Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Καταστροφικο φανταζει Το σεναριο Να μην μετρησουν τα μορια των διπλωματων οδηγησης και να ζητανε καμια ωρα ημερομηνιες εκδοσης διπλωματων αλλα καλια αν θες τη γνωμη μου βγαλε διπλωμα μηχανης να το εχεις γιατι ποτε δεν ξερεις. Αλλωστε μην ξεχνας οτι ειναι 300 μορια και αν δεν ισχυσει για αυτην θα ισχυει για επομενες Προκηρυξη το διπλωμα.
Συγγνωμη παιδια...
τι καταστροφικο φανταζει να μη μετρανε τα διπλωματα;
ποιος ειπε κατι τετοιο;
αναφερομαι πιο πολυ στον πετρο που γραφει αυτα...
εδω πριν μια εβδομαδα βγηκε και οριστικα στο εθνος οτι θα παιρνουν μορια παραπανω οσοι εχουν διπλωμ μοτοσυκλετας αλλα και οσοι εχουν κανει ειδικες δυναμεις...
τα αλλα που λετε ορισμενοι που τα ειδατε;
υπομονη χωρις ραδυοαρβυλες δεν εχετε ορισμενοι;
ενταξει ουτε εγω εχω αλλο υπομονη με το περιμενε της προκυριξης αλλα οχι να καθομαι να γραφω οτι ακουω... Και απο ποιον...
τι καταστροφικο φανταζει να μη μετρανε τα διπλωματα;
ποιος ειπε κατι τετοιο;
αναφερομαι πιο πολυ στον πετρο που γραφει αυτα...
εδω πριν μια εβδομαδα βγηκε και οριστικα στο εθνος οτι θα παιρνουν μορια παραπανω οσοι εχουν διπλωμ μοτοσυκλετας αλλα και οσοι εχουν κανει ειδικες δυναμεις...
τα αλλα που λετε ορισμενοι που τα ειδατε;
υπομονη χωρις ραδυοαρβυλες δεν εχετε ορισμενοι;
ενταξει ουτε εγω εχω αλλο υπομονη με το περιμενε της προκυριξης αλλα οχι να καθομαι να γραφω οτι ακουω... Και απο ποιον...
Σημερα ο ελευθερος τυπος εχει ενθετο εργασια και αναφερει προσληψεις στην ελλας μεσα στο καλοκαιρι αλλα θελει να αγορασεις την εφημεριδα. Αν καποιος την εχει ας μας πειτ τι λεει.
Φιλε μιχαλη αλλο ειπε ο τασος. Ξανα διαβασε καλα κ μετα σχολιασε!
Basilis Ntoumas Για τους υποψηφίους Ειδικούς Φρουρούς. Η ανησυχία για ακύρωση του διαγωνισμού δεν έχει καμιά βάση, ο διαγωνισμός θα γίνει κανονικά.
Η υπερβολική καθυστέρηση στο Σ. Τ. Ε για γραφειοκρατικούς καθαρά λόγους (φόρτο επικαλούνται) έχει σαν αποτέλεσμα να μεταθέσει την ημερομηνία της προκήρυξης μέσα στον Ιούλιο (υπολογίζω περί 10-15... Ιουλίου).facebook
Η υπερβολική καθυστέρηση στο Σ. Τ. Ε για γραφειοκρατικούς καθαρά λόγους (φόρτο επικαλούνται) έχει σαν αποτέλεσμα να μεταθέσει την ημερομηνία της προκήρυξης μέσα στον Ιούλιο (υπολογίζω περί 10-15... Ιουλίου).facebook
Γνωριζη Καποιος Να με Βοηθηση Και Να Με Ενημερωση Ποτε Θα γεινη Προκυρηξη Για Ειδικους Φρουρους Και Που θα Βρω Εντυπα -χαρτια-κλπ- Να Συμπληρωσω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Κατέβασε μια προηγούμενη προκήρυξη λέει αναλυτικά μέσα τι έγγραφα πρέπει να προσκομίσεις τώρα για το άλλο που ρωτάς αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να μπεις στο σώμα διάβασε και τις προηγούμενες σελίδες και θα πάρεις μια εικόνα για το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη
Υ. Γ. Εδώ η προκήρυξη του 2009 http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Υ. Γ. Εδώ η προκήρυξη του 2009 http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Παιδια εχει βγαλει κανεις το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειασ?
Ακομα 2 εβδομαδες λενε τωρα να περιμενουμε...
πρωτη φορα ετσι...
και για 500 μονο ατομα...
πρωτη φορα ετσι...
και για 500 μονο ατομα...
Ευχαριστω που μου απαντήσατε αρχικά. Προς πετρο: Εγω θα προσπαθησω να το βγαλω, αν κ δεν ξερω αν εχω τον απαιτουμενο χρονο κ δυστυχως ειμαι 27... Οποτε, στενευουν τα περιθωρια.
Ε οχι και πανω απο 2700... Πλακα μας κανεις... Εβγαλες απολυτηριο 20... ; Σταματηστε να τρομοκρατειτε τους αλλους ωστε να μην κανουν τα χαρτια τους... Την σκληρη αληθεια την ξερουν ολοι... Δεν χρειαζεται να λετε το αυτονοητο. Οτι ειναι δυσκολα... Και πανω απο 5000 να εχεις αν δεν περασεις μεχρι και το τελευταιο τεστ (αθληματα, υγειονομικα, ψυχοτεχνικα) ... Αστο... Οποτε μην τρομοκρατειτε τον κοσμο...
file μιχαλη ποιος σου ειπε πως πρεπει να εχεις ςπολυτηριο 20 για να εχεις τοσα μορια; ! εγω εχω 15 κ ομως συγκεντρωνω 2800! γι'αυτο μην απαντας αν δεν ξερεις! καθησε να βγει κ βλεπεις αν εχω εγω κ καποιοι αλλοι δικιο! ολοι εχουμε δικαιωμα στο "ονειρο" φιλε μου...
Δηλαδη εχεις ολα τα διπλωματα θελεις να μου πεις... ; Και ησουν κ Δοκιμος κ Ειδικες Δυναμεις... ;
Και ειναι πολλα αυτα τα ατομα νομιζεις... Το δικο σου ονειρο ειναι να λες οτι πολλα ατομα εχουν πανω απο 2700; Οταν καποιος ρωταει αν εχει ελπιδες... Και εσυ του λες ειναι πολλοι πανω απο 2700... Σε ρωταω εγω... Ποσοι; Οταν στην περσινη προκυρηξη αν δεν κανω λαθος ηταν μολις 4 ατομα πανω απο 2700... ; Μαλλον αυτο ειναι το ονειρο σου... Να τα φουσκωνεις τα πραγματα... Αντι να τα λες με το ονομα τους...
Και ειναι πολλα αυτα τα ατομα νομιζεις... Το δικο σου ονειρο ειναι να λες οτι πολλα ατομα εχουν πανω απο 2700; Οταν καποιος ρωταει αν εχει ελπιδες... Και εσυ του λες ειναι πολλοι πανω απο 2700... Σε ρωταω εγω... Ποσοι; Οταν στην περσινη προκυρηξη αν δεν κανω λαθος ηταν μολις 4 ατομα πανω απο 2700... ; Μαλλον αυτο ειναι το ονειρο σου... Να τα φουσκωνεις τα πραγματα... Αντι να τα λες με το ονομα τους...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης