γιατι ηταν κεντρα εκπαιδευσης και υπαρχει κανονισμος που οριζει ποιος μπορει να ειναι εκπαιδευτης, το ιδιο και στην αεροπορια, στην ειδικοτητα του vele στα καθηκοντα μας βασει διαταγης ειναι και η εκπαιδευση νεοσυλεκτων σαν και εσαςΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Δεν με ενοχλει καθολου. Στο στρατο ξηρας που υπηρετησα σε οσες μοναδες πηγα δε με εκπαιδευσαν ποτε επ. Οπ σε οτι και αν εμαθα.
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
γι'αυτο, μηδενα προτου τελους μακαριζενPIGKOYINOS έγραψε: Οσοι το παιζουν ιστορια δεν εχουν καλη καταληξη στο τελος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 47
Αυτο που αναφερει η σειρα, ειναι ο κανονισμος πολιτικης χρησιμοποιησης εποπ.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Δεν με ενοχλει καθολου. Στο στρατο ξηρας που υπηρετησα σε οσες μοναδες πηγα δε με εκπαιδευσαν ποτε επ. Οπ σε οτι και αν εμαθα.
Aγορίνα ξέχνα το ΣΞ... Μην τον συγκρίνεις με αυτά που θα δεις στην Π. Α. Γιατί... Θα πάθεις πολυτισμικό σόκ... !

πλακα κανω, αλλα πιστευω 13 σχολεια ειδικων δυναμεων εσωτερικου/εξωτερικου μου δινουν τα προσοντα για εκπαιδευτης (με πρωτιες στο εξωτερικο) . Ειμαι λιγο ψωνιο;PIGKOYINOS έγραψε:Το θεμα ειναι να εισαι σωστος επαγγελματιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΟΑΑΕΕ02 την Τρί Απρ 20, 2010 1:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
Ναι [LOL]
ετσι ειμαστε 100 και βαλε χρονια μπροσταNicolas_mk2 έγραψε:ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Δεν με ενοχλει καθολου. Στο στρατο ξηρας που υπηρετησα σε οσες μοναδες πηγα δε με εκπαιδευσαν ποτε επ. Οπ σε οτι και αν εμαθα.
Aγορίνα ξέχνα το ΣΞ... Μην τον συγκρίνεις με αυτά που θα δεις στην Π. Α. Γιατί... Θα πάθεις πολυτισμικό σόκ... !
το ξερω και μ'αρεσειVelerefontis έγραψε:Ναι
-
- Ταξίαρχος
Καλα κανεις. Θελει πολλα κιλα βαριδια. Τουλαχιστον εγω σε καταλαβαινω
Ποια ειναι η τοσο μεγαλη διαφορα με το στρατο ξηρας; Ας μου πει καποιος να ξερω; Συνεχεια το ακουω αλλα κανεις δε μου λεει κατι συγκεκριμενο
vele για περιεγραψε μας μια ημερα
Η δικη μου αποψη δεν ειναι αντικειμενικη και ειμαι γνωστης, πιστεψε με
Ημουν δοκιμος στις καταδρομες με 23 μηνες θητεια και απολυτηριο απο τη Χιο, ξερω κατι απο τον στρατο
-
- Ταξίαρχος
εγερση, ατομικη καθαριοτητα, πρωινο και μετα επιθεωρηση θαλαμων. Πρωινη γυμναστικη -οχι παντα-και εκπαιδευση μεχρι το μεσημερι. Μετα γευμα και ελευθερη ωρα. Το απογευμα συνηθως θεωρητικη εκπαιδευση στις αιθουσες μεχρι την ωρα του δειπνου. Μετα ελευθερη ωρα, βραδυνο προσκλητηριο και κατα τις 23.00 κατακληση. Ξεχναω κατι σειρα;arisba έγραψε: vele για περιεγραψε μας μια ημερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες