Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Ναι φιλε μου, κοντευουμε! Ρε παιδια ακουσα πως θα ορκιστουμε σε 2.5 εβδομαδες! Λετε να ισχυει; Και την εκπαιδευση βαθμοφορου ποτε θα την κανουμε; Ξερω ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα αν ξερει καποιος να μου πει σε ποιο forum να μπω! Ασε με εχει φαει η αγωνια!
-
Θα ηταν πολυ ωραιο να μπορουσαν να μας απαντησουν ατομα που ειναι ηδη στις Ε. Δ. Και αυτο το λεω γιατι ειναι λογικο τωρα που οι μερες ζυγωνουν να μεγαλωνει η αγωνια και η περιεργιεα! Ζητω συγνωμη εαν γινομαι κουραστικος αλλα προσπαθω και ψαχνω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα και καταστασεις που ισχυουν στην αεροπορια! Βλεπετε πολλοι απο εμας δεν ειμαστε << Πιτσιρικαδες>> Για να πουμε παμε και τι εγινε; Δεν μας αρεσει φευγουμε! Προσωπικα επειδη εχω παει φανταρος οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερω τι εστι στρατος και πειθαρχια! Οι πληροφοριες ομως απο ατομα που εχουν εμπειρια ετων ειναι σιγουρα πιο βασιμες. ευχαριστω και παλι!
Φιλε αντωνη εμενα μ ειπε πει ενα παιδι απο τη προηγουμενη σειρα των εποπ που εχει μπει κ ειναι μεσα οτι παιζει λογω οικονομικης κρισης κ ***** τετοιες παιζει να γινει εντατικη εκπαιδευση. Λιγοτερη απο την ακνονικη. Αυτο το παιδι ειναι πολυ γνωστος μου κ επισης εχει παει κ εκπαιδευτης σε σειρες. Τωρα δε ξερω... Ειδκα εμεις που εχουμε παει στρατο κ εβρο ξερουμε τι εστι στρατος κ ετσι δεν θα εχουμε προβληματα. Επισης δε μας παιρνει να εχουμε προβληματα. Ετσι μας αρεσει δε μας αρεσει θα κατσουμε.
Αντωνη τα εχουμε απαντησει αυτα, κι εγω και ο Vele
Σωστα ναι... Ολα τα εχουμε πει παρα πολλες φορες αλλα ειναι σα να τα ξεχναμε. Η να θελουμε να τα ξαναακουσουμε
-
Παιδια εχετε απολυτο δικιο! Τα εχουμε πει και ξαναπει!
οκ! Ας περιμενουμε και θα δουμε! Αρη ποσο χρ. Εισαι;
26 γιατι; Εσυ?antonis1070 έγραψε: Παιδια εχετε απολυτο δικιο! Τα εχουμε πει και ξαναπει!
-
Στα ιδια! Απλα σκεφτομαι πως δεν παιρνει να κανουμε και πολλα λαθη! Εννοω οσο αφορα τις επιλογες μας! Τι σε εκανε να κανεις τα χαρτια σου για αεροπορια?
Δεν υπαρχει επιστροφη... Θα αντεξουμε. Με εκανε η επαγγελμταικη αποκαττασταση για αρχη κ δευτερον ηθελαν να περασω στρατιωτικες σχολες τις πανελληνιεςς στην αεροπορια. Δε τα καταφερα ομως κ μπηκα πληροφορικη πουμ αρεσει. Ε τωρα μου δοθηκε η ευκαιρεια να τα συνδυασω και τα 2...
-
Μια απο τα ιδια περιπου! Ηθελα και εγω να μπω αεροπορια αλλα δεν τα καταφερα στις εξετασεις! Και τωρα λεω να τα συνδιασω! Και σιγουρα σκεφτομαι και τα στανταρ χρηματα ετσι; ! για να μην κοροιδευομαστε! εγω πιστευω πως θα πανε ολα καλα! Αν μπουμε (για μενα λεω) τα παντα θα αντεξουμε!
Το θεωρω χαζομαρα να εχεις κανει τοσο αγωνα να μπεις να εχεις σισγουρα δουλεια μεσα σε μια δυσκολη εποχη κ να ταπαρατησεις να σηκωθεις να φυγεισ...
-
Και εγω μαζι σου! Ειδικα στην εποχη που ζουμε! ξερεις ποσα βιογραφικα ειχα σττλει και με περναν τηλ. Και μου λεγα: Κυριε α________ δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε τα προσοντα σας, εαν θελετε στειλτε μας το απολυτηριο λυκειου να φτιαξουμε τη συμβαση! Και αλλα τετοια! Τι να λεμε τωρα! Φιλε μου εαν μπω! Δεν με κουνανε ουτε με μπολντοζα απο εκει!
Το ξερω κ εγω εχω περασει αρκετα. μια stage στις αρχες μετα με συμβασεις μετα σε φροντιστηρια ωρομοισθιος σεσχολειο. πουθενα προκοπη. ασε για αυτο αγχωνομαι λιγο απαραπανω απο οτι πρεπει
-
Εμ! Κατσε ρε εσυ επιτυχων δεν εισαι;
Εγω επιτυχων ειμαι. ξερω ειμαι μεσα απλα λογω ολων αυτων π εχω περασει με κανουν λιγο πιο αγχωδη απο οτι πρεπει. δε μπορω να ειμαι κ αναισθητος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: aristea και 7 επισκέπτες