολη... Ειναι μεν λιγες οι θεσεις, θα εχουν δε πρωτεραιοτητα...
XristosK η σχολη σιγουρα δε θα εχει τις ιδιες αθλητικες δοκιμασιες με το τμημα ιπταμενων.
εχουν τα ιδια αθληματα με τη ΣΜΑ και τις αλλες σχολες υπαξιωματικων, το λεει στη προκυρηξη του ΥΕΑ.
Ουτε εχουν τις ιδιες απαιτησεις με τους ιπταμενους σε υγειονομικό επιπεδο.
υπολογιζε την για φετος γυρω στο 17500, ετσι πιστευω...
χρυσα

Δημοσίευση από χρυσα »

Παιδια θελω να περασω πολεμικη αεροπορια αλλα δεν ξερω τα τμηματα δεν θελω μηχανικος ουτε πιλοτος! Μηπως ξερει κανεις?
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από παπακι »

Ιπταμενοι, Μηχανοι, Ελεγκτες αεραμυνας (Αξιωματικοι) Τεχνικοι και οτιδηποτε αλλη ειδικοτητα που εχει να κανει με γραφειο οπως μετεωρολογος και αερονομια που βγαινει απο την Σ. Υ. Δ. Σχολη Υπαξιωματικων Διοικητικων (Υπαξιωματικοι)
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Πηγαινε ΣΥΔ που εχει μετεωρολογους, αμυνης αεροδρομιων, πληροφοριων (καμια σχεση με Η/Υ) και ταμειακους καθως και στρατολογους, οι περισσοτερες ειναι δουλειες γραφειου

Κ

Δημοσίευση από Κ »

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το αντικείμενο των Ελεγκτων Αεράμυνας;
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Οι ελεγκτες αεραμυνας ασχολουνται με τον αεροπορικο ελεγχο κυριως μεσω ρανταρ, επιγειων η ιπταμενων σταθμων (ΕRIEYE,E3Sentry) κτλ ασχολουνται με προγραμματισμο Η/Υ, επιγειες και δορυφορικες τηλεπικοινωνιες, συστηματα παρακολουθησης ESM,ECCM,ECM, ζευξεις δεδομενων, ηλεκτρονικου πολεμου και συστηματα κατευθυνομενων βληματων μικρης, μεσης και μεγαλης εμβελειας, ασχολουνται επισης με προγραμματισμο, οργανωση αεροπορικης τακτικης, αεροπορικων-αεροναυτικων επιχειρησεων

Δήμητρα

Δημοσίευση από Δήμητρα »

Η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι τοσο υψηλα τα μορια γτ πρωτη φορα μπαινει στο μηχανογραφικο κ θα το κυνηγησουν ατομα που δεν εχουν βγαλει αρκετα μορια γτ εγω επιασα πατο στις πανελληνιες κ μου προτειναν να παω ικαρων ελεγκτες αεραμυνας, δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο επαγγελμα κ οταν εψαξα κ εμαθα μου αρεσε παααρα πολυ κ επισης δεν ειναι κ κανα ευκολο επαγγελμα οποτε δεν εχει μεγαλη ζητηση! Ξαναλεω την γνωμη μου ειπα Εικόνα
FAF_94

Δημοσίευση από FAF_94 »

Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Καταρχας απο τεχνολογικη κατευθυνση για να μπω σε αυτη τη σχολη πρεπει να παρω και χημεια; Επισης αν εισαχθω σε αυτην τη σχολη θα εχω τη δυνατοτητα να κανω ακομα περισσοτερη ακαδημαικη και στρατιωτικη εκπαιδευση π. Χ (μετεκπαιδευση στο εξωτερικο και αλεξιπτωτιστης) ; Ακομα (αν και δεν με ενδιαφερει και πολυ) τι μισθο παιρνουν οι αποφοιτοι της σχολης αυτης και που εργαζονται; Τελος η σχολη αυτοι αξιωματικοι δεν ειναι; Παρακαλω απαντηστε!
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Μπορεις να πας σε πανεπιστημιο και εντος και εκτος Ελλαδας, αλλα περνας ετσι κ αλλιως πολλα σχολεια, ΣΠΗΥ, ΣΕΑΦ κτλ, δε νομιζω πως χρειαζεσαι χημεια...
Αλεξιπτωτα πας αν το δηλωσεις και κανεις πτωσεις μια στο τοσο, ολα τα αλλα ειναι απαντημενα στις προηγουμενες σελιδες
FAF_94

Δημοσίευση από FAF_94 »

Δηλαδη τι ειναι τα σχολεια ΣΠΗΥ και ΣΕΑΦ;
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Ειναι σχολεια ειδικοτητας, ηλεκτρονικων υπολογιστων, ηλεκτρονικου πολεμου αεροπορικης τακτικης και ελεγχου αεροσκαφων... Εχουν αρκετο διαβασμα, τωρα για πανεπιστημιο αν θες συνηθως οι ελεγκτες πανε πολιτικες επιστημες διοικηση επιχειρ, διαχειρηση ανθρωπινων πορων κτλ για Ελλαδα και στο εξωτερικο συνηθως για ηλεκτρονικα η καμια σχολη πολεμου.
FAF_94

Δημοσίευση από FAF_94 »

Σχολες πολεμου υπαρχουνε σε πολλες χωρες της Ευρωπης; Ακομα πρεπει να εχεις και ανωτατο πτυχιο στη  αντιστοιχη γλωσσα της χωρας για να συμμετσχεις; Τελος θα ηθελα να μαθω αν εκτος απο τα μαθηματα  γινονται και στρατιωτικες εκπαιδευσεις
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Γινεται στρατιωτικη εκπαιδευση ναι και υπαρχουν και στρατιωτικα μαθηματα, σχετικα λιγα βεβαια... Σχολες πολεμου υπαρχουν παντου, οι νατοικες ομως ειναι αγγλοφωνες

Βανα

Δημοσίευση από Βανα »

Εγω θελω να μπω ελεγκτες αεραμυνας αλλα δν ξερω κ τοσα πολλα απο Η/Υ. Ειναι μεγαλο προβλημα η μπορω ν μαθω εκει;

ρ

Δημοσίευση από ρ »

Δε χρειαζεται να ξερεις τιποτα θα τα μαθεις ολα μεσα και στα σχολεια που θα περασεις και πρακτικα και αν συνεχισεις και σπουδες σε ΑΕΙ, μη σε νοιαζει αυτο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης