Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Δηλαδη θα πληρωθειτε ή 23/7 ή 23/8. Το δευτερο ειναι και το πιο πιθανο, εαν βεβαια η καταταξη γινει 10/5
Εγω που ειμασι τεχνικος υπολογιστη θα κατσω τριπολη 2 μηνες κ μετα λογικα αθηνα για ειδικοτητα; Ποσο καιρο κρατει η εκπαιδευση της ειδκοτητας; Παραλληλα με την εκπαιδευση ειδικοτητας εχουμε κ υπηρεσιες αλλα κ Διαβασμα?
Ειναι καινουρια ειδικοτητα Αρη
Ναι αυτο το εμαθα. Δε ξερω τιποτα αλλο γι αυη. Παντως το σιγουρο ειναι 2 μηνεςς ολοι στη τριπολη ε?
Επειδη σου αρεσει να σου λενε τα ιδια, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ευχαριστω... Κ χρονια πολλα χριστος ανεστη με υγεια...
Επισης και καλη καταταξη σε εσενα και μακαρι και στον αδερφο μου
Γεια σας παιδια, καινουργιος εδω! Εχω περασει κ γω αεροπορια. Μηπως ξερει κανεις τι γινεται με τους μαγειρες; Που πανε για εκπαιδευση, μεταθεσεις κτλ κτλ;
Φιλε βασιλη και γω ειμαι επιτυχων, ξερω οτι μετα την εκπαιδευση οι μαγειρες πανε καβουρι, αλλα συνηθως αν ειναι καλοκαιρι πανε στο ζουμπερι στο θερετρο της αεροποριας, εκει ειναι λιγο πικρα εχω παει οταν ημουν φανταρος. μετα την εκπαιδευση δηλωμουμε τρεις νομους επιθυμητης μεταθεσης και σε εναν απο αυτους θα παμε αν εχουν αναγκη απο μαγειρες, τι σειρα βαθμολογιασδ εχεισ?
Σε ευχαριστω λευτερη.10ος ειμαι εσυ; Γιατι ειναι πικρα; Ποσο καιρο κραταει ξερεις;
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1 ος. Ειναι καπου στους 2 μηνες και ειναι λιγο πικρα γιατι μαγειρευουμε για 1500 ατομα την ημερα και απο 10-15 φαγητα. Εχουμε ενα κενο 3 ωρες το μεσημερι και το βραδυ εχει μενου της ωρας
Τοξικολογικες εξετασεις γινονται; Και αν ναι ποτε; Για τον διαγωνισμο εποπ ε; Σας παρακαλω απαντηστεεεεεεεεεεε... !
Γινονται αρχικα στο γνα εξετασεις αιματος κ ουρων. λογικα στην καταταξη θα υπαρχουν κ τοξικολογικες!
Παιδια ειμαι κ εγω μαγειρισσα, απο τους δευτερους που καλεσαν γιατι δεν ειχε συμπληρωθει η ειδικοτητα αλλα δεν εχουν τελειωσει η δοκιμασιες για εμας ακομα, σε περιπτωση που πανε ολα καλα πως θα ξερω οπως κ εσεις τι σειρα εχω; Απο οτι γνωριζω κ εσεις επισημα αποτελεσματα περιμενετε οπως κ εμεις στις 23/4.
Θα ανακοινωθουνε στο www.haf.gr ετσι ακουσα τουλαχιστον. την τριτη δινω αγωνισματα. τρελο ανχος. δυσκολο το χιλιομετρο. ειναι ελαστικοι καθολου η κοβουν με την μια; καποιος που να ξερει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες