Σύνδεση μέλους ως ανώνυμο μέλος!

Εδώ μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα με τη λειτουργία του φόρουμ και του site, αλλά και να προτείνετε βελτιώσεις
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από NIKH.21 »

illy έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Γεια σας παιδια. Ειμαι η νικη ο κουτοπονηρηΕικόνα
χαχαχαχαχ, οχι κοριτσι μου αλλιως το εννοουν... Οταν κανεις συνδεση σε υπαρχει η επιλογη να μην φαινεσαι στους ενεργους χρηστες... Απο κει κ περα ειναι θεμα του καθενος του τι κανει κ δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν... Αλλωστε οπως λεει κ η τσιριπομπινα δεν επηρεαζει κανεναν αυτο... Ουτε κουτοπονηρια ειναι, ουτε μυστικοπαθεια, ειναι επιλογη του καθενος

ααααααααα τωρα καταλαβα. Ε ρε ιλυ και ειναι αυτο κουτοπονηρια; Πω πω αυτο και αν ειναι προβλημαΕικόνα

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Rafale έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Γεια σας παιδια. Ειμαι η νικη ο κουτοπονηρηΕικόνα
νικη αν δεν μπορεις να καταλαβαινεις τι λεμε και πως το λεμε καλυτερα να διαβαζεις τα ποστ 2-3 φορες και μετα να απαντας. Γιατι ετσι δημιουργουνται εντυπωσεις.

συγνωμη κυρια εχετε δικαιο.
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Α και ιλη ευχαριστω που μου εξηγησες αυτη την ενεργεια για το αν φαινομαι στους ενεργους χρηστεσ. Λεω να το κανω απο αυριοΕικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Ρε κριστι θελω να μου απαντησεις εσυ συγκεκριμενα: Αφου υπαρχη αυτη η δυνατοτητα στο φορουμ γιατι να μην το κανουν;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Rafale »

NIKH.21 έγραψε:Ρε κριστι θελω να μου απαντησεις εσυ συγκεκριμενα: Αφου υπαρχη αυτη η δυνατοτητα στο φορουμ γιατι να μην το κανουν;
υπαρχει και η δυνατοητα να πηδηξεις απο το μπαλκονι. Γιατι δεν το κανεις να ησυχασουμε; Αχαχαχαχ

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tsiripobina »

Rafale έγραψε:
NIKH.21 έγραψε:Ρε κριστι θελω να μου απαντησεις εσυ συγκεκριμενα: Αφου υπαρχη αυτη η δυνατοτητα στο φορουμ γιατι να μην το κανουν;
υπαρχει και η δυνατοητα να πηδηξεις απο το μπαλκονι. Γιατι δεν το κανεις να ησυχασουμε; Αχαχαχαχ

Υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο φορουμ;Εικόνα ποναει;Εικόνα
Παντως παιδια δεν υπαρχει λογος ν συζηταμε αλλο αυτο το θεμα, θεωρω πως αν καποιος μπει ανωνυμος δεν ενοχλει κανεναν. Για καποιο ΔΙΚΟ ΤΟΥ λογο θελει να αποκρυψει τα στοιχεια του εκεινη τη στιγμη. Εγω οταν μπαινω στο φορουμ κοιταω τα θεματα, δε κοιταω ποσα μελη ειναι online ποσους επισκεπτες εχουμε και ποσους ανωνυμους. Ελεος δηλαδη...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

NIKH.21 έγραψε:

Παντως παιδια δεν υπαρχει λογος ν συζηταμε αλλο αυτο το θεμα, θεωρω πως αν καποιος μπει ανωνυμος δεν ενοχλει κανεναν. Για καποιο ΔΙΚΟ ΤΟΥ λογο θελει να αποκρυψει τα στοιχεια του εκεινη τη στιγμη. Εγω οταν μπαινω στο φορουμ κοιταω τα θεματα, δε κοιταω ποσα μελη ειναι online ποσους επισκεπτες εχουμε και ποσους ανωνυμους. Ελεος δηλαδη...
το θεμα μπορουμε Να το συζητουμε οσο υπαρχουν ποσταρισματα. Δεν μπορουμε να κλεισουμε ενα ολοκληρο θεμα. Επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις. Δεν Υπαρχει Αποκρυψη στοιχειων στο φορουμ. Ολα στο φως.

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δεν εννοω να κλεισει το θεμα σαν "θεμα" αλλα ειπε ο καθενας μας τι πιστευει για την επιλογη ανωνυμος και δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Τωρα αν ενα θεμα πρεπει να αποκτησει περισσοτερες σελιδες και καθε ατομο περισσοτερες δημοσιευσεις λεγοντας τα ιδια και τα ιδια οκ, παω πασο.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

tsiripobina έγραψε:Δεν εννοω να κλεισει το θεμα σαν "θεμα" αλλα ειπε ο καθενας μας τι πιστευει για την επιλογη ανωνυμος και δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Τωρα αν ενα θεμα πρεπει να αποκτησει περισσοτερες σελιδες και καθε ατομο περισσοτερες δημοσιευσεις λεγοντας τα ιδια και τα ιδια οκ, παω πασο.
ρε συ τσιριπομπινα ουτε εγω εννουσα να κλειδωθει. Την στιγμη που καποιος θελει να το φερει μπροστα και να γραψει δεν μπορεις να του το απαγορευσεις. Μπορει να περασουν 3-4 μηνες και καποιος να θελει να γραψει. Οποιος θελει απαντα οποιος οχι. Χμμ απορω με τον τροπο σκεψης σου για παραπανω δημοσιευσεις που λεςΕικόνα Αστοχο τελειως ομως

NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Rafale έγραψε:

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Φορα κατηφορα; Η σκετη φορα; Εσυ πχ τι καλυτερο εχεις να κανεις ;Εικόνα

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Rafale έγραψε:
tsiripobina έγραψε:Δεν εννοω να κλεισει το θεμα σαν "θεμα" αλλα ειπε ο καθενας μας τι πιστευει για την επιλογη ανωνυμος και δεν υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Τωρα αν ενα θεμα πρεπει να αποκτησει περισσοτερες σελιδες και καθε ατομο περισσοτερες δημοσιευσεις λεγοντας τα ιδια και τα ιδια οκ, παω πασο.
ρε συ τσιριπομπινα ουτε εγω εννουσα να κλειδωθει. Την στιγμη που καποιος θελει να το φερει μπροστα και να γραψει δεν μπορεις να του το απαγορευσεις. Μπορει να περασουν 3-4 μηνες και καποιος να θελει να γραψει. Οποιος θελει απαντα οποιος οχι. Χμμ απορω με τον τροπο σκεψης σου για παραπανω δημοσιευσεις που λεςΕικόνα Αστοχο τελειως ομως

Και παλι δε καταλαβαινεις τι λεω. Δε θα πω εγω σε καποιον ποτε και τι θα γραψει απλα το θεμα εχει "ληξει" (μεσα σε εισαγωγικα) απο την αποψη οτι ειπες την γνωμη σου, ειπα εγω ειπε ο αλλος μπλα μπλα μπλα, και μετα τα μηνυματα γινονται ειρωνικα και κανουμε chat.
Αλλωστε σε ΠΟΛΛΑ θεματα προσπαθεις να επαναφερεις την ταξη οταν καποιος ξεφευγει απο το θεμα, και τωρα κανεις εσυ τα ιδια;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Οταν δεχομαι προσωπικη ερωτηση δεν πρεπει να απαντησω ; Δες το πρωτο μου ποστ. Ειμαστε εντος θεματος. Ουτε ειρωνεια τουλαχιστο απο πλευρας μου ουτε κατι αλλο. Απλα κανουμε και λιγο πλακιτσα. Τουλαχιστο εγω. Για τους αλλους δεν ξερω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κορίτσια βάλτε τα πιστόλια μέσα. Και λύστε το θέμα με προσωπικά μηνύματα η στο shoutbox
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εγω βλεπω απο τις 4 σελιδες οι 2 ειναι ειρωνικα σχολια. Δεν ειμαι διαχειριστρια του φορουμ ωστε να επαναφερω εγω τη ταξη αλλα οταν εχουμε καποιο παραπονο να λεμε και το γιατι, σωστα; Δε θες να υπαρχει η επιλογη ανωνυμος, γιατι ομως μας ειπες; Ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Τρί Μάιος 25, 2010 5:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης