Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Μολις πηρα, ρωτησα αν βγηκαν και μου ειπαν δεν εχουν βγει παρτε αυριο παλι. Ρωτησα αν ξερουν αν θα βγουν σημερα ή αυριο και ειπαν δεν ξερουν
Διλαδι Μας κοροιδευοθν κανονικαμαυρο πασχα Βλεπο Να εχουμε Με τοση αγωνια
\
\
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
σε ποιο πηρες; Στο 210 3630579;Μαρια έγραψε: Μολις πηρα, ρωτησα αν βγηκαν και μου ειπαν δεν εχουν βγει παρτε αυριο παλι. Ρωτησα αν ξερουν αν θα βγουν σημερα ή αυριο και ειπαν δεν ξερουν
Δε κοροιδευουν κανεναν. Ουτε και αυτοι ξερουν αν θα τα βγαλουν σημερα η αυριο. Μη λετε παπαριες ομως για μεγαλες αλλαγες ημερομηνιας. Σας το ξαναλεω οπως εγραψα και τις προηγουμενες μερες, στην πρωτη σελιδα της προκυρηξης εχει ενα τηλ της διευθυνσης στρατολογικου. ειχα παρει εκει και μου ειπαν οτι θα βγουν 01/04 πρωινες ωρες. Μη τρελαινεστε για μια μερα. Και κυριως μερικοι μη λετε ανακριβειες.
Πηρα στο γνωστο.2103630360. Το αλλο δεν το σηκωνουν! Μαλλον στον Καθενα λενε και κατι διαφορετικο γιατι δεν εχουν ιδεα και αυτοι!
Παιδιά πριν λίγο το σήκωσαν στο 210 3630579 μου είπαν ότι δεν έχουν αποτελέσματα στα χέρια τους, νομίζω μας δουλεύουν, δεν παίρνω άλλα τηλέφωνα, μακάρι να βγουν Αύριο πρωί...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
Πάνος έγραψε:Ρώτησα αν μπορώ να ενημερωθώ για τα αποτελέσματα από το τηλέφωνο και μου δίνει ένα νέο νούμερο και μου λέει πάρε σε 10 λεπτά, φαντάζομαι ότι εννοούσε Πάρε σε 10 λεπτά να ενημερωθείς για τα αποτελέσματα. Παίρνω τώρα στο καινούριο τιλ χτυπάει αλλά δεν το σηκώνει κανείς.αυτά τα νεότερα
Ποιο είναι το νέο νούμερο που πήρες;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
@@ έγραψε:Δηλαδη για σημερα μην περιμενουμε τιποτα;
Nαι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες δεν είναι καθόλου σαφείς.
Πηρα κι εγω τηλ και ειπαν αυριο το μεσημερι μαλλον... Δεν ειναι και σιγουρο...
aΣχετο με το τι λενε στα τηλεφωνα... απ τη στιγμη που η προκυριξη λεει 31/03 επρεπε να βγει ανακοινωση στη τελικη!

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Επρεπε να βγει ανακοινωση... Παιζουν με τον πονο μας... Εγω σημερα ξεσπασα ειχα πολλα νευρα... Τελοσπαντων αντεχουμε ρε... Δε μασαμε... Ετσι που γιναν τα πραγματα ευχομαι και παρακαλαω να βγουν τουλαχιστον αυριο... Να κανουμε ρε αδερφε ενα αξιοπρεπες πασχα!

Σα να φαγαμε το πρωτο μας ακυρο σημερα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες