Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Έχεις πάρα πολλές ελπίδες και αν πραγματικά θέλεις να μπεις στο σώμα κάνε τα χαρτιά σου
Να ρωτησω κ κατι ακομα; Για τη β κατηγορια με απολυτηριο 15 και διπλωμα αυτοκινητου κ απεριοριστης μηχανης, ποσα μορια ειναι; Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
-
- Στρατηγός
1900 μόρια και είναι λίγα για την β κατηγορία γιατί παίρνει και λιγότερα άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιούλ 01, 2010 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασια κριμα...
γιατι δεν πηγες να κανεις την θητεια σου στις ειδικες δυναμεις βρε... ;
γιατι δεν πηγες να κανεις την θητεια σου στις ειδικες δυναμεις βρε... ;
Αντε με αυτην τη προκυρηξη ! Θα μας βγαλουν το λαδι μεχρι να βγει! Ουτε στο πευκο τετοιο καψονι!
Μαγκες για ποτε υπολογιζεται; Γυρο στις 15 του μηνος;

Κατά τον σεπτεμβριο ακούγεται πλέον.15 ιουλιου με 15 αυγούστου νεκρή περίοδος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Ειλικρινα καθε μερα παρακολουθω το forum και δεν θελω να πιστεψω οτι ανθρωποι χωρις ιχνος ικανοτητας διακρισης πραγματικων απο ΜΗ πραγματικων γεγονοτων πιθανον και να γινουν αστυνομικοι.
ο καθενας γραφει οτι του κατεβει, οτι του ειπε (οπως λεγαμε στον στρατο) "ενα παιδι", "ενας φιλος ειδ. Φρουρος", "ο ποπαι", ο σπαιντερμαν και δεν ξερω γω ποιος αλλος.
σταματηστε να γραφετε ΟΤΙ μα ΟΤΙ σας λενε και σας κατεβει, εκτος αν παραθετετε και Link απο κατω που να αποδεικνυει οσα λετε!
εντελως φιλικα,
αλεξ
Υ. Γ. Ολοι περιμενουμε με αγωνια. Το να ρωτατε ολοι ποτε θα βγει και αν υπαρχουν νεοτερα, ειναι χαζο απτην αποψη οτι θα το μαθουμε ολοι ειτε απο το site της αστυνομιας ειτε απο το site του ΣΕΦΕΑΑ! Οποτε, πριν ρωτησετε, καντε εναν κοπο και ανοιξτε αλλο ενα tab στον browser σας και τσεκαρετε τα προαναφερθεντα site.
ο καθενας γραφει οτι του κατεβει, οτι του ειπε (οπως λεγαμε στον στρατο) "ενα παιδι", "ενας φιλος ειδ. Φρουρος", "ο ποπαι", ο σπαιντερμαν και δεν ξερω γω ποιος αλλος.
σταματηστε να γραφετε ΟΤΙ μα ΟΤΙ σας λενε και σας κατεβει, εκτος αν παραθετετε και Link απο κατω που να αποδεικνυει οσα λετε!
εντελως φιλικα,
αλεξ
Υ. Γ. Ολοι περιμενουμε με αγωνια. Το να ρωτατε ολοι ποτε θα βγει και αν υπαρχουν νεοτερα, ειναι χαζο απτην αποψη οτι θα το μαθουμε ολοι ειτε απο το site της αστυνομιας ειτε απο το site του ΣΕΦΕΑΑ! Οποτε, πριν ρωτησετε, καντε εναν κοπο και ανοιξτε αλλο ενα tab στον browser σας και τσεκαρετε τα προαναφερθεντα site.
-
- Στρατηγός
Έχει δίκιο ο φίλος. Από την στιγμή που δεν έχει βγει κάτι επίσημο τι κάθεστε και γράφεται κάθε μέρα τα ίδια; Δεν βαρεθήκατε; Οι ίδιοι δημιουργείται άγχος στον εαυτό σας. Χαλαρώστε καλοκαίρι είναι πηγαίντε καμία βόλτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Ιούλ 02, 2010 8:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημερα, παιδια εγω τελειωνω στρατο τον Σεπτεμβριο, αν βγει η προκυριξη πιο νωρις θα εχω δικεωμα να καταθεσω τα χαρτια; Θελω να μου απανδισει καποιος σιγουρα ευχαριστω...
-
- Στρατηγός
michalis έγραψε:Καλημερα, παιδια εγω τελειωνω στρατο τον Σεπτεμβριο, αν βγει η προκυριξη πιο νωρις θα εχω δικεωμα να καταθεσω τα χαρτια; Θελω να μου απανδισει καποιος σιγουρα ευχαριστω...
Aναλόγως πότε θα βγεί και πόσες μέρες θα έχουνε προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουνε τα χαρτιά τους. Απολύσου εσύ με το καλό
-
- Στρατηγός
Το παιδί ρώτησε αν βγει όταν απολύεται δεν είπε κανένας ότι θα βγει τότε
Greek_Army έγραψε:Το παιδί ρώτησε αν βγει όταν απολύεται δεν είπε κανένας ότι θα βγει τότε
κι ομως ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ αυτο ειπε, οτι ακουγεται για σεπτεμβριο πλεον
Basilis Ntoumas Δεν επιλέγει κάποιος τους μήνες για να βγει η προκυρηξη, εξαρτάται από τη διαδικασία. Επειδή είναι μόνο 500 δεν υπάρχει πρόβλημα με ΣΧΟΛΕΣ οπότε οποίο μήνα βγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Ιούλ 05, 2010 1:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης