Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis

Δημοσίευση από takis »

Φιλε συγνωμη που θα στο πω αλλα πρεπει να κοψεις τις ***** αν βγει αυγουστο ποτε θα προλαβουν να ελενξουν μορια να περασουμε απο αγωνισματα κ υγιονομικες ρεεεεεεεεεεεεε μην λετε οτι θελετε σοβαρευτηται

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε μου σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουνε τελειώσει όλες οι διαδικάσιες για 500 άτομα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 28, 2010 3:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Παιδια τι γινεται με την προκυριξη μας κοροιδευουν;
και φιλε greek army με 2641 μορια β κατηγορια εχω ελπιδες;
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Αυτο σε πειραξε εσενα φιλε τακη που λες κατι για πασοκ κ παπαριες! δεν ει πα οτι θα βγει 1η αυγουστου εξυπνακια! ουτε οτι θα πανε στην σχολη 1η σεπτεμβρη!1μιση μηνας φτανει για της δοκιμασιες. ασε να ξερει κ κανενας αλλος κατι! μην το παιζεις εσυ κ κατι αλλοι ξερολες που νομιζετε οτι ειστε στο facebook!
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Φιλε χριστο με τοσα μορια εισαι μεσα. με το καλο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παιδιά εδώ μέσα λέει ο καθένας την γνώμη του. Μην ξεφεύγετε μερικοί και στην τελική όλοι στο σώμα θέλετε να μπείτε. Ηρεμήστε
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Καταλαβες φιλαρακο τακη! ακομη κ ο greek army σου απαντησε. μηπως πιστευεις πως θα παρουν 5000ατομα; Λαθος!500 ειπαν. καλο βραδυ
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Φιλε σπυρο σε ευχαριστω,
και σε εσενα σου ευχομαι να εισαι μεσα...
απλα δεν ακους τι γινεται;
καποιος ειχε γραψει για β κατηγορια 2700 η βαση θα δουμε δε ξερουμε τι παιζει...
με το καλο να βγει αυριο η προκυριξη.
η μεχρι την παρασκευη πια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υποθέσεις κάνουμε όλοι. Κανένας δεν ξέρει τις βάσεις για τα μόρια. Κάντε όλοι τα χαρτιά σας όταν βγει η προκήρυξη
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Χρηστο μου μην ακους ολα αυτα. Ο καθενα λεει το μακρη κ το κοντο του! Εχεις πολλα Μορια κ εκτος τρομερης εκπληξεως εισαι 100%μεσα.2700 δεν φτανουν με τιποτα μην αγχονεσαι! Εγω εχω 2450 κ ελπιζω! Εσυ εισαι στανταρ μεσα. Θα με θυμηθεις φιλε.Εικόνα
takis

Δημοσίευση από takis »

Εσενα σε περιμενα ποιο σοβαρο 500 ατομα θα παρουν αλλα δεν θα εχετασουν 500 Για να τελειςσει οι ολοι διαδικασια σε ενα μηνα γκρεκ αρμυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα σχόλια που έχουνε μέσα βρισιές και είναι σε ειρωνικό ύφος διαγράφονται. Όσο για το χρονικό διάστημα που έχουνε όλες οι διαδικάσιες πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και ρώτα έναν ειδικό φρουρό. Και μην ξεχνάς τώρα αν είναι θα πάρουνε 500 άτομα.

Υ. Γ Στην προηγούμενη προκήρυξη (1500 άτομα) οι ενδιαφερόμενοι είχανε δικαίωμα μέχρι τις 18.5.2009 να υποβάλουνε τα χαρτιά τους και στις σχολές ορκιστήκανε 17 ιουλίου όπως δείχνει και το παρακάτω βίντεο http://www.markogiannakis.gr/?p=1586
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιουν 28, 2010 4:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δημητρης24

Δημοσίευση από δημητρης24 »

Κυριοι το παιδι που ανεφερε κατι για εκλογες κτλ. Εχει ενα δικιο! Μπορει να ανακοινοσουν κατι τοτε (για λογους που οι περισοτεροι γνωριζουμε) περισοτερα ατομα, εκλογικες χαρες και αλλα πολλα! Δεν ειναι αναγκη να ερχομαστε σε αντιπαραθεση, ολοι μας εδω θελουμε να βοηθησουμε με οποιον τροπο μπορουμε κ να βοηθηθουμε. Καλη επυτιχια στους υποψηφιους, ειμαι κ εγω μεσα! Μαζευω 2510 στην β κατηγορια, πιστευω οτι ειμαι μεσα αλλα θα ηθελα να ακουσω μια δευτερη γνωμη! Καλημερα σε ολους!
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Παλι δεν βγηκε τιποτα Ουτε σημερα...
δεν αντεχω αλλο παιδια...
πρωτη φορα συμβαινει να εχει εγκριθει να ειναι ετοιμη και να μην ακουγεται τιποτα να μην βγαινει.
το ερωτημα ειναι γιατι;
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Γεια σας θα ηθελα να μου απαντησει οποιος γνωριζει υμουν επ. Οπ παιρνω 100 μορια που αντιστοιχουν στους επυ; Γιατι στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι 5ετια αυτοι 7ετια εγω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες