Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Όσο περνούν οι μέρες το αγχος μεγαλώνει, είμαι και εγώ επιτυχων αναλυτης προγραμματιστής και μετα τα αθλήματα ήμουν σίγουρος ότι είμαι μέσα, όσο περνόυν οι μέρες όμως και σκέφτεσαι αυτήν την μικρή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και αγχώνεσαι ίσως και χωρίς λόγο. Την στιγμή κιόλας που έπειδή ήθελα να είμαι εντάξει με την δουλεία που ήμουν μέχρι πρότινος, τους είπα για την αεροπορια με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς δουλεια. Οπότε αν πάει κατι στραβα μένω και εγω ξεκρέμαστος! Υπομονή παιδιά ευχομαι καλά αποτελέσματα για όλους και με το καλο να τα πούμε στην Τρίπολη, που αν και δεν το περίμενα ποτε να το πω αυτό... Εύχομαι να την ξαναδώ!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 40
ΤΑΨΙΑΡΧΟΣ έγραψε:Όσο περνούν οι μέρες το αγχος μεγαλώνει, είμαι και εγώ επιτυχων αναλυτης προγραμματιστής και μετα τα αθλήματα ήμουν σίγουρος ότι είμαι μέσα, όσο περνόυν οι μέρες όμως και σκέφτεσαι αυτήν την μικρή πιθανότητα να πάει κάτι στραβά και αγχώνεσαι ίσως και χωρίς λόγο. Την στιγμή κιόλας που έπειδή ήθελα να είμαι εντάξει με την δουλεία που ήμουν μέχρι πρότινος, τους είπα για την αεροπορια με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς δουλεια. Οπότε αν πάει κατι στραβα μένω και εγω ξεκρέμαστος! Υπομονή παιδιά ευχομαι καλά αποτελέσματα για όλους και με το καλο να τα πούμε στην Τρίπολη, που αν και δεν το περίμενα ποτε να το πω αυτό... Εύχομαι να την ξαναδώ!
Kαλησπέρα φίλε! Εμαθες τίποτα για την ειδικότητα σας σχετικά με μεταθέσεις; Εχω φίλο επιτυχόντα στην ειδικότητα αυτή και το ψάχνει.
Δεν ξερω και εγω τιποτα και όποιον έχω ρωτήσει δεν ξέρει να μου πει γιατί νομίζω είναι καινούρια ειδικότητα!
Ολοι μαλλον εχουμε παραιτηθει απο τις δουλειες μας για να μπουμε στην αεροπορια και φοβαμαι μην την παθουμε
ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Σε αυτη την ειδικοτητα πηραν και το 2005
Οπότε κάποιος θα ξέρει να μας πει για τις μεταθέσεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 224
Καλησπερα σε ολους! Πως παει η αγωνια; Τη παλευετε;
Πως να πηγαινει; Αναμενουμε... Εχω μια ελπιδα οτι θα ανακοινωθουν νωριτερρα τα αποτελεσματα. Δε ξερω γιατι αλλα ετσι ελπιζω
-
Να σου πω φιλε... Και εγω νομιζω πως κατι τετοιο θα συμβει, γιατι η προκηρυξη γραφη ξεκαθαρα πως μεχρι! Της 23 /4 θα βγουνε τα αποτελεσματα!
-
Ετσι και αλλιως και οι εξετασεις των παιδιων που καλεσαν σε δευτερη φαση εχουν ηδη τελειωσει, εαν δεν κανω λαθος; !
-
Τι λετε να συναντησουμε πρωτα ο θεος Στη τριπολη;
Ετσι ακριβως. τα παιδια της δευτερης φασης ηταν λιγα. εμας μας εχουν πιστευω ετοιμους αλλα μενει μονο να περασουν κ της δευτερης φασης; Τοσες μερες θα χρειαατουν; Ειναι σχεδον ετοιμα. κατι μ λεει μεσα μ οτι θα ανακοινωθουν πριν τις 23 κ πιστευω να ανακοινωθουν τη δευτερα. δε ξερω ετσι νιωθω... στη τριπολη απο οτι εμαθα ενα γνωστο οτι στην αρχη ειναι δυσκολα τα πραγματα. τρεξιμο σπασιμο νευρων κ ετσι.
-
Αρη εχεις παει φανταρος;
Εχω παει ναι. εβρο ημουν. διαβιβασεισ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης