Τεχνίτης Η/Υ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Τεχνίτης Η/Υ
Καλησπέρα!
Έχει δηλώσει κανείς Τεχντίτης Η/Υ Αεροπορία;
Τεχνίτης Η/Υ
εγω εχω δηλωσει αυτη την ειδικοτητα.eleftheri@ έγραψε:Καλησπέρα!
Τεχνίτης Η/Υ
Κανεις επιτυχων η επιλαχων σε αυτη την ειδικοτητα; Γνωριζει κανεις λεπτομερεις για αυτη την ειδικοτητα; Τι παιζει κτλ;
Τεχνίτης Η/Υ
Ξερει κανεις για αυτη την ειδικοτητα
Τεχνίτης Η/Υ
οχι ειναι καινουρια ειδικοτητα, μπορει ΚαβουριΔΕΚΑΝΕΑΣ έγραψε:ΟΑΑΕΕ02 μηπως ξερεις οι τεχνιτες υπολογιστων που περναν εκπαιδευση;
Τεχνίτης Η/Υ
Κανα νεο για αυτη την ειδικοτητα βρε παιδια. Ξερω ειναι καινουρια αλλα...
Τεχνίτης Η/Υ
Ελα arisba εχουμε ξαναμιλησει τελειωσαμε το ιδιο ΤΕΙ αν θυμασαι που μιλουσαμε μια φορα. Μαλλον με συντηρηση επισκευη των pc θα ασχολουμαστε εσυ τι λες?
Τεχνίτης Η/Υ
Λογικα κατι τετοιο. Τι σειρα εχεισ; Απλα απο μεταθεση τι παιζει; Μονο καπου κεντρικα θα ειαμστε η διασκορπισμενοι;
Τεχνίτης Η/Υ
14 σειρα εχω. Ισως να ειμαστε σε μεγαλες μοναδες και επιτελεια. Μακαρι δηλαδη. Εσυ απο που εισαι?
Τεχνίτης Η/Υ
Εγω θεση 13. Απο πυργο. Εσυ?
Τεχνίτης Η/Υ
Ωραια εισαι και κοντα στην τριπολη. Εγω απο τρικαλα. Στο κεντρο ξερεις ποσο θα μεινουμε; Τι λες θα την παλεψουμε εκει?
Τεχνίτης Η/Υ
2 μηνες νομιζω θα κατσουμε εκει. Θα την παλεψουμε. Δε γινετε αλιως θα τη παλεψουμε... Θελουμε δε θελουμε
Τεχνίτης Η/Υ
arisba σε βλεπω πολυ αποφασισμενο! Ενταξει δεν παμε σε κεντρο ειδικων δυναμεων εξαλλου εχουμε παει στρατο συμφωνεις; Για τριπολη κατι ακουω για 3 μηνες?
Τεχνίτης Η/Υ
Κ οχι στρατο σε αεροπορια. Στο εβρο ημουν 5 μηνες στο σουφλι. Διαβιβασεις κ σε φυλακια... Αρα δε μασαμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης