Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

TasosOPC έγραψε:
γιαννης έγραψε:Για το υψος 1.75 Ισως ισχυσει στις επομενες προκυρηξεις τα διπλωματα 2009-2010 ομως ειναι σιγουρο καθως οπως μου ανεφερε και σας μετεφερα υπαρχουν επιχειρηματα που εξηγουν το γιατι να συμβει αυτο. Τωρα αμα δεν ξερουν και αυτοι που ειναι μεσα τι να σας πω.

Και εντάξει ρε συ, να το πάει 1,75 το ύψος. Ξέρεις πολλές γυναίκες εσύ 1,75; Όσο για τα διπλώματα, αυτό που λές δεν μπορεί να γίνει. Είναι αντισυνταγματικό και καταλύει το νόμο περί ισότητας του Συντάγματος απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει εδώ αυξήσανε τα μόρια στις ειδικές δυνάμεις και στους έφεδρους. Τελοσπάντων για το ύψος δεν έχει ακουστεί τίποτα. Οπότε μην κάνουμε υποθέσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 28, 2010 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

γιαννης έγραψε:Για τις γυναικες δεν ξερω δεν πρεπει να ισχυει αυτο Δεν ρωτησα, για αντρες ειναι το 1.75 τωρα αν ισχυσει αυτο με τα διπλωματα ειναι οντως πολυ ασχημο. Σκεψου εγω χανω μορια κ μοτοσυκλετας και αυτοκινητου τα βγαλα 2009.

Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Επίσης το όριο ύψους δεν μπορεί να είναι διαφορετικό για αντρες γυναίκες, αλλά το ίδιο για όλους.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

φανης έγραψε:Καλησπερα. Μπορει καποιος να υπολογισει τα μορια μου σας παρακαλω γιατι μπαινω πιο πανω που λεει υπολογισμο μοριων κ δεν μου βγαζει τιποταμε πιο προγραμμα ανοιγει; Εχω 1) ειδ. Δυναμεις,2) πολυτεκνος,3) δηπλωματα μηχανης, αυτοκινητου, φορτηγου,4) 13,6 απολυτηριο τεε. Ευχαριστω

2660 έχεις και το πρόγραμμα ανοίγει με το excel
φανης

Δημοσίευση από φανης »

greek army σε μενα απευθυνεσαι για τα μορια; Σε ευχαριστω πολυ αδελφε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τίποτα καλή επιτυχία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 28, 2010 8:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
petros

Δημοσίευση από petros »

Λοιπον ακουστε. Υπαρχουν εδω μεσα καποια ατομα που προσπαθουν να μας φοβησουν ακομη κ για να μην καταθεσουμε χαρτια! Μην ακουτε οτι χαζομαρα λεει ο καθενας. Καντε τα χαρτια σας, καταθεστε τα καταλληλα κατα την γνωμη σας χαρτια προσοντων κ αφηστε τους ολους στον κουρεα. Οσο για αυτο με τα διπλωματα μετα το 2009 οτι ακυρωνονται ειναι 100%ραδιοαρβυλα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

O καθένας είναι άξιος της μοίρας του. Τελοσπάντων επειδή όλα αυτά έχουνε ξαναειπωθεί καλό θα είναι να μην ξεφεύγουμε
ντημις

Δημοσίευση από ντημις »

Την μεγαλυτερη χαζομαρα την κανουν που δεν βαζουν μεσα και σωματικες οικανοτητες. Πχ πολεμικες τεχνες ας πουμε. Αυτα εχουν σημασια γιατι αυτοι θα μπορεσουν καπως να ανταπεξελθουν ποιο εμπειρα σε μια δυσκολη κατασταση. Εγω πιστευω οτι θα βγει αυτην την εβδομαδα. Εχουν κοπη τα φτερα απο πολλα ατομα που μειωσαν τις θεσεις γι αυτο μην βγαινει ο καθενας και λεει ασυναρτισιες. Οποιος περασει περασε. Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα. Νεοι ανθρωποι ειμαστε και θα μας δωθουν ευκαιριες πολλες στη ζωη μας σε αντιθεση με αλλους που δεν τους πιανει το οριο ηλικιας. Εγω βγαζω 2060 μορια και θελω να περασω αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι πολυ δυσκολο. Καλη επιτυχια σε ολους. Και ολα να πανε καλα
SAKIS

Δημοσίευση από SAKIS »

Φιλε γιαννη ο φιλος σου μαλλον σου λεει ανοησιες. Ρε παιδια με 2220 στην α ειμαι μεσα ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έχεις αρκετά μόρια με βάση την προηγούμενη είσαι μέσα
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Καλησπερα ντημι. Εχεις εξαντλησει ολες της πηγες μοριων; Εγω θα δωσω 4η φορα κ τωρα μπορω να πω πως εχω εξαντλησει τα μορια! Κανε οτι ειναι δυνατον να κανεις για να μπεις αν πραγματι το θες. Καλη επιτυχια
POLIN
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από POLIN »

Καλησπερα παιδια! Εμαθα οτι καταργειτε το υψος:1,70. Ξερει κανεις τιποτα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο πουθενά εσύ από που το έμαθες?
κάλια

Δημοσίευση από κάλια »

Επειδη βλεπω οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχετε πολλα μορια. Οσοι εχουμε γυρω στα 1850 να μην το προσπαθησουμε καν; Δηλαδη πολυ δυσκολο ετσι; Εναλλακτικες για αυξηση μοριων ειναι το διπλωμα μηχανης. Αλλα δεν εχουν απαιτηση να χει βγει ενα ικανοποιητο διαστημα προ της προκηρυξης?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Με 1850 η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις και πολλές ελπίδες. Για το άλλο που ρωτάς δεν έχει ειπωθεί προς το παρόν κάτι τέτοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 29, 2010 4:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης