Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

steven έγραψε:Καλυσπερα παιδες 3ερει κανεις ποτε ωγαινει προκυριξη για αεροπορια; Χρειαζεται να εχεις τελειςσει κ στρατο στην αεροπορια; Κ αν ξερει κανεις ποτε βγαινει προκυριξη για λιμενικο; Ευχαριστω

δεν χρειάζεται να έχεις κάνει την θητεία σου στην αεροπορία για να μπεις εκεί. Για λιμενικό μην περιμένεις μέσα στο 2010 προκήρυξη

steven

Δημοσίευση από steven »

Διστιχως ρε Νικη δεν γνωριζω αλλα την τριτη ισςς μπορεσω να μαθω... Ασε εγω ο βλακας ειχα γινει καταληλλος σε αθτην που βγηκε πηγα κοντα 3 βδομαδες αλλα για καποιους λογους εφυγα κ τωρα το εχω μετανιωσει πικρα...
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από NIKH.21 »

steven έγραψε:Διστιχως ρε Νικη δεν γνωριζω αλλα την τριτη ισςς μπορεσω να μαθω... Ασε εγω ο βλακας ειχα γινει καταληλλος σε αθτην που βγηκε πηγα κοντα 3 βδομαδες αλλα για καποιους λογους εφυγα κ τωρα το εχω μετανιωσει πικρα...

χαααααααααααα ρε στιβεν γιατι αγορι μου; Αντε τωρα θα σε εχουν παλι στο περιμενε για την καινουργια προκηρυξη
steven

Δημοσίευση από steven »

Κοιτα ωραια κ σαν εποπ αλλα το ονηρο μ απο μικρος ειναι ο λιμενικος κ βγηκα μπας κ βγαλω ε. Δ κ με τα μορια αυτα +καποια αλλα μπω... Εσυ πως κ δεν σθμπληρωσες την προκυρι3ει που ειχε βγει;
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Πως εδω σα δυο φορεσ. Εδωσα και τη τελευταια αλλα τιποτα. Ελα μωρε μην ανγχωνεσε θα βγει προκηρυξη αλλα κατα ποσο τυχερος θα εισαι αυτη την φορα αμα περασεις δεν ξερωΕικόνα
steven

Δημοσίευση από steven »

Σιγουρα θα βγει ομωσ; Γτ κατι αλλες συζητησεις ποθ ειδα ελεγαν οτι θα ανεβει η θειτεια κ δεν Θα βγει γτ δεν εχουν λεφτα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Κοιταξε να δεις εδω ο καθενας λεει την γνωμη του. Μην ακους και πολλα. Εγω πιστευω πως θα βγει προκηρυξη.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΚΕΛΥ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ

Δημοσίευση από ΓΚΕΛΥ »

steven έγραψε:Σιγουρα θα βγει ομωσ; Γτ κατι αλλες συζητησεις ποθ ειδα ελεγαν οτι θα ανεβει η θειτεια κ δεν Θα βγει γτ δεν εχουν λεφτα
κανεις δεν ξερει ακομα το μελλον θα δειξει...
nickdoud
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nickdoud »

Κοιτα Στενεν εχουν πει πως θα μειωσουν τους εξοπλισμους, σε αντιθεση με τους τουρκους, αρα δεν νομιζω να υπαρχουν τρομερες περικοπες στο θεμα των ΕΠΟΠ. Ευτυχως που αν περασεις απο στρατιωτικες σχολες δεν μπορουν να σε διωξουν!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

nickdoud έγραψε:Κοιτα Στενεν εχουν πει πως θα μειωσουν τους εξοπλισμους, σε αντιθεση με τους τουρκους, αρα δεν νομιζω να υπαρχουν τρομερες περικοπες στο θεμα των ΕΠΟΠ. Ευτυχως που αν περασεις απο στρατιωτικες σχολες δεν μπορουν να σε διωξουν!
κατι παρομοιο ακουσα και εγω.
Βαγγελης

Δημοσίευση από Βαγγελης »

Καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τους εποπ εγω πχ θελω να μπω εποπ στην αεροπορια δεν εχω βυσμα εχω χαρτι πρωτης λυκειου και τωρα περνα και χαρτι απο ΟΤΕΚ σαν μαγειρας επισης εχει πε8ανει η μητερα μου και ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια και ειμαι ο μεγαλυτερος. Ποσες πι8ανοτιτες εχω να μπω και κατι αλλο ειναι αλη8εια οτι αν εχεις καποιο τατουαζ δεν μπενεις; Ειτε ειναι σε σημειο ποθ δεν φενετε;

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για το τατουάζ απάντηση θα βρείς εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=1150 για το αν μπορείς να μπεις στην αεροπορία και γενικά για μόρια ρώτα εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=5891
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βαγγελης έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τους εποπ εγω πχ θελω να μπω εποπ στην αεροπορια δεν εχω βυσμα εχω χαρτι πρωτης λυκειου και τωρα περνα και χαρτι απο ΟΤΕΚ σαν μαγειρας επισης εχει πε8ανει η μητερα μου και ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια και ειμαι ο μεγαλυτερος. Ποσες πι8ανοτιτες εχω να μπω και κατι αλλο ειναι αλη8εια οτι αν εχεις καποιο τατουαζ δεν μπενεις; Ειτε ειναι σε σημειο ποθ δεν φενετε;

ευχαριστω

Δυστυχώς και για να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας έχεις πολύ ελάχιστες πιθανότητες να περάσεις στην Αεροπορία με απολυτήριο ΜΟΝΟ της 1ης λυκείου!
Είναι απαραίτητο πλέον απολυτήριο 3ης λυκείου για να μπορέσεις απλά να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό αλλά φίλε μου γίνεται της κακομοίρας!
Δύσκολα!
Με το τατουάζ άν δεν είναι σε απόλυτα εμφανές σημείο δεν θα έχεις πρόβλημα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Μάιος 29, 2010 1:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Για να μπεις αεροπορια πρεπει να Εχεις τρελο μεσον.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν δεν έχεις μόρια δεν μπορείς να μπεις. Και ας έχεις και τον πλανητάρχη για βύσμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες