Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΜΑΧΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΧΟΣ »

Το ναυτικο τα εβγαλε τα αποτελεσματα μια μερα πριν και μιλαμε για εκατονταδες υποψηφιους και πολλες ειδικοτητες εμεις 200 ειμαστε και ακομα. δυσκολεψε το βολεμα τωρα που κοπηκε η συνεντευξη! αλλιως θα ειχαν βγει. και καλα περιμενουν υπογραφη...
@@

Δημοσίευση από @@ »

Μετα απο τοση αναμονη μονο και ειμαστε στην απεξω εεε! Μονοοο...
lizet

Δημοσίευση από lizet »

Μην ανησυχειτε παιδια, αν ξερεις οτι εχεις καλη σειρα και περασμενα τα αθληματα, ειναι ενα δικαστηριακι υποθεση! Απλα ειναι κριμα να μπαινει κανεις σε τετοια διαδικασια.

ΜΑΧΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΧΟΣ »

Ακομα και σιγουρος να εισαι αυτοι για να βαλουν τους δικους τους μπορει και τα αθληματα να μαγειρεψουν. χωρις χρονους το επιτυχων στο κανουν αποτυχων και βγαλε ακρη μετα. ειμαι μεσα στους πρωτους 50 και δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα.
ΣΜΑΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Τι λετε ! Ειναι αθληματα επιτυχων και αποτυχων... Οι λιστες θα υπαρχουν στα αρχεια!
ΜΑΧΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΧΟΣ »

Μας εχουν κανει να σκεφτομαστε τα χειροτερα. ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.
AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από AGENT »

Εικόνα Εικόνα ψυχραιμια παιδακια μου... φαγαμε το γαιδαρο... τι εμεινε... μια τεραστια ουρα απο οτι βλεπω... υπομονη καντε τη ζωη σας κανονικα, το προγραμμα σασ... πιειτε τους καφεδες σας στον ηλιο... και θα βγουν και αυτα σημερα αντε αυριο... μην ανησυχειτε... ολα καλα θα πανε... βγειτε, κανετε πραγματα για σας για να περασει πιο γρηγορα η ωρα... Εικόνα
lizet

Δημοσίευση από lizet »

Και εγω στην 55 σειρα ειμαι και θελω να πιστευω οτι θα πανε ολα καλα, αλλα η αναμονη σκοτωνει. το θετικο ειναι οτι μετα τα αθληματα εβγαιναν υπογεγραμμενοι πινακες με τα αποτελεσματα, πραγμα που εγινε πρωτη φορα. Πιστευω οτι στην εσχατη λυση δικαστηριου ειναι ευκολο να βρεθουν τετοια αρχεια οπως ειπε η σμαρα.

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

Δεν υπάρχει περίπτωση παραποίησης παιδιά. Οτι έγινε έγινε. Η καθυστέρηση είναι θέμα ολιγωρίας και ανοργανωσιάς. Πράγματα που θα τα δούμε και μέσα όσοι διοριστούμε - κλασικό δημόσιο είναι.

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

mary έγραψε:Καλημερα σε ολους ελπιζω να τα βγαλουν επιτελους σημερα. Εχω βαρεθει να βλεπω το ΝΕΟ να αναβοσβηνει στην ανακοινωση για τα μορια, μου την εχει δωσει στα νευρα.

να σας ρωτησω το ΔΣΛ Τι ειναι; Υπαρχουν τα ΣΓ (στρατολογικα γραφεια) και 1η-6η ΔΣΛ.

επισης να ρωτησω υπαρχει καποιος να εχει περασει αεροπορια και στρατολογια; Και τι σκεφτεται να κανει; Εγω ελεγα εξαρχης στρατολογια (στις 15 θεσεις αναλυτων-προγραμματιστων), αλλα οι παντες μου λενε καλυτερα αεροπορια. Και μιλαω για ατομα που δουλευουν αεροπορια. Για πειτε γνωμες

Εγώ θα σου πω να επιλέξεις Στρατολογία (ασχέτως ειδικότητας). Οι μεταθέσεις είναι πιο πολλές - από άποψη επιλογών - ωστόσο μένεις κατά μέσο όρο περισσότερα χρόνια σε κάθε μία και οι συνθήκες εργασίας στη Στρατολογία είναι πιο "εγγυημένες", ας το πω έτσι. Η Αεροπορία είναι λίγο απρόβλεπτη.
mary

Δημοσίευση από mary »

insomniacgr έγραψε:
Εγώ θα σου πω να επιλέξεις Στρατολογία (ασχέτως ειδικότητας). Οι μεταθέσεις είναι πιο πολλές - από άποψη επιλογών - ωστόσο μένεις κατά μέσο όρο περισσότερα χρόνια σε κάθε μία και οι συνθήκες εργασίας στη Στρατολογία είναι πιο "εγγυημένες", ας το πω έτσι. Η Αεροπορία είναι λίγο απρόβλεπτη.
Εννοεις περισσοτερα πιθανα μερη να πας, ετσι; Και εγω αυτο νομιζω οτι ειναι, απλα οι παντες μου λενε αεροπορια, κ λεω μηπως δεν καταλαβα κατι, εχω παρανοησει κατι...

επισης παιδια αεροπορια απο του χρονου που σταματανε οι φανταροι φανταζομαι οτι θα Αλλαξουν πολυ τα πραγματα για εμας τους εποπ, ασχετως ειδικοτητας, προς το χειροτερο.

mili

Δημοσίευση από mili »

insomniacgr έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση παραποίησης παιδιά. Οτι έγινε έγινε. Η καθυστέρηση είναι θέμα ολιγωρίας και ανοργανωσιάς. Πράγματα που θα τα δούμε και μέσα όσοι διοριστούμε - κλασικό δημόσιο είναι.

α σε ενημερωσω πως υπαρχει περιπτωση παραποιησησ, κοπελες πισω απο μενα που στο 1000 δεν πιασανε χρονο και βγηκανε τελευταιες στον πινακα βγηκανε επιτυχουσεσ! Ας μην κρυβομαστε παιδια εχει πεσει πολι βισμα! δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου τα εζησα τα ειδα αλλα αντε να τα αποδειξεις εκει πατανε!
mary

Δημοσίευση από mary »

Οταν εισαι επιτυχων απο την αρχη και περασεις και τις πκε επιτυχως δεν μπορει να μην εισαι μεσα. Τετοια παραποιηση δεν γινεται θεωρω

τωρα για το οτι καποιοι/ες περασανε τα αθληματα ενω δεν επρεπε, τι να πω. Δεν ξερω. Εγω ειδα στην ημερα που εδινα πολυ κοψιμο

lizet

Δημοσίευση από lizet »

Και εγω που Εδινα πρωτες μερες ειδα πολυ κοψιμο, ενδεχομενως στα τελευταια γκρουπ να χαλαρωσαν γιατι ειδαν οτι δεν θα συμπληρωθουν οι θεσεις. Δε θα μου φαινοταν περιεργο ομως ατομα με πολυ Γερο δοντι να δεχθηκανε σπρωξιμο στα αθληματα.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Παιδιά μην κοροιδευόμαστε. Κάλεσαν τόσα επιπλέον άτομα *ακριβώς* επειδή ήταν πολύ αυστηρές οι αθλητικές δοκιμασίες. Αν ήταν χαλαρές για οποιοδήποτε λόγο τότε τα 514 άτομα που εκλήθησαν αρχικά θα υπερεπαρκούσαν. Ωστόσο ούτε οι 170 θέσεις δεν καλύφθηκαν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες